folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bim Samsung 1 TB Taşınabilir Harddisk 159,00 TL

Bim Samsung 1 TB Taşınabilir Harddisk 159,00 TL

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek

20 lira fazlasına vatanda var benzerleri var.bimden hdd mi alınır yaw.Sadece vatana baktım diğerlerinde belki daha ucuza bile bulunabilir.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek
    yarasaadam bunu yazdı

güzel bir uygulama altında bir sorun ararım ben  1 tb ve 159 lira size tuhaf gelmedi mi normal şartlarda 500 gb alıyorsunuz neredeyse 200 lira  bakmak gerek benimde ihtiyacımda var ama  güven burada sıfır geldi bana 

Doların yükselmesi ve sel, deprem, tsunami ayağına sabit disk fiyatlarını 2 katına çıkarmışlardı. Bim ucuza alıp ucuza satıyor.

arbeit macht frei
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

network desteği var mı hacı?

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustaphachan
    mustaphachan's avatar
    Erkek

acele etmenin anlamı yok güvenemeyenler için.. Balyoz99 hocanın da dediği gibi 2 katına çıkan fiyatlar tamamıyla eski fiyata ve altına doğru inmeye başladı. alışveriş siteleri takip edilerek 1-2 hafta içinde daha da ucuza farklı yada aynı marka da ürünler bulunabilir.

edit büdüt : örneğin 

http://www.hepsiburada.com/liste/western-digital-elements-1tb-25-5400rpm-usb30-tasinabilir-disk-wdbpck0010bbk-eesn/productDetails.aspx?productId=bd131147&categoryId=100225

mustaphachan tarafından 04/Oca/13 17:03 tarihinde düzenlenmiştir

# birikimini önyargı ve yalanlara hizmet etmek için kullanan kültürlü bir insan olmaktansa maymundan gelmeyi tercih ederim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gözlükçü
    vanhelsink
    vanhelsink's avatar
    Erkek

http://www.sanalpazar.com/Western-Digital-1-Terabyte-Usb-3.0-Tasinabilir-Disk__isp5697795

beyler sanalpazarda westerndigitalin 1 tb hartdiski 169 tl taksit vs güvenmeyenler için alternatif 10 lira fazla verin kafanız rahat olsun ;)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek
    Balyoz99 bunu yazdı
    yarasaadam bunu yazdı

güzel bir uygulama altında bir sorun ararım ben  1 tb ve 159 lira size tuhaf gelmedi mi normal şartlarda 500 gb alıyorsunuz neredeyse 200 lira  bakmak gerek benimde ihtiyacımda var ama  güven burada sıfır geldi bana 

Doların yükselmesi ve sel, deprem, tsunami ayağına sabit disk fiyatlarını 2 katına çıkarmışlardı. Bim ucuza alıp ucuza satıyor.

aynen. benim harici alacağım zamana gelmişti hatta. 100tl = 1tb idi. şimdi eski fiyatına geri düşüyor.

=)
Toplam Hit: 5140 Toplam Mesaj: 27