Bim Samsung 1 TB Taşınabilir Harddisk 159,00 TL
-
SaNaL_AjaN bunu yazdıyalnizturk bunu yazdı
üzülme hocam 2 haftada bir aynı kampanyayı yapıyorlar zaten
hacı şimdi daha cok üzüldüm bak. Çünkü benim 2 hafta sonra da 159 tl param olmayacak :I)))
:D bastım kahkahayı :D
-
yok hoca bimde direk nakit çeker taksit yoktur malesef
-
Hizlial dan aldım daha şimdi kargom geldi bilseydim bimden alırdım :|
-
güzel bir uygulama altında bir sorun ararım ben 1 tb ve 159 lira size tuhaf gelmedi mi normal şartlarda 500 gb alıyorsunuz neredeyse 200 lira bakmak gerek benimde ihtiyacımda var ama güven burada sıfır geldi bana
-
yarasaadam bunu yazdı
güzel bir uygulama altında bir sorun ararım ben 1 tb ve 159 lira size tuhaf gelmedi mi normal şartlarda 500 gb alıyorsunuz neredeyse 200 lira bakmak gerek benimde ihtiyacımda var ama güven burada sıfır geldi bana
abi netten almıyosun ki güven sıfır diyosun bimden alıyosun kutusunda
-
yarasaadam bunu yazdı
electroworldden 500 gb samsung usb 3.0 hdd'yi 99 TL'ye aldım hacı, indirim vardı ama yani artık fiyatlar düştü epey
-
200 küsür liraya 2 TB alırım. Bu aletin fiyatı doğru ki zaten bimlerde vardı bu bir süredir ben görüyorum içeride 3-5 tane duruyor.
-
az önce gittim aldım gayet güzel bilmeyenler için söylüyeyim içi seagate dışı samsung :) şuan 2.0 ile içine 85gb veri atıyorum 21 m/s aşağı düşmedi ortalama 23-22 m/s benim için gayet hızlı.
-
arkadaşlar varsa böyle bir şey bana 2 tb lık önerin ama 150 den fazla veremem SSD lerde bile fiyat fazladır
-
heza bunu yazdıaz önce gittim aldım gayet güzel bilmeyenler için söylüyeyim içi seagate dışı samsung :) şuan 2.0 ile içine 85gb veri atıyorum 21 m/s aşağı düşmedi ortalama 23-22 m/s benim için gayet hızlı.
Hayırlı olsun hocam.