folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bir Anda Orataya Çıkan Milletler

Bir Anda Orataya Çıkan Milletler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı

boyle konuya vericegim en iyi cevap.

Sen hic insan doguran hayvan gordunmu ?

Yada hayvan doguran insan ?

Gördüm.

Bende uzun zamandir ariyordum..

Tesekkurler.

Önemli değil kardeşim.

while (1<2)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek
    BeyinAdam bunu yazdı

Var hocam. İllüminati denen oluşumdakilerin %80inin dünya dışında bir yerlerde klonlanmış insanlar olduklarını duydum. Uzaylı-insan karışımıymışlar yani bu da demek oluyor ki dünyayı uzaylılar yönetiyor. Sürüngenler deniyormuş bu insanlara ve hepsi illüminati oluşumundanmış

ya kenk binlerce yıllık sırrı bozdun üstüne bastın geçtin ya nabıyosun :(((((

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nonick
    nonick's avatar
    Erkek

Ben adamla niye dalga geçtiğinizi anlamadım.

Birden bire ortaya çıkan herhangi bir milletin varlığından söz edilemez, evet; herhangi bir milletin birden bire tanınmasından söz edilebilir.

Yani, örneğin, küçük yapılanmaya ve nüfusa sahip halklar, daha büyük devletlerin ya da imparatorlukların içersine girip varlığından daha kimsenin haberi yokken örneğin birden bire "Çinli" yahut "Türk" olabilirler. Kaldı ki eğer halk bir arada kalırsa ne kadar o devletin içinde kalırsa kalsın kültürünü kaybetmez. Büyük savaşlarda dağılan büyük devletlerden yahut o büyük devletlerdeki etnik halkların nüfusunun artmasıyla devletten ayrılıp göç ederek başka coğrafyalarda yeni devlet kuran halklardan söz edilebilir. E sonuçta o zamana kadar bilinmiyordu ancak birden bire kendi devletini ya da özerkini kurduğu zaman bilinmeye başlıycak. He, bu demek değil ki "birden varoldu" .. Bu "daha yeni haberimiz oldu" demek anlamına geliyor. Bunlara daha ziyade "X. yüzyılda kurulmuştur" falan diye rastladığımızdan dolayı tarih kitaplarında burda bir karmaşa doğabiliyor. Yani ortada anormal bi soru yok aslına bakarsınız.

Bu arada, "yeni" diye tabir edilen "kürt" halkıyla ilgili bi yorum okudum. Kim yazmış hatırlamıyorum.

Aynı şekilde düşünen arkadaşlar "Med İmparatorluğu" yazıp bi aratıversinler. Kaba etten sallamayın forum yapacaz diye.

nonick tarafından 01/Şub/13 01:27 tarihinde düzenlenmiştir

hay
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

araplar çok köklü millet Türklerde öyle avrupa biraz karışık amerikalı diye millet yok zenciler de geneli bir millet diye geçiyor sanırım yani ganalı ile ugandalı aslında aynı ırk ( ben öyle biliyorum en azından) sadece milliyet farkı var..

bizde de kürt arap Türk pers karışımı mesela ırk olarak öyle ama milliyet olarak biz kürtüz diyorlar yani bunları ben böyle biliyorum bunlar araştırılıp daha da aydınlatılmalı milletler..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

bu arada cetinia diye millet varmış hacı :)

bilişim torpaklarında yaşıyorlarmış.. bir anda bitmiş alayı

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    zone bunu yazdı

bu arada cetinia diye millet varmış hacı :)

bilişim torpaklarında yaşıyorlarmış.. bir anda bitmiş alayı

Cetinia Öylemi... :)

İlginçmiş.. Hakikatende Varmışlarmı.? Şaka Etmedin Değilmi.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı

HoLyCat bunu yazdı

boyle konuya vericegim en iyi cevap.

Sen hic insan doguran hayvan gordunmu ?

Yada hayvan doguran insan ?

Gördüm.

Bende uzun zamandir ariyordum..

Tesekkurler.

Güldürdün hocu =d

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek
    BeyinAdam bunu yazdı

Var hocam. İllüminati denen oluşumdakilerin %80inin dünya dışında bir yerlerde klonlanmış insanlar olduklarını duydum. Uzaylı-insan karışımıymışlar yani bu da demek oluyor ki dünyayı uzaylılar yönetiyor. Sürüngenler deniyormuş bu insanlara ve hepsi illüminati oluşumundanmış

onların ben amk. ( Sürü mantığı, yani herkes diyor diye.. Yoksa ben nerden bilebilirdim doğru olduğunu.. Beni affedin. )

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    EnableTurk bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı

onların ben amk. ( Sürü mantığı, yani herkes diyor diye.. Yoksa ben nerden bilebilirdim doğru olduğunu.. Beni affedin. )

Bu amk mesajını yöneticilere ilettim. ilk ayinde seni çağırıcakmışlar bence kaç hocam. keçi yerine seni keserler maazallah ne gerek var

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    "Kürtler yeni" diyenlere Med imparatorluğu örnektir. Kürtler yeni değil. Sadece siz yeni öğreniyorsunuz. Malum, eskiden kart-kurt sesinden olmuş diyorlardı.
    Bir de yeni millet, yırtık dondan çıkar gibi çıkan millet yoktur. Sadece kapalı toplumlar, kendilerini dış dünyaya daha kapalı tutan toplumlar vardır bence. Biz yeni yeni öğrenmişizdir sadece. Olay bu.

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
Toplam Hit: 3697 Toplam Mesaj: 38