Bilgisayarı En Fazla Kaç Gün Açık Tuttunuz
-
14 gün 19 saat 24 dakika 32 saniye --> :)

-
12 gün 11 saat fln dı sanrm kapatmıycaktım fakat powera carptıı ayaaamm=)))
-
10 gün kadar acık tuttugumu hatırlıyorum tam emin olamadım :)
-
walla ebnimde vardır 15-16 gün film indiriken hiç kapatmıyom tabi ekektirkler kesilmesini saymazsak :):)
-
hocam senın seyde sehır dısında yazıyordu :) kendı kendıne kalmak sayılıyorsa benım server 8 aydır calısıyo fulltime :)
-
eb fazla 7 saat olmuştu kesik kesik giriyorum şimdilerde
-
andidit bunu yazdı:
-----------------------------
hocam senın seyde sehır dısında yazıyordu :) kendı kendıne kalmak sayılıyorsa benım server 8 aydır calısıyo fulltime :)
-----------------------------server sayilmaz tabii ki :)
benim psu bozuldu. makina kapandi mi acilmiodu. ben de 33 gun hic kapatmadim.
gece fanlarin sesiyle uyuyodum. sonra windows ipnesi update yapinca restart atti kendi kendine
-
4 gün açık bıraktım en fazla.o da açık unutmuşum yazlığa giderken güç tasarrufu şelerinide deaktif yapmıştım.eve bi geldim tahribat 4 gün önceki konularla duruo öle :)
-
hiç mi elektriğiniz kesilmiyo :D en fazla 22 saat açık tutabiliyorum sonra elektrik kesiliyo woltaj düşüyo gidio pc :D
-
serverı kastetmiyorum :) ev kullanıcı olarak güç kaynaksız vs direk prize takılan bilgisayarınız kaç gün diye , yoksa biri koyar serverın ss i kalırım öle:p
-
ehahha
burda elektrik kesintisi 2-3 yilda 1 kere oldugundan biraksam hic kapanmaz.sadece update sonrasi restartlar veya fatal errorlar kapatabilir, ki onlar da kapatamaz aslinda en fazla restart
Toplam Hit: 9430 Toplam Mesaj: 63