Bimcell Kullanan Müridler ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Tek kötü tarafı kontörün sadece Bim marketlerden yüklenmesi internetten kredi kartıyla yüklemeye çalıştık saçma sapan bi site yapmış adamlar.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Bende geçmeyi düşünüyorum

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

bimcell iyidir 250 dakikası diğer operatörlerin 500 dakikasına eşit

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maycamp85
    maycamp85's avatar
    Erkek
    Ransack bunu yazdı
    Citizen bunu yazdı
    Cevrende avea kullanan birisi varsa bi sorustur derim.

avea bende kullandım. çekim kalitesi çok kötü değil bence ama çokda iyi değil istanbulun bazı dış kesimlerinde o kadar iyi çekim kalitesi yok.

@cirkin

hocam turkcelle ayda 35-40 tl para vermekten bıktım yav birde her gün başka başka yerlerden gelen reklam mesajları cabası. 

hocam bimcellde reklam  yokmu sanıyorsun  bu hafta  bim mağazlarında  10 kg yağ 29.90tl 3kg pirinç 9.90tl  :)  zuhahahahaa 

maycamp85
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

sadece konuşucam diyosan turkcell 21 tl ye 500 dk her yöne var.

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    halat
    halat's avatar
    Erkek
    maycamp85 bunu yazdı
    Ransack bunu yazdı
    Citizen bunu yazdı

avea bende kullandım. çekim kalitesi çok kötü değil bence ama çokda iyi değil istanbulun bazı dış kesimlerinde o kadar iyi çekim kalitesi yok.

@cirkin

hocam turkcelle ayda 35-40 tl para vermekten bıktım yav birde her gün başka başka yerlerden gelen reklam mesajları cabası. 

hocam bimcellde reklam  yokmu sanıyorsun  bu hafta  bim mağazlarında  10 kg yağ 29.90tl 3kg pirinç 9.90tl  :)  zuhahahahaa 

Reklam yok rahat olun.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

500 dk heryöne 1gb internet biterse 5 tl uzatıyorlar yine.

25tl ödüyom avea.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    maycamp85 bunu yazdı
    Ransack bunu yazdı
    Citizen bunu yazdı

@cirkin

O dedigin reklam olayi bobiler org"un fotosop calismasiydi.

Edit : http://www.bobiler.org/bimcell_pismanliktir___m238266n

mkyb tarafından 08/Tem/13 13:14 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Janitschar
    Janitschar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Benim sorular arada kaynamış :)

Neyse sabah Anneme bi Bimcell Hat aldım,bakalım zaman geçip tecrübelendikçe Bimcell hakkında yaşadıklarımızı yazarız...

Bim'deki çocuk İnternetten TL yükleyebilirsin demişti :) 

Hat bi açılsın deneriz...

Acaip derecede agresifim !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kara_Mc
    Kara_Mc's avatar
    Erkek
    Internetten gecenin korunde de yukluyorum ve aninda da geliyo liralar telefonuma.. 3lu paketi kullaniyorum.. 250dk bazen yetmeyebiliyo.. Sms fazlasiyla kaliyo.. Internette lanet bi tlfna sahip oldugum icin (ck13i) 50-100mb arasi kullanabiliyorum..
    Reklam yok 5-6 aydir kullaniyorum hatti.. Bulundugum yerlerin hicbirinde sorun yasamadim cekim acisindan..

Kahpe Dostun Olacağına Delikanlı Düşmanın Olsun....
Toplam Hit: 6517 Toplam Mesaj: 41