Bilgisayarıma Performans Testi Yaptım
-
Asker bunu yazdı:
-----------------------------
GICIKCAN bunu yazdı:
aferim evladım iyi bir tespit yapmışsın. AMD gibi boktan işlemci bu oyunlara uygun olmaz birde intel gibi canavar işlemcide oynamayı dene ama core 2 duo 2.00 ghz altında olmasın işlemci.
-----------------------------hayatında kaç kere amd kullandın? fiyat performan açısından baktığında amd intel e takar
Amd kadar dandik bi işlemci yok heleki laptopta uzak durulması gerekir kişisel düşüncelerim -
yassun bunu yazdı:
Asker bunu yazdı:
GICIKCAN bunu yazdı:
aferim evladım iyi bir tespit yapmışsın. AMD gibi boktan işlemci bu oyunlara uygun olmaz birde intel gibi canavar işlemcide oynamayı dene ama core 2 duo 2.00 ghz altında olmasın işlemci.
-----------------------------hayatında kaç kere amd kullandın? fiyat performan açısından baktığında amd intel e takar
Amd kadar dandik bi işlemci yok heleki laptopta uzak durulması gerekir kişisel düşüncelerim
-----------------------------yapma hocam Allah aşkına laptop da uzun uzadıya hiç kullanmadım ama masa üstünde çok kullandım performansı gayet iyi hangi modelden bahsediyosun hangi modeli kullandın?
-
Asker bunu yazdı:
yassun bunu yazdı:
Asker bunu yazdı:
GICIKCAN bunu yazdı:
Amd kadar dandik bi işlemci yok heleki laptopta uzak durulması gerekir kişisel düşüncelerim
-----------------------------yapma hocam Allah aşkına laptop da uzun uzadıya hiç kullanmadım ama masa üstünde çok kullandım performansı gayet iyi hangi modelden bahsediyosun hangi modeli kullandın?
phenom hariç hemen hemen hepsini test ettim 4 çekirdekliler haricinde intel basar amd'nin tek iyi tarafı oyunlarda iyi -
neyse hocam ama amd fiyat performans olarak baktığımda çok daha iyi bende amd nin phenom dahil birçok modelini kullandım
-
kronik bunu yazdı:
AMD CANDIR.
-----------------------------AMD BABADIR.
-
mustafa58 bunu yazdı:
kronik bunu yazdı:
AMD CANDIR.
-----------------------------amd de intel de aynı bi fark yok bence
-
mustafa58 bunu yazdı:
kronik bunu yazdı:
AMD CANDIR.
-----------------------------intel ile 7 senem geçiyor dikkatinizi çekerim geçiyorrr , sorunsuz. (;;
-
GICIKCAN bunu yazdı:
-----------------------------gereksiz yorum :|
-
amd phenom II serisi için çok iyi yorumlar duydum ama intel başka işlemci kullanmadım bilmiyorum
amd phenom II x6 1090T Black Edition en babasıda bu sanırım :)
-
Amd ekran kartı işine girdiğinde bu yana işlemçilere gereken önemi vermediğini düşünüyorum şu anda kim ne derse desin intel amd işlemçilerinden daha ii ve stabil.