folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Bilgisayar Ve Birçok Teknolojinin Bulunma Sebebi = 1947 Roswell UFO Vakası Olabilirmi ?

Bilgisayar Ve Birçok Teknolojinin Bulunma Sebebi = 1947 Roswell UFO Vakası Olabilirmi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    ilk ufo terimi 1886 yılında çıkmıştır. ve 1886 yılındaki tanımı:uçan yuvarlak parlak cisimler. bu tanımı kim yapmıştır? agarta yeraltı uygarlığı hakkında araştırma yapan bir yazar(ki agarta hakkında topu topu 3 kitap vardır halen günümüzde.) bende agarta hakkında konu açmayı düşünüyordum. hepinizede tavsiye ederim araştırın birçok şey öğreniceksiniz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

obie bunu yazdı:
    -----------------------------

konuyla alakalı ilginç bi röportaj.izlemenizi tavsiye ederim.

http://gelenler.blip.tv/file/2663224/

video yu izledim gerçekten iyiymiş saol ;)

adamın dediği gibi herşey gizli tutuluyor

ulen şu AREA 51 E ışınlansamda ne olduğunu görsem yaaa ne yapıyor bu herifler

çok merak iyi değil aslında ama işte bu tarz konulara hevesim var

KNOWLEDGE IS POWER!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek
    transistörden önce aynı görevi yapan lamba denilen bir elektronik devre elemanı kullanılır(yanlış hatrlamıyorsam 1906 keşfi)..ısındığı zamansa dehset çalışır..konu çok saçma şöyleki dünya üzerinde ne insanlar var.sen gördüğünü zannediyorsun onlar görüyor..sen martılara simit atarken onlar bu hayvan uçuyor ama nasıl diyor..ortada şöyle bir şeyde var o martının uçtuğunu sadece bir kişi düşünmüyor..dünyanın her yerinde düşünmüş düşünecek insan var..sen martı gibi uçmak istersin insan taşımak için bense uzaya kadar uçmak..ikimizde farklı amaçlar için düşünür inceler araştırırız..ama biriside sadece uçabilmeyi nasıl sağladığını merak eder ve onu araştırır..uçmanın nasıl olduğunu bulmak demek uzaya gtmk ve insan taşımak demektir..bak sana bi buluşla çok kısa zamanda iki ayrı şey tasarladım..milyonlarca insan milyonlrca ayrı fikir demektir ve milyonlarcada aynı fikir demektir..ve akıl akıldan üstündür...senin burda yazdıkların paylaştıkların milyonlara hakarettir..ben birinci derece koruma arz edilen bir yerde 7 hafta gibi bir süre bulundum..orda öğrendiklerimi ve tanıştığım insanları baz alırsak bu konudakiler derin rüya görenlerin uydurdukları..bide şunu araştırsınlar abd keşfinden beridir bünyesine nerelerden kimleri katmıştır..sadece amerikan değil dünyanın her ülkesinden insan toplamışlar hala daha topluyorlar..altın ve sömürgecilik para demektir abd yeteri kadar bunlara sahip oldu..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

gokcan bunu yazdı:
    transistörden önce aynı görevi yapan lamba denilen bir elektronik devre elemanı kullanılır..ısındığı zamansa dehset çalışır..konu çok saçma şöyleki dünya üzerinde ne insanlar var.sen gördüğünü zannediyorsun onlar görüyor..sen martılara simit atarken onlar bu hayvan uçuyor ama nasıl diyor..ortada şöyle bir şeyde var o martının uçtuğunu sadece bir kişi düşünmüyor..dünyanın her yerinde düşünmüş düşünecek insan var..sen martı gibi uçmak istersin insan taşımak için bense uzaya kadar uçmak..ikimizde farklı amaçlar için düşünür inceler araştırırız..ama biriside sadece uçabilmeyi nasıl sağladığını merak eder ve onu araştırır..uçmanın nasıl olduğunu bulmak demek uzaya gtmk ve insan taşımak demektir..bak sana bi buluşla çok kısa zamanda iki ayrı şey tasarladım..milyonlarca insan milyonlrca ayrı fikir demektir ve milyonlarcada aynı fikir demektir..ve akıl akıldan üstündür...senin burda yazdıkların paylaştıkların milyonlara hakarettir..ben birinci derece koruma arz edilen bir yerde 7 hafta gibi bir süre bulundum..orda öğrendiklerimi ve tanıştığım insanları baz alırsak bu konudakiler derin rüya görenlerin uydurdukları..bide şunu araştırsınlar abd keşfinden beridir bünyesine nerelerden kimleri katmıştır..sadece amerikan değil dünyanın her ülkesinden insan toplamışlar hala daha topluyorlar..altın ve sömürgecilik para demektir abd yeteri kadar bunlara sahip oldu..

Karşı çıkan biri yok diye ilk şaşırdım sonra biri geldi şaşırmama gerek kalmadı

Hakarete yönelik birşey yaptığımı hiç sanmıyorum burada bir bilgi var

"Wikipedia" alınmış bir bilgi adamlar bitarafından sıkıpta yazmamış ben kafadan sallayıpta yazmadım yazdıklarımın bağzı bölümleri bana ait isteyen istediği gbi düşünür bu konuda zorlama yok herkez özgür.

2008 yılında ölen Teğmen Walter Haut, ölümünden sonra
    açılmak üzere yazdığı mektupta,

ABD ordusunun birçok teknolojiyi bu
    "kazada" ele geçen dünya dışı uzay mekiğinden aldığını iddia etti..

http://tr.wikipedia.org/wiki/Roswell_UFO_vakas%C4%B1

buradan bakabilirsin

KNOWLEDGE IS POWER!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tekuna
    tekuna's avatar
    Erkek

Demekki uzaylılar dünyaya küstü o zaman bu zaman bir daha geri gelmediler yada başka bir teori; amerikalılar uzaylıların teknolojisini dahada ileri düzeye çıkartıp onları dünyamızda uzak tutuyorlar...

Türk Genci; Devrimlerin ve Cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

Bu sır perdesi kalkmadan bişey olmaz Nasa geçip tüm dünyaya açıklama yapmadan ne dolaplar döndüğünü kimse bilemez

bu olaylara inanmak istemeyen insanlarda var tabi onlar kendi kafalarında bişey oluşturmuşlar ileriliyorlar yapacak bişi yok

KNOWLEDGE IS POWER!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

bununla ilgili ilkokul zamanlarında ok büyük bir yazı okumuştum biryerlerde çok net hatırlarım ve senin anlattığın şeyi ben o günden beri sölüyorum hatta ben şu an bile bu olaydan sonra onlarla iletişime geçildiğini bir çok bilgi alışverişinde bulunulduğunu düşünüyorum belkide çok hayalperestim :D ama şundn eminimki bizim bilmediğimiz öyle şeyler dönüyorki bu dünyadaaaa

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Kimsenin aklına bir de İngilizce sayfaya bakmak gelmedi mi?

http://en.wikipedia.org/wiki/Computer

λ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    görüşümü söylüyorum: allahın hikmeti...

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

oldukları! açıklansa nolcak dogmalara bukadar takılmış millet varken(sözüm meclisten dışarı)biraz empati yapmak lazım böyle konularda başkası gibi düşünmek lazım.Böyle birşeyin gerçekliği hernekadar insanoğlunun hayali olsada kaldırması ağır bir yük ziraa biz kendi aramızda daha barış yapamıyorken dünya dışına açılmamız kimbilir nelere malolur.Dünyayı bile 70-80 parçaya bölüp ayrıayrı yönetiyoruz.Herkez kendi çıkarına oynuyor başkasının değil.

Almanya Fatihi
Toplam Hit: 14491 Toplam Mesaj: 72