Bilgisayarı Fiziksel Hasar Vermeden Kullanılamaz Hale Getirmek
-
Başlıkta dediğim gibi bu işi nasıl başarabilirim hele de birisi oturunca bozulur da o yapmış gibi olursa tam süper olur
bunun için yazılım ayar fln varmıdı??
-
kötü bir niyet sezdim kanımcaa
-
disket bombası öneririm pc i açanın elinde kalır pc google dan araştırısan bulursun
-
hoca nasıl oluyo bu bide disket ses çıkarır farklı bişey olduğu anlaşılır
ben durumu açıklayayım babam(bilgisayardan pek anlamaz) akşama kadar okey oynayıp beni bilgisayar masamdan etti şu an bile 2 metre yanımda okey oynuyo bu günün 8 saati fln böyle sıkıldım artık bu işten dünyadan koptu iicene
söyle o oynarken yada pc yi actıktan 5 -10 dakika sonra pc yansa çöksa kapansa yeni pc almaz bizde kurtuluruz o da yok mudur böyle işi gizlice halledebileceğimiz bişey
-
hacı eger kendı pc sı yanarsa bu sefer senın elındekı pc ye konacak daha kotu olacak senın ıcın
-
bilgisayarın uzatmasına saatli uzatma aparatı bağla dakka geldiğinde elektriği kessin sonra bak keyfine :D
-
ledlerle uzaktan kumanda (açma kapama) yapçan. adam bilgisayara oturunca sn restarta basçan.hööt noldu naptın bilgisayarıma? :)
en basit açma kapama şeysi burdan incele yaparsın kolay bişey:
http://www.biltek.tubitak.gov.tr/gelisim/elektronik/index.htm
http://www.biltek.tubitak.gov.tr/gelisim/elektronik/index.htm
edit:babanmış o zaman normal açma kapamaya bağla açılıp kapanması daha uzun sürer sıkılır bırakır oda ;)
-
tacir bunu yazdı:
-----------------------------hoca nasıl oluyo bu bide disket ses çıkarır farklı bişey olduğu anlaşılır
ben durumu açıklayayım babam(bilgisayardan pek anlamaz) akşama kadar okey oynayıp beni bilgisayar masamdan etti şu an bile 2 metre yanımda okey oynuyo bu günün 8 saati fln böyle sıkıldım artık bu işten dünyadan koptu iicene
söyle o oynarken yada pc yi actıktan 5 -10 dakika sonra pc yansa çöksa kapansa yeni pc almaz bizde kurtuluruz o da yok mudur böyle işi gizlice halledebileceğimiz bişey
-----------------------------
hoca pc ye yazık:) pc ye kıyacaksan virüs atam sana
edit: spacheata nın fikri daha iyiymiş -
Sosyal Mühendislik ile bu sorunu eglenceli bi biçimde çözebilirsin.
Babana hatunum ayagı yap kepaze et bi daha elini sürmez pc ye :)
-
manhyak bunu yazdı:
disket bombası öneririm pc i açanın elinde kalır pc google dan araştırısan bulursun
hocam anlaşılmaması yönünden iyi içten biparça yüzünden olduğu sanılır ama adam fiziki hasar vermeden diyor -
hoca uzatma şeysi görülür bişeyse anlar
uzaktan kumanda şeysi güzelmiş uğraşılabilir ama anlayan birini getirirse anlaşılabilitesi yüksek ne kadr sinirlendirsede evde kalmam lazım :I
virüse de format attırır hoca
bana bilgisayardan komple kurtulacağım bişey lazım bu arada evin tesisatına da zarar vermesin anakart fln yansa yeter
dönüşü olmayan bi yol...