Bilgisayar Sanki Benimle Dalga Geçiyor
-
"kasayı yan yatır" harbiden işe yarıyomuş desenize
-
bi bak bakalım balkonda çalışıyormu olmadı komşuya götür çalışıyor mu belki canı gezmek istemiştir (benimkielr arada sırada yapıyır)
-
casper in dandik foxcon anakartları en ufak hata da çöpe gidiyorlar bi tanıdkta da vardı makineye ram takmışlar anakart çöp oldu böylesine uyuz anakart görmedim
-
sakın yanındayken değiştiricem yenisini alıcam felandeme :D
ben dedim aynılarını yapmaya başlamıştı benimkide :D
-
statik temessızlık ekrandan kaynaklanıyor. asayı yan yatırmanızla çalışması ve dik konumdayken çalışmaması ise anakartın vidalarını iyi sıkıştırın eksik vidaları kontrol edin oynayım kartın arkasındaki lehimler kasaya mili sn lik temasta bulunmuş olabilir.
kartlar yerine oturmamış olabilir ve sonra olarak güç kaynağındaki power suply da bir sorun olabilir.
-
dostum problemin güç kaynağı.. yeni bir tane güç kaynağı ile problemini çözebilirsin.. daha önce de başıma geldi ordan biliyorum :)
-
ismide çok caf caflı alfa force :D sanki askeri birlik :D
-
Tümleşik ekran kartı varsa anakartta ona takarak çalıştırmayı dene bi. Ben ekran kartından şüphelendim hocam...
-
Fan ile işlemci arasındaki termal macundan hacım.. ısınmadan dolayı işlemci kendini korumaya alıyo. işlemcinin üzerindeki fanı sök macuna bak azalmışsa bi gıdım diş macunu ileve et sıkıntı bitecektir.. kolay gelsin..
-
ismini ne yapiim abi dandik mandik 6 senedir idare etti beni , güç kaynağını değiştirdim bu arada
Kusura bakmayın pc de sorun olduğu için çok geç cevap veriyorum :)