Bilişim Sistemine Hukuka Aykırı Olarak Girmek Davası. Ne Yapmalıyım? (Msn Şifresi Kırmak)
-
wi fi inde şifre yok diyelim sende yapmadın net evde kullanıyorsun . Ozaman senin çevrene yakın biri yaptı bu işi oturdugun sitede binada bir sokak alta üste bireleri olması lazım çevrendeki internet kafede bu işle ugraşan ergenler vardır bi araştır b yap çıkar belki kim oldugu
-
Hoca deneyimlerime dayanarak söyleyeyim ki bu tür çok şey yaşayanla birlikte oldum hatta kendimde yaşadım.. Hiçbirşey olmaz. İfadeyi düzgün vermişsin. Mahkeme beraat verecektir ceza da çıkmaz emin ol.
-
arkadaşın söyledigi dogru birsey çıkmaz yeni aklıma geldi 6 . 7 ay önce benim çalıştıgım firmanında başına gelmişti şirket bilgi işldm şefi ifade vermiş gelmişti birsey çikmamişti
-
ben on binlerce mail hackledim microsoft sikayetci olmus evi basip aldilar pc laptop cd ne varsa bi gun sonra gittim aldim. mahkeme hala devam ediyo. bisi olmaz bence korkmanaa gerek yok
-
malboro , don, atlet ihtiyaclarin benden kocum...
delikanli gibi girip cikacaksin okadar.
-
Bende birsey olacagini Sanmiyorum sicilin temizse
-
mahkeme 10 dk filan sürecek zaten çok kibar ol mahkemede.. soracak hakim sana sen mi yaptın neden yaptın? diye..
güzelce ben yapmadım nasıl yapılır bilmem dersin. Tek hatam wi-fi şifremin olmaması dersin..
ceza filan alacağını sanmam.. zaten tek mahkemede bitmez :) en az 3 mahkeme..
-
Böyle sikik davalarla hakimleri ve hukuk sistemini meşgul ediyorlar ya sinir oluyorum.Senin sikik mail adresin patladı diye bu kadar insanın iş gücü kaybına sebep oluyorsun.(dava açana söylüyorum)
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------sicil iyi olup ceza ertelenince ne oluyor? nereye erteleniyor?
-----------------------------okuyorsa okul bitimine kadar o zamanda siliniyor.. zaman aşımı.. yada kamu yerinde süreli çalıştırılıyor.. (du) artık değiştimi bilmem.. benim en son bıçak davam vardı kamu davası bakalım devam ediyo gibi tam bilgim yok :D o kadar boşverdim yani.. kafaya taktıkça sinirleniyorum
-
rahat ol bi cacık olmaz. sen heklemş olsan bile bişi çıkacağını zannetmem