folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Bilgisayar Ve Birçok Teknolojinin Bulunma Sebebi = 1947 Roswell UFO Vakası Olabilirmi ?

Bilgisayar Ve Birçok Teknolojinin Bulunma Sebebi = 1947 Roswell UFO Vakası Olabilirmi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    override
    override's avatar
    Erkek

bir zamanlar bende bu konuya cok taktim ama kesin bir sonuc alamadim ama bana mantikli gelen birsey var ;

yeni dunya duzeni

buna gore yeni dunya duzeni abd nin dunyaya hukmetmesi demektir ayrinti http://blip.tv/file/2662895 kimseyi zorlamiyoruz inan diye karar senin .. 

diger yandan evren cok gizemli dunya disi varliklar olabilirde olmayabilirde bunu kafaya takmaya gerek yok.

g͇̫͛͆̾ͫ̑͆l͖͉̗̩̳̟̍ͫͥͨ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

1947'ye gelene kadar atom bombasını adamlar 1945'te attı...

1.dünya savaşı görüntülerini izleyebiliyorsan demek ki o zamanlar hem kamera hem de televizyon teknolojisi varmış.

benzinli motorlar o yıllarda da görev başındaydı

programlama yapan ilk kadın 1815 yılı ladyada'dır http://tr.wikipedia.org/wiki/Ada_Lovelace

neden herşeyi varlığının bile tartışıldığı ufolara borçluyuz???

bir de neden ufolar hep abd'ye yardım edip duruyor.Ayrıca ufoların savaşa karşı olduğu söylenirken neden hep amerikaya silah geliştirmekte yardımcı olduğu söyleniyor???

bakın elektronikteki hızlı gelişme transistör ve onun katkısıyla mikroişlemcilerin,programlamanın gelişmesi sayesinde.Daha 10 yıl öncesine kadar belli firmalardan başkası mp3 çalar,cd çalar,dijital radyo yapamıyordu.Şimdi artık amatörler bile yapmaya başladı,heryer çakma sony oldu.Bilmeyen gerçek zannedip alabiliyor.

ben bile biraz param olsa gps ile güdümlü füze bile yapabilirm kendi evimde.Teknoloji bu kadar ilerledi.Sadece belli bir seti aşmasını bekledik belli yıllar arasında.işte teknoloji de aynı bir baraj gibi.Birikir birikir bir yıkılır heryer su altında.İşte bunun gibi

illaki herşeyi ufolara neden bağlıyoruz.İnsanların kendi zekalarından şüpheleri mi var yoksa???

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreampark87
    dreampark87's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Pisibaliqi bunu yazdı:
    -----------------------------

Bu area 51 olayını incelerken Fu go mevzusunuda göz önünde bulundurmak lazım bence ;

http://www.sonergonul.com/blog/ikinci-dnya-savasinin-en-tuhaf-silahi-fu-go/

tunguska olayını da unutmamak lazım metallica bile klip çekti bu konu ile ilgili

Zifir:10 mg nikotin:0.8 mg karbon monoksit:10 mg WINSTON
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

Sonra incelerim..

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

Mukan bunu yazdı:

Yeni haber: Birleşmiş Milletler (BM) Ufoların varlığını resmi olarak kabul ederek onların teması halinde iletişim kurabilecek eski bir astronotu görevlendirmiş. Şaka gibi ama değil. http://www.hurriyet.com.tr/sondakika/15872856.asp

Bu haber dikkatimi çekti ilginç

Birleşmiş Milletler (BM) Ufoların varlığını "resmi olarak kabul etmiş"

Bu tarz ufo vakalarına herkezin inanmadığını biliyorum burada konu açmamın sebebi sizlerinde görüşlerinizi alayım istedim

Şuan burada %100 lük bir bilgiye sahip değilim hepinizin sorduğu soruları cevaplamayı çok isterdim

Bu konuda görüşlerinizi merak ettim bir grup evet dedi bir grup hayır dedi yani biz burada bir oylama yapsak bile elimize kesin %100 lük bir kesin yanıt geçmez

çünkü orada olan bitenleri kimse bilmiyor çok az bilgiye sahip kişiler sesini duyurmak için elinden geleni yapmış ve sesini duyurabildiği yere kadar duyurmuş

bizlerde onun,onların bildikleri kadar biliyoruz.

Bir adam şuan çıkıp ben uzaylı ve UFO gördüm dese ne olur ?

Milletin tek diyeceği laf  "hadiii LAAAN" olur çünkü buzamana kadar bu tarz vakalar hiç yaşanmadı ve görülmedi bu bahsettiğimiz adamı o bölgede çalıştığını var

sayalım belli bir müddet orada görev almış çalışmış ve gözüyle gördüğü bağzı olaylara şahit olmuş ve bu adam basına bilgi sızdırıyor gündeme geliyor AREA 51

çalışanı bahsettiği bilgilere göre ufo ve uzaylıların var olmasıyla ilgili bağzı söylentilerde bulunduğunu söylüyor felan gibisinden basında böyle bir söylenti

dolaşacak ama o adam sesini istediği kadar herkeze duyuramıycak neden? çünkü normal sıradan bir vatandaş kim inanır kimse inanmaz inanmaya çalışan çıksa

bile çok az bir de ülkenin BAŞBAKAN ın açıklama yaptığını farzedin bütün dünya basını orada o adam bu konuyu bahsetse halk kime inanır? tabiki BAŞBAKANA

yani devlet büyükleri bir açıklama yapmadan kesin olan biten nedir bilemiyoruz ama ufak tefek bilgiler bunu gösteriyor ve ben kendi adıma konuşuyorum

arkadaşlar buna ben inanıyorum kimsenin inanması konusunda da zorlamıyorum.

inanmak isteyen inanır

inanmak istemeyen gözüyle görsede kulağıyla duysada inanmaz

bukadar basit

Tüm yorumlar için Teşekkürler..

KNOWLEDGE IS POWER!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

formu sonuna kadar okudum. seviyeli ve bilgili bir tartışma olmuş. tbt üyeleri gerçekten zeki .

kendi görüşüm ;

- uzayda bizden başka muhakkak başka varlıklar vardır .ama  bir arkadaşın dediği gibi en yüksek hız , ışık hızı. bir çok ülkede de gözlem istasyonu var. abd nin kontrolunde değil bu dünya. muhakkak bir şekilde ortaya çıkardı.

-ufo diye çekilen görüntüler ,söylemler her nedense hiç biri net değil . görüntülerin nerdeyse tamamı bulanık. hadi varlar diyelim . 120000 km s hızı o zamanın transistör olmayan teknolojisi ile böyle bir hızı nasıl bulmuşlar ? bu hızı ölçtüler diyelim yakalanmasının imkanı yok. ardından mermi atsan yetişmez . hadi vurdular diyelim .yada arıza yaptı düştü. intikam denen olay yokmu sizce ? hadi bunların alayı salak desek , 47 den bu tarafa küsüptemi gelmediler. yada geldilerde sadece öldükleri yere abd ye mi gidiyorlar hala ?

- başka varlıkların illaki elle tutulur gözle görülür olması gerekmiyor olabilirmi ?  enerjiden oluşan varlıklar da olabilir. bizim 1 metremiz onların aşılmaz dağı olabilir yada onlar için bir bakteri ölçüsü olabilir.

düşüncem şu, ufo teknolojisi o zaman için yakalansa incelense idi şimdiye dek ufonun çözülmeyen tek sırrı kalmazdı. inanılmaz bir boyutta teknolojiyi bir anda sofralarda görürdük. teknoloji adım adım ilerlemiştir. kimisi önde gitmiş abd de bunu gizemli şekle girsin gibilerinden ufo teknolojisi çaldım ulaşılmazım diye belkide diğer ülkeleri oyalarak komplekse sokmuş vakit kaybettirmiş olamazmı?  almanlar mekanikte bir adım önde gitmişlerdir hep. sonuçta 2. dünya savaşı zaten mantığa uymayan ayrı bir durum. savaşanlar , hristiyan ülkeler ve birbirlerini yediler . bunu yahudiler becermiş olabilir. uzun mevzuu :D

Temel adalettir .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

1947 ve sonrasında hem bilgisayar konusunda hem uzay araştırmalarında hemde benzeri teknolojik konularda gelişmelerin birden hızlanması tesadüf değil ama bunda en önemli rolü oynayan 2 büyük kutuba bölünmüş dünyada süpergüç olma yarışı ve 2. dünya savaşının sonucunda Almanya'nın büyük teknoloji birikimini ve bilimadamlarının çoğunu savaş sonrası Amerika'ya götürmeleri ve tabii 2. dünya savaşı sonrası bu konulara büyük bütçeler ayırmaya başlamaları.O propaganda amaçlı kahramanlık destanlarıyla süslü filmlerinden izlediğimiz ünlü Normandiya çıkartması sonrası Amerika Batıdan S.S.C.B. doğudan son darbeyi indirmek için olabildiğince hızlı olmaya çalışırken asıl hedef zaten düşeceği bilinen Berlin'e ilk önce girerek ganimeti kaptırmama çalışmasıdır zira 7 yıl boyunca hemen bütün dünyaya diz çöktüren o büyük teknolojinin diğer  ülkenin eline geçmemesi gerekmektedir.Bugün bile hala Uzay mekiklerinde kullanılan roket cinsi V2 roketlerinin kullandığı ile aynı sadece geliştirilmişi ki Amerika 'nın Kenedy desteğiyle bütün uzay çalışmalarının gizli adamı V2 roketlerinin roket ve fırlatma geliştiricisi adını anımsayamadığım Alman bir bilimadamı.İyice araştırılırsa bilgisayar gelişiminden , atom bombasına ve uzay çalışmalarına kadar herşeyin ardında Alman bilimadamlarının imzası görülecektir tebii buda tesadüf değil Almanya kültürel olarak entelektüel seviyeye ulaşmışken Hitler başa geçmiş ve Ulusal bir kalkınma çalışması başlatıp özellikle bilimadamlarının önünü açarak Amerika ve Rusya'dan çok çok daha önce büyük bütçeleri Arge ye ayırmış özelikle hedefte dünyayı ele geçirmek olunca arge nin yönü tamamen teknolojik olmuş.Bu büyük birikimin sonuçlarını Almanya değil Amerika ve S.S.C.B görmüş oldu:) Yinede kırçıllı gerçeklikten hareket etmek lazım Ufo ların katkısı olabileceği ihtimali küçükde olsa var demek lazım zira küçükde olsa ihtimal ihtimaldir ama bu hızlı gelişimin asıl nedenleri çokda gizli kapaklı değil bence biraz daha araştırma!!!!

edit:Uzattım idare edin:):)

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neyzen
    giriftzen
    giriftzen's avatar
    Erkek

x-files bunu yazdı:

Ufo diye birşey yok. gezegende tek canlı bizleriz. bu dünyadakiler.

kuranda niye  yazıyor o zaman.

kaçıncı ayet kaçıncı sure bilmiyorum ama

siz evrende sadece kendinizin olduğunuzumu sanıyorsunuz diyor...

bu ne demek o zaman?

takipteyim

dokunmak sanattır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

forum dünya dışı varlıklar ve uzayda yaşam varmı yokmu gibi konularla sallanıyor bende hareketlendireyim tam olsun bari

yarın nasa ne açıklama yapıcak merakla bekliyoruz bakalım nekadar yalan sıkacak nekadar doğru söyleyecek

TR saati ile akşam 21:00'da basın toplantısı başlayacak

bilgi için = http://www.nasa.gov/home/hqnews/2010/nov/HQ_M10-167_Astrobiology.html

hayırlı uğurlu olsun =)

KNOWLEDGE IS POWER!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    ufolarìn alman malì olma ihtimali çok yüksek $a$ìrtìcì ama 2. Dünya sava$ìndaki hitler almanyasìnín ara$tìrma ve deneylerini ara$tìrìrsanìz dahada $a$ìracaksìnìz hele hitlerin yahuduleri katletmedigini ögrenince belki katledilenlerin %10 u bile yahudi degildi...bilinmeyen bir yardìm aldìlar gök yüzünden degil yer altìndan bunlara agartlar da deniyor... Askerlik bitsin yapbozun parçalarìnì birle$tiriyim geni$ bir payla$ìm yaparìm...

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
Toplam Hit: 14501 Toplam Mesaj: 72