Bilgisayarı Açtığımda Dvd Rom Kendiliğinden Açılıyor
-
evet arkadaşlar sorunum başlıkta yazdığım gibi. bilgisayarı açtığımda dvd rom kendiliğinden açılıyor ve sürücüye bir disk yerleştirin diyor. nedir bunun sebebi. bir bileniniz var mı.
-
kasayı ac kabloları cıkar tak
-
dil çıkarıyordur :D
şaka bir yana benim eski pc de durduk yere çıkartıyordu :D
-
trojan olabilir.
-
Hocam işletim sistemi açılıyor mu yoksa MS-DOS ekranında bunu söyleyip bekliyor mu? Ya da bu ikazı ne zaman veriyor? Daha ayrıntılı bilgi paylaşabilirseniz çözüm üretmeye çalışırız.
-
sistemde arka planda dvd isteyen bir program çalısıyor olabilir mi?
yada sen yada başka bir dvdyi içinde unutmuşsundur da, işletim sistemine gitmeden önce çıkarmış olabilirsiniz :D bazen yapıyordum ben. :D
-
serhat8102 bunu yazdı
aahhha :D
-
RaNGeR bunu yazdı
Hocam işletim sistemi açılıyor mu yoksa MS-DOS ekranında bunu söyleyip bekliyor mu? Ya da bu ikazı ne zaman veriyor? Daha ayrıntılı bilgi paylaşabilirseniz çözüm üretmeye çalışırız.
Hocam pc açılıyo hoşgeldinizden sonra masaüstündeyken açılıyor açılan pencereyi kapatıp devam ediyorum normal kullanıyorum sonra pcyi
-
serhat8102 bunu yazdı
Arada bi yapar öyle haylazlıkar :D
-
2 pc oluyor nedenını çözemedım hükümetın gevşekliğinden olabılır
-
HarmOniYa bunu yazdı
sistemde arka planda dvd isteyen bir program çalısıyor olabilir mi?
yada sen yada başka bir dvdyi içinde unutmuşsundur da, işletim sistemine gitmeden önce çıkarmış olabilirsiniz :D bazen yapıyordum ben. :D
Yok hocam öyle bi durum dvdyi içinde unutsam açıldığında görürdüm hocam heralde :D