Bilgisayar Sanki Benimle Dalga Geçiyor
-
Anakroniq bunu yazdı:
-----------------------------
Tümleşik ekran kartı varsa anakartta ona takarak çalıştırmayı dene bi. Ben ekran kartından şüphelendim hocam...
-----------------------------anakarta takarak çalıştırdım ekran kartını iptal ettim ama 5 dk sonra aynı sorun oluştu
-
goldfinger bunu yazdı:
casper in dandik foxcon anakartları en ufak hata da çöpe gidiyorlar bi tanıdkta da vardı makineye ram takmışlar anakart çöp oldu böylesine uyuz anakart görmedim
-----------------------------Çok doğru söylüyosun ne çektim ben bu anakarttan üstüne ram takiim diyorum ddr ekran kartı değiştirrim diyorum agp...
-
Arkadaşlar çok saolun sorun çözüldü. Sorun say say bitmiyo güç kaynağı arızalıymış fazla dayanmazmış anakart kısa devre yapmış işlemci macunu bitmiş ekran kartı sorunluymuş
-
ana karttan işlemcine bağlantı boktasında sorun var. Ben oc yapıp ısıdan eritmiştim o kabloyu aynı sorun oluşmuştu.
edit: Çözüldüğünü görmemişim.
-
sorunsuz çalışıyor şu an senin dediğin olmamış o zaman
-
hocam pc de genleşiyor parçalar zamanla olan bu işte. gel sana elimde bi kasa var satıyım 120 ye bırakırım. kargo sana :D 2 ekran kartı veririm
intel p4 2.8 478 pin
120 gb harddisk
512 ram ddr 400 mhz
cd rw philips
dvd rom lg
güç kaynağı yeni aldım hiç kullanmadım (burdan birne satacaktım ses çıkmadı)
asus anakart p4800se
ati 9200 se ekran kartı ve 7000 var
-
pc yan yatırınca sorun duzelıyorsa fazla kafaya takma bence format at duzelır kablolarda dolayı olmustur buyuk ıhtımal
-
archair23 bunu yazdı:
hocam pc de genleşiyor parçalar zamanla olan bu işte. gel sana elimde bi kasa var satıyım 120 ye bırakırım. kargo sana :D 2 ekran kartı veririm
intel p4 2.8 478 pin
120 gb harddisk
512 ram ddr 400 mhz
cd rw philips
dvd rom lg
güç kaynağı yeni aldım hiç kullanmadım (burdan birne satacaktım ses çıkmadı)
asus anakart p4800se
ati 9200 se ekran kartı ve 7000 var
-----------------------------saol kardeşim almayayım :) bu idare eder beni 1 sene
-
Kasa dik konumdayken anakarta bağlanan ramlerin yanındaki power'dan gelen geniş uçlu kabloya bastır ve power düğmesine bas bakalım çalışacak mı (:
-
Abi saolun fikirler içinde ben yaptırdım pc yi sorun yok artık :)