Bilgisayarım Ve Sorunları V1.0 :)
-
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------Önerdik ya:) Asus A-45GA. 700 watt fazla yakar diye bir olay yok. 700 watt onun vereceği maksimum güçtür. Kapasite 700 ama o kadar harcaması için bilgisayarın o kadar enerjiyi çekmesi lazım. Farketmez yani alacaksan korkma. Ama 700 watt'ı ne yapacaksın? Az daha güçlü al bari elektrik süpürgesini bağlarsın :) Benim söylediğim yeter sana bence.
Edit: Güç kaynağı alman sorunlarının tamamını çözmese de bir kısmını çözer. Belki ups de alman gerekebilir. Belki de sizin tesisatta problem var at çöpe :)
-----------------------------45 GA bulamadım 50 GA var en az 110 lira pahalı değilmi len :) benim param kıymetlidir :D
-
50GA 500 watt olması lazım fazla gelir sana. Ben de bakayım biraz bulursam yollarım. Olmazsa cooler master falan bakarız
-
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------
50GA 500 watt olması lazım fazla gelir sana. Ben de bakayım biraz bulursam yollarım. Olmazsa cooler master falan bakarız
-----------------------------oczler nasıl? ramini kullanıyorum memnunum powerları nasıldırki?
-
ocz kullanmadım hiç bilmiyorum. Benim bildiğim iyi markalar asus, cooler master, silver power, thermaltake, tagan. En azından aşağıdaki adresteki onaylı güç kaynaklarından birini al.
http://www.cizgi.com.tr/psu/