Bilgisayarım Ve Sorunları V1.0 :)
-
geberlanxD bunu yazdı:
-----------------------------
intel core 2 duo 2,3gzb işlemci -- bu ne la ? at çöpe a.q :X :D ?
-----------------------------intel pentium 4 2.0 ghz :W
-
geberlanxD bunu yazdı:
-----------------------------Ram'i de seninkinin aynısıdır :) (Hatta 667 Mhz de olabilir :))
-
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------geberlanxD bunu yazdı:
-----------------------------Ram'i de seninkinin aynısıdır :) (Hatta 667 Mhz de olabilir :))
-----------------------------yok pende yüksek performans intelle tam uyumlu ocz ram var 2120 mhz
o değilde şimdi sorun powerda diyorsunuz power değiş sorun ortadan kalkar diyosunuz??
700w power lar var almayı düşündüm bi arada çok elektrik yakar
-
DarkSkull bunu yazdı:
nie abi alper ağa benm ramle dalga geçti 2 gb rame bu ne la at çöpe dedi :D bende bu fırsatı kaçırmam fırsat bu cvb ı verdm harbi at çöpe :X :P ne diem nie abi benm sistem kötümü dalgamı geçiosn Dark skull :ÇD -
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------intel pentium 4 2.0 ghz :W
bu ne şimdi ? intel pentium 4 2.0 ghz :S -
bana power markası önerin
anlamıyom ben :D
-
UPS de al bir tane.Evdeki lambaları açınca sapıtıyorsa pc ups işini görücektir.1000 lik bir tane aldın mı iyi olur olmadık sorunlar çıkarmaz.
-
Önerdik ya:) Asus A-45GA. 700 watt fazla yakar diye bir olay yok. 700 watt onun vereceği maksimum güçtür. Kapasite 700 ama o kadar harcaması için bilgisayarın o kadar enerjiyi çekmesi lazım. Farketmez yani alacaksan korkma. Ama 700 watt'ı ne yapacaksın? Az daha güçlü al bari elektrik süpürgesini bağlarsın :) Benim söylediğim yeter sana bence.
Edit: Güç kaynağı alman sorunlarının tamamını çözmese de bir kısmını çözer. Belki ups de alman gerekebilir. Belki de sizin tesisatta problem var at çöpe :)
-
geberlanxD bunu yazdı:
DarkSkull bunu yazdı:
nie abi alper ağa benm ramle dalga geçti 2 gb rame bu ne la at çöpe dedi :D bende bu fırsatı kaçırmam fırsat bu cvb ı verdm harbi at çöpe :X :P ne diem nie abi benm sistem kötümü dalgamı geçiosn Dark skull :ÇDBen senle dalga geçmedim ki. O senle dalga geçti ya kendininki de seninkinden daha düşüktür belki dedim :)
-
700 w fazla ya.Gerek yok kadar para vermeye. 350w bi Asus işini görücektir.