Binaya Suriyeli Kiracı Girmesini Engelleyebilirmiyiz ?
-
Uveys bunu yazdı
merhaba, durduk yere sadece suriyeli diye adamı göndermek için yasal hakkınız olduğunu zannetmiyorum.
ki bence insanlık adına da uygun değil.
bildiğin ırkçılık oluyor bu.
Bsg
-
Uveys bunu yazdı
merhaba, durduk yere sadece suriyeli diye adamı göndermek için yasal hakkınız olduğunu zannetmiyorum.
ne ara bu kadar insalcıl olduk ??
Bunlar yıllardır ülkede yaşıyor neden kimseye zararları yok ??
-
Esenyurtta hangi mahalledesin hocam bende 22 yıldır esenyurttayım özledim eski esenyurtu mahvettiler rezil ettiler karşımızda apartman yapıldı herifler hep suriyelilere verdiler piçleri akşama kadar susmuyor bıkkınlık veriyorlar harbiden müslümanım diyen çoğu sakallı dayılar evlerinden kendi insanlarını çıkardılar 100 lira kira fazla alıcam diye suriyelilere veriyorlar
-
esenyurtta bende simdi kendi daireni kiraya cerucem suriyeli istemiyorum emlakci da onlarda insan onlarinda cebinde ki para vs diye soyleniyor sikerim insanliginda paranida dedim vaz gectum. bos duruyor daha iti.
-
-
Irkçıyız amk. Uydurmuşsunuz bir insanlık da insanlık
-
Binali diye okudum binaya kelimesini Allah affetsin
Gebersin MK çocukları
-
Atakan bunu yazdı
Gebersin MK çocukları
Çok Yaşa yaa :D
-
Atakan bunu yazdı
Gebersin MK çocukları
Aynen öyle. Memlekette Türk kalmayacak yakında. Irkçı falan değildim ama o yolda ilerliyorum
-
Uveys bunu yazdı
Niye kizdiniz ki adam dogru demis.
Yasali mumkun degil, mumkun olsa duz bir irkcilik oluyor bu.
Ha zencisi yillardir yasiyor sorun yok, bunlarda var. Oda dogru. Demekki bu insanlarda sorun var uyum saglayamiyor, hep pis islerde elleri kollari.Ok o zaman bunlari ulkeye alani tekrar tekrar secmezsiniz olur biter.
Adamin kimligi mimligi olmaz yasak yollarla ulkeye girmistir, evi tutsa bile sikayet eder attirirsin. Ama diger turlusu anca ilk once ev sahibiyle konusulur, o vermezse zaten emlakciya bok yemek duser. Ha ev sahibi ok ama emlakci diretiyorsa o zaman emlakciya bak kocum Boyle Boyle denir... Ama Adam herseyi halledip eve girdimi sonradan atmasi zor olur, girmedim yasal olarak "sureyeli olmaz" engelide imkansiz gibi gibi.