Bilim Ve Dinin Çelişkisi..
-
BİLİM ÇELİŞİYORDUR :) DİNDE ÇELİŞME OLMAZ. KANIT İSTEMEZ. DELİL İSTEMEZ. İNANIRSIN YA DA İNANMAZSIN. OKADAR BASİTTİR.
YILLARCA BİZE DİŞ HEKİMLERİNİN TAVSİYESİYDİ DİŞLERİ YUKARDAN AŞŞAĞI-AŞŞAĞIDAN YUKARI FIRÇALAMAK. SONRA Bİ BAKTIK, BİRİ ÇIKTI YA BİZ Bİ BOK YEDİK. BU YANLIŞMIŞ.. DİŞLERİ SAĞDAN SOLA-SOLDAN SAĞA DOĞRU FIRÇALAMAK GEREKİYORMUŞ. DOĞRUSU BUYMUŞ DEDİLER.SONRA BİDE BAKTIK Kİ, BİRİ DAHA ÇIKTI VE DEDİ Kİ DİŞLERİ FIRÇALARKEN FIRÇAYI OVAL HAREKETLERLE KULLANMAK GEREKLİYMİŞ. DOĞRUSU BU DEMİŞLERDİ:)
BİLİM BUGÜN AK DEDİĞİNE YARIN KARA DİYEBİLİR. ÖRNEĞİ ÇOKTUR:)
-
sen bilimsel olarak herşeyin varolmasını açıklar mısın?
bana "zaten vardı" deme ben de sana aynı sorularla cevap veririm.
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------sen bilimsel olarak herşeyin varolmasını açıklar mısın?
bana "zaten vardı" deme ben de sana aynı sorularla cevap veririm.
-----------------------------
ben bu konuyu anlıyamadığım icin buraya açtım zaten savunmak için değil
bilimsel olarakda acıklayamam dinsel olarakta.
-
Treasure bunu yazdı:
-----------------------------YesTERFoX bunu yazdı:
-----------------------------özledik treasure :|
daha fazla uğra :W
-----------------------------Saolsaın yestırcığım :)
hocam, madalyana bakıp bişi sanmıştım seni, meğersem hıyar madalyasıymış :)
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------Treasure bunu yazdı:
-----------------------------YesTERFoX bunu yazdı:
-----------------------------özledik treasure :|
daha fazla uğra :W
-----------------------------Saolsaın yestırcığım :)
hocam, madalyana bakıp bişi sanmıştım seni, meğersem hıyar madalyasıymış :)
forumun en hıyar konular açan adamıdır kendileri :P
-
Din;koşulsuz, sorgusuz inanmaktır.Din ile Bilim'i karşılaştırmak zaten başta hata.
-
hacktorx bunu yazdı:
-----------------------------BİLİM ÇELİŞİYORDUR :) DİNDE ÇELİŞME OLMAZ. KANIT İSTEMEZ. DELİL İSTEMEZ. İNANIRSIN YA DA İNANMAZSIN. OKADAR BASİTTİR.
YILLARCA BİZE DİŞ HEKİMLERİNİN TAVSİYESİYDİ DİŞLERİ YUKARDAN AŞŞAĞI-AŞŞAĞIDAN YUKARI FIRÇALAMAK. SONRA Bİ BAKTIK, BİRİ ÇIKTI YA BİZ Bİ BOK YEDİK. BU YANLIŞMIŞ.. DİŞLERİ SAĞDAN SOLA-SOLDAN SAĞA DOĞRU FIRÇALAMAK GEREKİYORMUŞ. DOĞRUSU BUYMUŞ DEDİLER.SONRA BİDE BAKTIK Kİ, BİRİ DAHA ÇIKTI VE DEDİ Kİ DİŞLERİ FIRÇALARKEN FIRÇAYI OVAL HAREKETLERLE KULLANMAK GEREKLİYMİŞ. DOĞRUSU BU DEMİŞLERDİ:)
BİLİM BUGÜN AK DEDİĞİNE YARIN KARA DİYEBİLİR. ÖRNEĞİ ÇOKTUR:)
-----------------------------neden büyük yazdın ?
-
TeRRoR bunu yazdı:
Din;koşulsuz, sorgusuz inanmaktır.Din ile Bilim'i karşılaştırmak zaten başta hata.
kosulsuz sorgusuz denildiği icin yazan herşeye inanmak sizin tercihiniz.
-
810454016541860468468089048861068 kere tartışılan konuyu genelleyip bida sormuşsun.Sormaktaki amacın ne bu sorunun cvbını bilen mi var :D
-
"hiç birşey yoktan var edilemez, var olan bişey yok edilemez." bu kelimeyi yaratılmış olan şeyler üzerinde düşün. demek istediği, örneğin, hiç bir madde bir diğerini yok edemez, yokdanda var edemz. ama önemle vurguluyorum: herhangibir madde