folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bilgisayarı En Fazla Kaç Gün Açık Tuttunuz

Bilgisayarı En Fazla Kaç Gün Açık Tuttunuz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Valla biz dedicated serverı unutmuşuz holyle birlikte 67 gün çalışmış, bağlanan yok ama makinaya :)

Onun haricinde 32 gün gibi bir süre acık tutmuştum makinayı aralıksız download etmişti..

www.tahribat.com/uptime.asp den de tahribatın ne kadar acık kaldığını görebilirsiniz...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek
    geçen yaz 3.5-4 ay acık kaldı hiç kapatmadım oyun oynuyordum elektirklerde hiçkesilmio bizim burda :D bu yazda bırakcam o zaman ssini yollarım :D

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orena
    orena's avatar
    Erkek

Redhat 7 Server vardı 13 ay açık kalmıştı şirket bünyesinde olduğu için güncelleme ihtiyacı yoktu rekor buradan geldi, Gelecek Linux makinem 3 ay 11 gün 2 saat açık kaldı üzerinde aktif olarak çalıştım, windows98se makinem 12 gün açık kaldı, xp pro tr makinemin rekoru 19 gün 6 saat elektrik kesintisi olmasaydı daha da giderdi, windowsla rekor yapacaksan güzel konfigüre etmen lazım ben becerememiştim. :)

Hayattan istediklerimi alamadım, çok param yok, onu bırak bir evim bile yok, hatta arabam da yok, zor geçiniyorum, hayat filmlerdeki gibi değil. İki çocuğum var, ihtiyaçlarını zor karşılıyorum babam diyip sarılmasalar hayat hiç çekilmezdi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarantula
    Tarantula's avatar
    Erkek
    6+3 gün. elektrikler gitmişti 6. gün sonrasında 3 gun daha açık bıraktım download tamamlansın diye. zaten fazladan 2 tane fan taktım bişey olmuyo makinaya da beni uyutmuyodu sesi :D

Olmayacak şeyler tasarlıyorum, işim bu..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek
    1 Gun 1 Saat en fazla acik tutma suremdi :)

I find your lack of faith disturbing.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

gün demiyelimde şuna saat diyelim:)

13 saat veya 14 saat olması gerekior o da yaz tatilinde bilgisayar başındayken:)

[22817//kaanabak]
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek

Bilgisayarı nasıl kaptıyorsunuz ki ...

Ben bir msn kapatıp açmayı biliyom  

Ben ewdeki bilgisayarda ups kullanıyorum kurallara aykırı değilse yarışamaya benide dahil edin (:

onekine?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    la deca adanada mı 14 gün açık kaldı bilgisayar.Ben de adanda yaşıyorum ve elektirk kesintilerinin haddi hersabı yok.En fazla bir hafta dayanır,sonra çat keserler elektriği.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek

15 saat amk kendimi ezik hissettim:(

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    Çok eskiden derken 2 sene falan oluyor telekomun öğrenci kampanyasın da 2 ay beleş olduğu zaman 7 ila 8 gün açık kalömıştı.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
Toplam Hit: 9433 Toplam Mesaj: 63