folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Bilişim Sistemine Hukuka Aykırı Olarak Girmek Davası. Ne Yapmalıyım? (Msn Şifresi Kırmak)

Bilişim Sistemine Hukuka Aykırı Olarak Girmek Davası. Ne Yapmalıyım? (Msn Şifresi Kırmak)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skonb
    skonb's avatar
    Erkek
    wi fi inde şifre yok diyelim sende yapmadın net evde kullanıyorsun . Ozaman senin çevrene yakın biri yaptı bu işi oturdugun sitede binada bir sokak alta üste bireleri olması lazım çevrendeki internet kafede bu işle ugraşan ergenler vardır bi araştır b yap çıkar belki kim oldugu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Hoca deneyimlerime dayanarak söyleyeyim ki bu tür çok şey yaşayanla birlikte oldum hatta kendimde yaşadım.. Hiçbirşey olmaz. İfadeyi düzgün vermişsin. Mahkeme beraat verecektir ceza da çıkmaz emin ol.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skonb
    skonb's avatar
    Erkek
    arkadaşın söyledigi dogru birsey çıkmaz yeni aklıma geldi 6 . 7 ay önce benim çalıştıgım firmanında başına gelmişti şirket bilgi işldm şefi ifade vermiş gelmişti birsey çikmamişti
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

ben on binlerce mail hackledim microsoft sikayetci olmus evi basip aldilar pc laptop cd ne varsa bi gun sonra gittim aldim. mahkeme hala devam ediyo. bisi olmaz bence korkmanaa gerek yok

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek

malboro , don, atlet ihtiyaclarin benden kocum...

delikanli gibi girip cikacaksin okadar.

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bende birsey olacagini Sanmiyorum sicilin temizse

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek

mahkeme 10 dk filan sürecek zaten çok kibar ol mahkemede.. soracak hakim sana sen mi yaptın neden yaptın? diye..

güzelce ben yapmadım nasıl yapılır bilmem dersin. Tek hatam wi-fi şifremin olmaması dersin..

ceza filan alacağını sanmam.. zaten tek mahkemede bitmez :) en az 3 mahkeme..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek

Böyle sikik davalarla hakimleri ve hukuk sistemini meşgul ediyorlar ya sinir oluyorum.Senin sikik mail adresin patladı diye bu kadar insanın iş gücü kaybına sebep oluyorsun.(dava açana söylüyorum)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

Noneyim bunu yazdı:
    -----------------------------

sicil iyi olup ceza ertelenince ne oluyor? nereye erteleniyor?

-----------------------------

okuyorsa okul bitimine kadar o zamanda siliniyor.. zaman aşımı..  yada kamu yerinde süreli çalıştırılıyor.. (du) artık değiştimi bilmem.. benim en son bıçak davam vardı kamu davası bakalım devam ediyo gibi tam bilgim yok :D o kadar boşverdim yani.. kafaya taktıkça sinirleniyorum

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

rahat ol bi cacık olmaz. sen heklemş olsan bile bişi çıkacağını zannetmem

Toplam Hit: 10000 Toplam Mesaj: 46