Bim Samsung 1 TB Taşınabilir Harddisk 159,00 TL
-
Evet arkadaşlar yarın yani 04.01.2013 tarihinde bime samsung harici hard disk geliyor.2.5 inc Usb 3.0 ı destekliyor.Alacaklar ürünü inceleyebilir.
http://www.aktuelurunler.com/2012/12/bim-samsung-1-tb-tasnabilir-harddisk.html
Ulan tam parasız zamanıma geldi yoksa kesin alırdım...
-
üzülme hocam 2 haftada bir aynı kampanyayı yapıyorlar zaten
-
yalnizturk bunu yazdı
üzülme hocam 2 haftada bir aynı kampanyayı yapıyorlar zaten
hacı şimdi daha cok üzüldüm bak. Çünkü benim 2 hafta sonra da 159 tl param olmayacak :I)))
-
bim kaçta açılıyor?
-
heza bunu yazdıbim kaçta açılıyor?
8.30 olması lazım hocam
-
bileydim 2 ay önce almazdım. gitti den 185 tl ye almıştım :D her bim de olacak mı bu alet ? ben Eskişehir deyim bimin tüm şubelerinde olurmu ? yoksa merkez şubelere vs. onlardamı oluyor bu kampanyalar ?
oqqanoo tarafından 04/Oca/13 00:56 tarihinde düzenlenmiştir -
EMRE955 bunu yazdıheza bunu yazdıbim kaçta açılıyor?
8.30 olması lazım hocam
ben 9.00 diye biliyorum, alacak olanlar baştan bir tane ayırtsaydı iyi yaparlardı da geçmiş artık.
Ben geçen ay 500 gb olanını aldım, gayet şık bir hairici disk. 3.0 gayet hızlı. ne biliyim ne yorum yapıyım iyi işte ./
-
sizce alınmalı mı acaba ?
-
imkanınız varsa kesinlikle alın bence. ben 2 ay önce aldım 185 tl ye. tek kabloyla çalışıyor 1 tb 2.5 inc samsung usb 3.0 şimdi 159 tl. boyutları da küçük . yalnız up benim soruya cevap vermediniz:(
-
26kk025 bunu yazdı
bileydim 2 ay önce almazdım. gitti den 185 tl ye almıştım :D her bim de olacak mı bu alet ? ben Eskişehir deyim bimin tüm şubelerinde olurmu ? yoksa merkez şubelere vs. onlardamı oluyor bu kampanyalar ?
butun bimlerde gecerli.. -
Hocam peki kartta taksit imkanı varmı BİM de yoksa tek çekim veya nakite mi veriyorlar.