folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bim Samsung 1 TB Taşınabilir Harddisk 159,00 TL

Bim Samsung 1 TB Taşınabilir Harddisk 159,00 TL

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek
    SaNaL_AjaN bunu yazdı
    yalnizturk bunu yazdı

üzülme hocam 2 haftada bir aynı kampanyayı yapıyorlar zaten

hacı şimdi daha cok üzüldüm bak. Çünkü benim 2 hafta sonra da 159 tl param olmayacak :I)))

:D bastım kahkahayı :D

Hoop.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EdepsizPenguen
    EdepsizPenguen's avatar
    Erkek

yok hoca bimde direk nakit çeker taksit yoktur malesef

Yüksek Fizik Mühendisi - Optik Sistem Mühendisi
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CnkGn
    CnkGn's avatar
    Erkek
    Hizlial dan aldım daha şimdi kargom geldi bilseydim bimden alırdım :|

yo yo yo 1-4-8-3 to the 3 to the 6 to the 9 representing the abq. what up biaatch! leave at the tone...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    müstakar
    yarasaadam
    yarasaadam's avatar
    Erkek

güzel bir uygulama altında bir sorun ararım ben  1 tb ve 159 lira size tuhaf gelmedi mi normal şartlarda 500 gb alıyorsunuz neredeyse 200 lira  bakmak gerek benimde ihtiyacımda var ama  güven burada sıfır geldi bana 

Beyninizi işlemci olarak kullanın , harddisk olarak değil :) İnsanlar kitap gibidir azizim , önemli olan cildi değil, içerikleridir Tüm ağı çökertmek , bir insanı hacklemekle başlar
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SiyahBeyaz
    SiyahBeyaz's avatar
    Erkek
    yarasaadam bunu yazdı

güzel bir uygulama altında bir sorun ararım ben  1 tb ve 159 lira size tuhaf gelmedi mi normal şartlarda 500 gb alıyorsunuz neredeyse 200 lira  bakmak gerek benimde ihtiyacımda var ama  güven burada sıfır geldi bana 

abi netten almıyosun ki güven sıfır diyosun bimden alıyosun kutusunda

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    yarasaadam bunu yazdı

electroworldden 500 gb samsung usb 3.0 hdd'yi 99 TL'ye aldım hacı, indirim vardı ama yani artık fiyatlar düştü epey

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

200 küsür liraya 2 TB alırım. Bu aletin fiyatı doğru ki zaten bimlerde vardı bu bir süredir ben görüyorum içeride 3-5 tane duruyor.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    az önce gittim aldım gayet güzel bilmeyenler için söylüyeyim içi seagate dışı samsung :) şuan 2.0 ile içine 85gb veri atıyorum 21 m/s aşağı düşmedi ortalama 23-22 m/s benim için gayet hızlı.

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    müstakar
    yarasaadam
    yarasaadam's avatar
    Erkek

arkadaşlar varsa böyle bir şey bana 2 tb lık önerin ama  150 den fazla veremem SSD lerde bile fiyat fazladır 

Beyninizi işlemci olarak kullanın , harddisk olarak değil :) İnsanlar kitap gibidir azizim , önemli olan cildi değil, içerikleridir Tüm ağı çökertmek , bir insanı hacklemekle başlar
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek
    heza bunu yazdı
    az önce gittim aldım gayet güzel bilmeyenler için söylüyeyim içi seagate dışı samsung :) şuan 2.0 ile içine 85gb veri atıyorum 21 m/s aşağı düşmedi ortalama 23-22 m/s benim için gayet hızlı.

Hayırlı olsun hocam.

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
Toplam Hit: 5137 Toplam Mesaj: 27