Binaya Suriyeli Kiracı Girmesini Engelleyebilirmiyiz ?
-
Zalimcocuq bunu yazdısamaccc bunu yazdı
emlakçıyı dövün.
Açıkçası aklımdan geçen dövmekten ziyade kafasına silahı dayıyım ya bidaha suriyeli gelmez yada mermiyle yarışırsın diyim ama bu ipne gidip işe polisi karıştırır filan daha yeni baba oldum başım belaya girmesin
Yeni bir baba için çocuğuna ne kadar güzel bir rolmodel..
https://www.haberturk.com/17-yasindaki-genc-anne-ve-babasini-oldurup-intihar-etti-1989475
-
adamlar götümüze girdi sen binayı engellesen nolcak.
-
korkarabatak bunu yazdı
Herkes binasını sokağını suriyeli boklardan temizlerse ortada bok kalmaz.
-
yolbulucu bunu yazdıkorkarabatak bunu yazdı
Herkes binasını sokağını suriyeli boklardan temizlerse ortada bok kalmaz.
Aynen oyle bizim bu misafirperverligimizi dikmek lazim bu ne ya baska ulkeye biz gitsek coktan evler kundaklanir oldurulurduk biz adamlara yok su yok bu onlarda insan diye diye bas taci yaptik ondan sonra goruyorum tacizler kapkaclar bizde bu kafa varken
-
Yasal yolla seni fötücü yaparlar.
-
Uveys bunu yazdı
merhaba, durduk yere sadece suriyeli diye adamı göndermek için yasal hakkınız olduğunu zannetmiyorum.
ki bence insanlık adına da uygun değil.
bildiğin ırkçılık oluyor bu.
Bu zihniyetin düşünce yapısını çok merak ediyorum yok mu ülkede sosyolog incelese. Dünya yansa s.kine takmıyorlar aynı lafı söyleyip duruyorlar ama kendilerinin tırnağına çöp batsa Irkçı dediklerinden beter oluyorlar.
-
yasal olarak yapabilceğin birşey pek yok sanırım.
ama yasa dışı olarak yapacağın çok şey var :D
suriyelilere daha fazla kiradan kakalıyabildikleri için veriyorlar heralde. 2+1 evlerde 15 kişi yaşadıkları için para sıkıntıları olmuyor
-
Irkçılık diyenleri güzide semtlerimizin ve illerimizin sokaklarında yürümeye davet ediyorum.
Irkçılık değil bu istatistik. İstatistik olarak belli bir grup sorun çıkarmaya meyilli ise doğal olarak sorun daha çıkmadan önlemek istersin. Ilık iskandinav hümanistliği yapmaya gerek yok, Orta Doğudayız.
-
GusFring bunu yazdı
Irkçılık diyenleri güzide semtlerimizin ve illerimizin sokaklarında yürümeye davet ediyorum.
Irkçılık değil bu istatistik. İstatistik olarak belli bir grup sorun çıkarmaya meyilli ise doğal olarak sorun daha çıkmadan önlemek istersin. Ilık iskandinav hümanistliği yapmaya gerek yok, Orta Doğudayız.
Sikerim ırklarınıda gelmişlerinide geçmişlerinide esenyurtta heryerdeler
-
Uveys bunu yazdı
merhaba, durduk yere sadece suriyeli diye adamı göndermek için yasal hakkınız olduğunu zannetmiyorum.
ki bence insanlık adına da uygun değil.
bildiğin ırkçılık oluyor bu.
Suriye ve afganlara karşı aşırı ırkçıyımdır.