Bilgisayarı En Fazla Kaç Gün Açık Tuttunuz
-
Valla biz dedicated serverı unutmuşuz holyle birlikte 67 gün çalışmış, bağlanan yok ama makinaya :)
Onun haricinde 32 gün gibi bir süre acık tutmuştum makinayı aralıksız download etmişti..
www.tahribat.com/uptime.asp den de tahribatın ne kadar acık kaldığını görebilirsiniz...
-
geçen yaz 3.5-4 ay acık kaldı hiç kapatmadım oyun oynuyordum elektirklerde hiçkesilmio bizim burda :D bu yazda bırakcam o zaman ssini yollarım :D
-
Redhat 7 Server vardı 13 ay açık kalmıştı şirket bünyesinde olduğu için güncelleme ihtiyacı yoktu rekor buradan geldi, Gelecek Linux makinem 3 ay 11 gün 2 saat açık kaldı üzerinde aktif olarak çalıştım, windows98se makinem 12 gün açık kaldı, xp pro tr makinemin rekoru 19 gün 6 saat elektrik kesintisi olmasaydı daha da giderdi, windowsla rekor yapacaksan güzel konfigüre etmen lazım ben becerememiştim. :)
-
6+3 gün. elektrikler gitmişti 6. gün sonrasında 3 gun daha açık bıraktım download tamamlansın diye. zaten fazladan 2 tane fan taktım bişey olmuyo makinaya da beni uyutmuyodu sesi :D
-
1 Gun 1 Saat en fazla acik tutma suremdi :)
-
gün demiyelimde şuna saat diyelim:)
13 saat veya 14 saat olması gerekior o da yaz tatilinde bilgisayar başındayken:)
-
Bilgisayarı nasıl kaptıyorsunuz ki ...
Ben bir msn kapatıp açmayı biliyom
Ben ewdeki bilgisayarda ups kullanıyorum kurallara aykırı değilse yarışamaya benide dahil edin (:
-
la deca adanada mı 14 gün açık kaldı bilgisayar.Ben de adanda yaşıyorum ve elektirk kesintilerinin haddi hersabı yok.En fazla bir hafta dayanır,sonra çat keserler elektriği.
-
15 saat amk kendimi ezik hissettim:(
-
Çok eskiden derken 2 sene falan oluyor telekomun öğrenci kampanyasın da 2 ay beleş olduğu zaman 7 ila 8 gün açık kalömıştı.