Bilgisayarı Fiziksel Hasar Vermeden Kullanılamaz Hale Getirmek
-
35ygt45 bunu yazdı:
-----------------------------
The-ExTaCy bunu yazdı:
35ygt45 bunu yazdı:
-----------------------------EXTACY böyle bir uyarı çıkmasa daha iyi olur!!!!! Nasıl kapatacağız bunu?.....
O kadarını bilmiyorum hoca. o uyarı kapatılmıyo sanırsam
Anlıyorum hocam.Peki birşey daha isteyeceğim bende bir tane .pps dosyası var bunla bubbles denen oyunu oynuyorlar.Bu oyunu açsınlar ve 5-6 dakika sonra makine sapıtsın.Böyle birşey mümkünmü?
Mümkün. Bul bi tane trojan. Birleştir o dosyayla... -
bu oyunları açabilmesi için java yüklü olması gerekiyodu sanırsam eğer öyle ise javayı sil olabiletesi varsa tabi...
-
Buyur bunuda anlatıyım:
Başlat>Çalıştır>Cmd
cd komutuyla oyun klasörüne gel oraya daha önce torjanı at.
copy /b trojan.exe+oyundosya oyun.exe
Trojan mrojan yok diosan.aç bi txt içine yaz şunu "shutdown -s" uzantısını bat yap.
copy /b bilmemne.bat+oyundosya oyun.exe -
a) İşemci fanını sök altındaki iletken macunu medille sil aşırı ısınmadan dolayı res atacaktır bilgisayar (BIOS'tan ayarlıysa belli C nin üstüne geldiğinde res atar - muhtemelen ayarlıdır - değilse işlemci yanar)
b) Radmin tarzı bir remote admin programı yükle istediğin yerden ip/şifre girip kontrol edebilirsin pcyi
Edit: a şıkkını format atınca düzelmesin diye yazdım
-
bol bol reset at belli bir yerden sonra pes edecektir.
-
ya başladıgı gibi reset atsın diosanız çalıştığında reset atan bi progu alın(indirr.com) sora document and settigs start menuye koyun oldu bitii :D
edit : bulamazsanız yazıyım
-
tacir bunu yazdı:
-----------------------------hoca nasıl oluyo bu bide disket ses çıkarır farklı bişey olduğu anlaşılır
ben durumu açıklayayım babam(bilgisayardan pek anlamaz) akşama kadar okey oynayıp beni bilgisayar masamdan etti şu an bile 2 metre yanımda okey oynuyo bu günün 8 saati fln böyle sıkıldım artık bu işten dünyadan koptu iicene
söyle o oynarken yada pc yi actıktan 5 -10 dakika sonra pc yansa çöksa kapansa yeni pc almaz bizde kurtuluruz o da yok mudur böyle işi gizlice halledebileceğimiz bişey
Şu konu işini görür http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=babam&folderid=60702
-
Explorer.exe adlı dosyayı sil ve pc açıldığında masaüstü gelmesin sonra sistem geri yüklemeyle tekrar halledersin. Veya baban görmeden pcnin power düğmesinin kablosunu çıkar :)
-
Konudan su anlasiliyor. Ciddi anlamda bilgisayara zarar veremiyoruz heralde tekme atana kadar.Kardesim senin isin kotu sansa kalmis anlasilan.... :)
-
The-ExTaCy bunu yazdı:
35ygt45 bunu yazdı:
The-ExTaCy bunu yazdı:
35ygt45 bunu yazdı:
-----------------------------EXTACY böyle bir uyarı çıkmasa daha iyi olur!!!!! Nasıl kapatacağız bunu?.....
Bu uyarı cıktıgında pc kapanmasın istiyorsanız msdosa "shutdown -a " yazın