Bilgisayar Mühendisliği Ödevleri (Ücretiyle Yaptırılacak)
-
Seastar bunu yazdıDrKill bunu yazdı
Bilg. müh. bütün önemli derslerinin saymışsın neredeyse...
Sınavlarınada başkası girsin baride tam olsun..
İş güç'e aç hocam bu konuyu.
sanane arkadaşım baltalama konuyu. senden yorum beklemedim. yapacak olanlar varsa yapar zaten. babadan oğula nesil misiniz çözemedim ki?
Konuyu iş güç'e aç dedik sadece. Baltalama gibi amacımızda yok kız arkadaşının iyiliği için eleştirsel konuşmuşuz. OÇ demene gerek mi vardı? Seviyesiz herif biz bacına anana kız arkadaşına küfür mü ettik?
"Babadan oğula nesil heralde bunlar" ın anlamını bilmiyor muyuz? Neyse ben senin seviyene inmeyeceğim. Küfürünü sana iade ediyorum.
DrKill tarafından 15/Mar/13 01:27 tarihinde düzenlenmiştir -
DrKill bunu yazdıSeastar bunu yazdıDrKill bunu yazdı
sanane arkadaşım baltalama konuyu. senden yorum beklemedim. yapacak olanlar varsa yapar zaten. babadan oğula nesil misiniz çözemedim ki?
Konuyu iş güç'e aç dedik sadece. Baltalama gibi amacımızda yok kız arkadaşının iyiliği için eleştirsel konuşmuşuz. OÇ demene gerek mi vardı? Seviyesiz herif biz bacına anana kız arkadaşına küfür mü ettik?
"Babadan oğula nesil heralde bunlar" ın anlamını bilmiyor muyuz? Neyse ben senin seviyene inmeyeceğim. Küfürünü sana iade ediyorum.
hocam küfür etme gibi bi niyetim yoktu. her konuya gelip baltalayan tiplerden bahsettim. küfür yoktu kesinlikle. nasıl bi kafayla küfür çıkardın anlamadım.
-
Seastar bunu yazdıDrKill bunu yazdıSeastar bunu yazdıDrKill bunu yazdı
hocam küfür etme gibi bi niyetim yoktu. her konuya gelip baltalayan tiplerden bahsettim. küfür yoktu kesinlikle. nasıl bi kafayla küfür çıkardın anlamadım.
Hocam kafam normal benim. Doğuş'dan çıkma bir laf o. Yetimhanede ki çocuk yetiştiren kadınlara "oç, babadan oğula nesil heralde, puh a... kduklarım.." diye betimlediği bir cümledir bu cümle. İnternet alemine böyle yayıldı. Kusura bakma ama ne anlama geldiğini bilediğin bir cümle sarf etmişsin. Neyse ben gene konunu kirlettiysem kusura bakma.
DrKill tarafından 15/Mar/13 01:52 tarihinde düzenlenmiştir -
bu konuyu silerler :d
-
Seastar bunu yazdı
Selamlar
Kız arkadaşım bilgisayar mühendisliği 3.sınıf öğrencisi.(%100 ingilizce) Okulda verilen ödevlerini ücretiyle ya da ücretsiz:) yapabilecek mürid var mı ?
aldığı dersler Computer networks,operating systems,web server,object oriented,int.programing,database
c#, pyhton, android dilleri yapabilecek müridler var mı?
%48 ingilizce bölüm mü var
-
Bence olaya ticari yaklaşmak gerek, vakti olup yapmak isteyenler yapıp alsinlar paralarını... adam 3. Sınıfa gelmis nedesek bu saatten sonra boş ama kontenjan doldurma olayinada katiliyorum.
-
Allura bunu yazdıSeastar bunu yazdı
Selamlar
Kız arkadaşım bilgisayar mühendisliği 3.sınıf öğrencisi.(%100 ingilizce) Okulda verilen ödevlerini ücretiyle ya da ücretsiz:) yapabilecek mürid var mı ?
aldığı dersler Computer networks,operating systems,web server,object oriented,int.programing,database
c#, pyhton, android dilleri yapabilecek müridler var mı?
%48 ingilizce bölüm mü var
%48 lik yok ama %20-30 luk var. zaten o yüzden %100 diye belirtiliyor.çünkü bazı bölümlerde (özellikle teknik alanlarda) eğitim dilinin %XX kadarı ingilizcedir deniyor.
konuya gelirsek, hocam bence birilerini aramak yerine ödev zamanı geldiğinde tahribatta paylaşırsın. isteyen ücretli isteyen ücretsiz yapar. ben de uygun olursam yardımcı olmaya çalışırım
unbalanced tarafından 15/Mar/13 03:32 tarihinde düzenlenmiştir -
ins kimse yapmaz 1
2 bunu söyleme sebebimse ödevi buraya yazmamışsın yardım istemişsin.belki ödev işletim sistemi yazmak??????(abartılı örnek biliyorum)
-
Ekerci bunu yazdı
ins kimse yapmaz 1
2 bunu söyleme sebebimse ödevi buraya yazmamışsın yardım istemişsin.belki ödev işletim sistemi yazmak??????(abartılı örnek biliyorum)
muhtemelen zaten "write a simple OS" diye başlayan bi ödev olur FIFO yada diğer sıralama algortimalarından birini kullandıran bişey olur :) ona da zaten çokta bi işletim sistemi diyemeyiz , ama ödevin adı öyle geçiyo :d :d -
parasıyla yapın beyler, siktir edin etiğini.