Bimcell Kullanan Müridler ?
-
Tek kötü tarafı kontörün sadece Bim marketlerden yüklenmesi internetten kredi kartıyla yüklemeye çalıştık saçma sapan bi site yapmış adamlar.
-
Bende geçmeyi düşünüyorum
-
bimcell iyidir 250 dakikası diğer operatörlerin 500 dakikasına eşit
-
Ransack bunu yazdıCitizen bunu yazdıCevrende avea kullanan birisi varsa bi sorustur derim.
avea bende kullandım. çekim kalitesi çok kötü değil bence ama çokda iyi değil istanbulun bazı dış kesimlerinde o kadar iyi çekim kalitesi yok.
@cirkin
hocam turkcelle ayda 35-40 tl para vermekten bıktım yav birde her gün başka başka yerlerden gelen reklam mesajları cabası.
hocam bimcellde reklam yokmu sanıyorsun bu hafta bim mağazlarında 10 kg yağ 29.90tl 3kg pirinç 9.90tl :) zuhahahahaa
-
sadece konuşucam diyosan turkcell 21 tl ye 500 dk her yöne var.
-
maycamp85 bunu yazdıRansack bunu yazdıCitizen bunu yazdıCevrende avea kullanan birisi varsa bi sorustur derim.
avea bende kullandım. çekim kalitesi çok kötü değil bence ama çokda iyi değil istanbulun bazı dış kesimlerinde o kadar iyi çekim kalitesi yok.
@cirkin
hocam turkcelle ayda 35-40 tl para vermekten bıktım yav birde her gün başka başka yerlerden gelen reklam mesajları cabası.
hocam bimcellde reklam yokmu sanıyorsun bu hafta bim mağazlarında 10 kg yağ 29.90tl 3kg pirinç 9.90tl :) zuhahahahaa
Reklam yok rahat olun.
-
500 dk heryöne 1gb internet biterse 5 tl uzatıyorlar yine.
25tl ödüyom avea.
-
maycamp85 bunu yazdıRansack bunu yazdıCitizen bunu yazdıCevrende avea kullanan birisi varsa bi sorustur derim.
@cirkin
O dedigin reklam olayi bobiler org"un fotosop calismasiydi.Edit : http://www.bobiler.org/bimcell_pismanliktir___m238266n
-
Benim sorular arada kaynamış :)
Neyse sabah Anneme bi Bimcell Hat aldım,bakalım zaman geçip tecrübelendikçe Bimcell hakkında yaşadıklarımızı yazarız...
Bim'deki çocuk İnternetten TL yükleyebilirsin demişti :)
Hat bi açılsın deneriz...
-
Internetten gecenin korunde de yukluyorum ve aninda da geliyo liralar telefonuma.. 3lu paketi kullaniyorum.. 250dk bazen yetmeyebiliyo.. Sms fazlasiyla kaliyo.. Internette lanet bi tlfna sahip oldugum icin (ck13i) 50-100mb arasi kullanabiliyorum..
Reklam yok 5-6 aydir kullaniyorum hatti.. Bulundugum yerlerin hicbirinde sorun yasamadim cekim acisindan..