Bilgisayarı En Fazla Kaç Gün Açık Tuttunuz
-
rekoru geçmek için tekrar başlamıştım öğleden sonra geldiğimde makine kapanmıştı... 12 gün ü geçmişti , bende kesintiler nadir oluyor kuytul hacım. bilemicem seni..
-
bundan 4-5 sene öncesi ozamanlar p4 1.7 felan yeni çıktı open sky la nete bağlanıyom. pink floyd un bi konser kaydını çekiyodum torentten 62 günmü ne açık kaldı
-
En fazla 6 gün açık kaldı :)
-
Bende de 2-3 en fazla. Lan ben pavır suplay patlar felan diye bırakmıyodum.
-
DecaMeroN bunu yazdı:
-----------------------------
rekoru geçmek için tekrar başlamıştım öğleden sonra geldiğimde makine kapanmıştı... 12 gün ü geçmişti , bende kesintiler nadir oluyor kuytul hacım. bilemicem seni..
-----------------------------
deca vallahi benim pc kendine kendine kapanıyordu olayı sornadan çödüm işlemcilnin fanının altında tellert falan varya onlar toz dolmuş.Hava girmiyor çok ısınıyor ısınıncada kapanıyor.Sorna süpürdüm fanalrın hepsini sorun kalmamıştı.Bir bak istersen dediğim yerlere. -
valla benim en fazla 3 gün kalmıştır oda oyun içindir :D
-
bilgisayarım 11 saattir sorunsuz çalışıyor bu bi rekor :D

-
Dikkat etmedim ama bi yükleme silme işlemi yapmazsam bağlantı durumuna baktığım zaman 13 saat falan gördüğümü hatırlıyorum ve bu sürede sürekli pc nin çevresinde yani evdeydim :) yükleme silme işlemlerinde büyük ihtimalle yeniden başlatırım makineyi :)
-
benim celeron o kadar açık kalacak. yanar be !
en fazla gündüzden açık bırakmışsam gece radyo açık kalır. ertesi gün uyandığımda kapatırım.
o anda 5 dk zor kapanıyor :)
-
bedduamı ettiniz , 1 saatte 2 kez elektrik gitti. :)
Toplam Hit: 9434 Toplam Mesaj: 63