Bilgisayarı Zorlayacak Ücretisz Oyun Arıyorum.
-
hacked75 bunu yazdı
Hocam makinadan memunmusun ? bende almayı düşünüyorum laptop
Daha elime geçmedi. bu hafta içinde kargo ile yollayacaklarmış. Bunca şeyden sonra performansı kötü değildir herhalde.
-
flassy bunu yazdı
Hocam yanlış anlamada ekran kartın gt 750 m class 2 ekran kartıdır,şöyle söyleyeyim güncel oyunların bir çoğunu full ayarlarda oynayamazsın 10-15 fps görürsün,denemek istersen eğer;
call of duty ghost
need for speed rivals
Assasin's Creed black flagThief.
Laptoplarda ısınmada olunca performans iyice düşüyor.Hayırlı olsun bu arada.
Ekran kartı gtx760 yazıyor. benim bildiğim gt ile gtx arasında çok fark var.
-
aliyk bunu yazdı
Hocam torrent varken oyuna paramı verilir Allahını seversen
sana önereceğim oyun sistem manyağı crysis 3 oyunu
http://kickass.to/crysis-3-internal-reloaded-t7120625.html
bu adresten indirip cracklıyabilirsen dene bakem
not: torrent kullanmasını biliyon demi :D
Torrent derken? bir peynir markasımı? :-) Ben biliyorum, bilgisayarımda biliyor hatta nas sürücüm ki kendisinde torrent indirme özelliği var. Dosyayı yükle ve kapa bilgisayarı o indirsin. 3tb de disk olunca aldırmıyor, her bulduğumu indiriyorum.
Ben ücretsiz oyun istiyorum, yasal olsun virüs vb. ile uğraşmayayım ve tabiki ayarları vb. tam kullanıp sonuna kadar yüklenebiliyim ekran kartıma.
-
Olgunisik bunu yazdıflassy bunu yazdı
Hocam yanlış anlamada ekran kartın gt 750 m class 2 ekran kartıdır,şöyle söyleyeyim güncel oyunların bir çoğunu full ayarlarda oynayamazsın 10-15 fps görürsün,denemek istersen eğer;
call of duty ghost
need for speed rivals
Ooo gtx 760 ise en baba kartlardan biridir, ben yanlış bakmışım.Fiyat çokiyi bu arada
-
flassy bunu yazdıOlgunisik bunu yazdıflassy bunu yazdı
call of duty ghost
need for speed rivals
Ooo gtx 760 ise en baba kartlardan biridir, ben yanlış bakmışım.Fiyat çokiyi bu arada
2899TL ye bu notebook banada iyi geldi, direk atladım üzerine.
...ve hala oyun tavsiyesi bekliyorum.
-
Olgunisik bunu yazdı
Ben ücretsiz oyun istiyorum, yasal olsun virüs vb. ile uğraşmayayım ve tabiki ayarları vb. tam kullanıp sonuna kadar yüklenebiliyim ekran kartıma.
ücretsiz zorlayacak bir oyun olacağını sanmıyorum, mantığı ise şu adamlar sıça bağıra daşşaklı grafikli oyun yapıyorlar o yüzden bilgisayarın zorlanıyor o kadar uğraştıkları içinde para istiyorlar :F Yani ücretsiz oyunlardan en fazla online knight vari oyunlar bulursun.
-
Acer e çöp diyen arkadaşlar eskiden gaming bilgisayarlarını kim üretiyordu araştırsın bakalım. Bende i5 modeli var çok memnunum sizede hayırlı olsun ssd yorumunuzu bekliyorum. Şuan msi lenovo vb tüm cihazlardan daha iyi soğutma sistemi var
-
inşallah ısınma sorunu yaşamazsın hocam :)
Şöyle zorlıycak birşey arıyorsan
Minecraft yükle sonra ona 512x512 texture pack yükle alınan fps değerini bize yaz.
Biliyorum bedava değil ama olsun :D -
flappy bird yukle :))
-
bu fiyata lenovo dururken acer tercih etmen çok çon kötü olmuş. (acer kullanıcısıyım).. Yine de hayırlı olsun inşallah pişman olmazsın. Gelelim oyun mevzusuna.. Crysis serilerini ve call of'un son serilerini yükle, oyunların grafik ayarlarını sonuna kadar yükselt. Daha fazla zorlayamazsın sanırım