Bilişim Sistemine Hukuka Aykırı Olarak Girmek Davası. Ne Yapmalıyım? (Msn Şifresi Kırmak)
-
bilirkişi raporu aleyhineyse itiraz edip yeni bir bilirkişi talep et, eğer bilirkişi raporu yoksa mutlaka talep et.
ifadeni de önceki sayfada holyone'ın yazdığı gibi yazabilirsin.
-
Bizzat başıma geldi :) hiç korkma ben yapmadım de.Yapsan bile yapmadım de teknik bilgim buna yeterli değil.Senden ip isterlerse local ip ni ver. Hiç bişey kanıtlayamıyorlar ayrıca karşı tarafta kırılan msn in kendi msni olduğunu kanıtlaması gerekir belki senin msn in o iş muamma kesi ceza alamazssın.Dava düşerse ve kesinleşitrse tazminat hakkın doğar. Savcı bana senin yaptığından adım gibi eminim ama delil yok dedi bende dava düştüğünde tazminat davası açmak istediğimi söyledim açabilirsin ama temiz süresimi ne varmış onun bitmesi gerekiyomuş.Yani demem o ki için rahat olsun bi cacık olmaz.
-
ferdix bunu yazdı:
-----------------------------Bizzat başıma geldi :) hiç korkma ben yapmadım de.Yapsan bile yapmadım de teknik bilgim buna yeterli değil.Senden ip isterlerse local ip ni ver. Hiç bişey kanıtlayamıyorlar ayrıca karşı tarafta kırılan msn in kendi msni olduğunu kanıtlaması gerekir belki senin msn in o iş muamma kesi ceza alamazssın.Dava düşerse ve kesinleşitrse tazminat hakkın doğar. Savcı bana senin yaptığından adım gibi eminim ama delil yok dedi bende dava düştüğünde tazminat davası açmak istediğimi söyledim açabilirsin ama temiz süresimi ne varmış onun bitmesi gerekiyomuş.Yani demem o ki için rahat olsun bi cacık olmaz.
-----------------------------sağol dostum mahkeme öncesi moral verdin. senin dava ne zaman oldu acaba. ilk duruşmada bittimi. başka ne demeliyim biraz acarmısın.
-
feykbey bunu yazdı:
-----------------------------ferdix bunu yazdı:
-----------------------------Bizzat başıma geldi :) hiç korkma ben yapmadım de.Yapsan bile yapmadım de teknik bilgim buna yeterli değil.Senden ip isterlerse local ip ni ver. Hiç bişey kanıtlayamıyorlar ayrıca karşı tarafta kırılan msn in kendi msni olduğunu kanıtlaması gerekir belki senin msn in o iş muamma kesi ceza alamazssın.Dava düşerse ve kesinleşitrse tazminat hakkın doğar. Savcı bana senin yaptığından adım gibi eminim ama delil yok dedi bende dava düştüğünde tazminat davası açmak istediğimi söyledim açabilirsin ama temiz süresimi ne varmış onun bitmesi gerekiyomuş.Yani demem o ki için rahat olsun bi cacık olmaz.
-----------------------------sağol dostum mahkeme öncesi moral verdin. senin dava ne zaman oldu acaba. ilk duruşmada bittimi. başka ne demeliyim biraz acarmısın.
-----------------------------Alsana 2. tecrübe
daha önce aynı konuyu açmıştım. bana bu kadar moral verilmemişti :)
Neyse 2 3 kez çağrılırsın. ben birinde gitmemiştim bile ertelenmişti o yüzden.
neyse işte sen mi yaptın. nasıl yaptın konu hakkında bilgi almaya çalışırlar. %90 ihtimalle HGB Hükmün Geriye Bırakılması. yani 5 yıl boyunca hiçbir halta karışma.
2.%10 Hakimin iyi niyeti senin değil Takipsizlik.
Modeme şifre koymadım Demişsen tabikide suçlusun. Ama modeme şifre koymayı bilmiyorum dersen ve hakime sorarsan muhtemelen oda bilmiyordur.
"modemi kurdukları günden beri böyle kullanıyorum :D sorunum yoktu dersin(ama öncesinde şifresiz olduğunu söylememişsen)"
İçin rahat olsun. ben senden 1 yıl önce bu heyecanı yaşadım. 2.cisinde rahatlarsın şikayet edeni bul birşey çıkmazsa ben seni şikayet ederim de :D
-
bilişim suçlarında savcı ve hakimlerin de teknolojik bilgisizliğinden dolayı çok komik davalar görülüyor. hakim karşısında net konuş, heyecanlanıp yapmış süsü verme. "bilgisayarı açıp gazete okuyup kapatan" tarzda bilgi kullan. pc yi amaç olarak değil araç olarak kullandıgını belirt bir problem olmaz merak etme. ülkemizde savcı ve hakimler dava açan tarafa biraz daha yatkın oldugundan, onların görevleri sözde suçluyu psikolojikmen sıkıştırıp kaçamak yanıtlar almaya çalışmaktır,
son olarak kıçıkırık bir msn için bir problem çıkmayacağından emin ol :)