Bir Gençliğin Anatomisi
-
xursi bunu yazdı:
-----------------------------Neyse KArdeş mevzu çözüldü :D: Her halde hepsini okudun :D:D
Hadi ben bilardoya gidiyom :D:D Rap dinliyip oyniyacaz:D:DRap tarzıyla..
-----------------------------
Kolay gelsin. :) -
rap in de bokunu çıkardılar amk.. ilk ortaya çıkışını amacını falan bi sikimi bilmeden rapper oluverio herkez.. şapkayı yamuk takıp götüne zincir takmakla ne olmaya çalışıolar anlamış deilim..
rap ortaya çıkış amacı ile onurlu birşeydir fakat soradan çoluk çocuğun oyuncağı olmuştur :|
şu an türkiyede bildiğim tek gerçek rapçi night-7 dir :D
-
ve eminim sen özgün müzik dinleyen türdensin : ) metal müzik dinliyorum..ona görede bi hayat felsefem var dinlediğim müzikte kendimden bişeler buluyorum .. fakat hiç bi zaman bahsettiğin gibi kendimi etiketleme çabam veya ulan hazır metalciyim 3 5 kız düşereyim gibi bi uğraşımda olmadı..o senin bahsettiklerin metalciler değil yeni yeni türeyen felsefeden uzak punk ve emo tiplerdir..ayrıca ben,arkadaşlarım veya çevremdeki benm gibi düşünen kişilerde kesinlikle rehabilitasyon'a ihtiyaç duyan tipler değiller hepsi üni. öğrencisi idealleri olan gayet güzel düşünebilen gündemden haberdar iyi bi ewlat veya iyi bi arkadaş sıfatına layık kişilerdir..senin gibilerin yaptığınada psikoloji biliminde sanırsam karşı atak oluşturma eğilimi deniyordu , içinde bulunmadığı durum hakkında gayet güzel yorumlar yapabilen aslında o durumu merak eden ve durumun o kişinin içinde belirli uktelere yada özentilere yol açmasından fakat kişinin kendisi için çok ütopik görünmesinden kaynaklanıyor : ) yazını tamamen okumaya gerek duymadım..genelleme yapıyorsan yanlış yoldasın...fakat bi tepkiyi hak eden gruplar her oluşumda veya her camiada vardır..bu yazıda kendimi ve benim gibi düşünenleri savundum.
-
profılındekı resımden basla once ozentılıgı tanımlamaya...
-
LuCiFeR bunu yazdı:
niye ? sende şnorken kullanan karınca olma yolunda ilerliyo olmalısın o halde dimi : ) -
sen kimsin lan !!! dikkat et cok pis dalarim :@
bir gencin anatomisiymis sen ne biliyorsunda konusuyorsun asosyal sinek bidaha boyle cok biliyor
okudugm kadariyla hicbisiden aladigin yok senin hadi yol al !!!!!
ne biliyorsunki rap rock hakkında konusuyorsun ne haddine cok bok biliyorsun dimi veled !!
-
Onun için görüldükleri yerde dövülüp dine döndürülmelidirler '' demissin ya dowme yaptiranlar siyah bol giyenenler falan filan
acik adres wercem gel dow beni uzun sacliyim siyah giyiniyorum we dowmem war ....
-
Lemuria bunu yazdı:
LuCiFeR bunu yazdı:
niye ? sende şnorken kullanan karınca olma yolunda ilerliyo olmalısın o halde dimi : )
-----------------------------Xursi'i kast etmiştim ben.
-
LuCiFeR bunu yazdı:
-----------------------------Lemuria bunu yazdı:
LuCiFeR bunu yazdı:
niye ? sende şnorken kullanan karınca olma yolunda ilerliyo olmalısın o halde dimi : )
-----------------------------Xursi'i kast etmiştim ben.
tmm hoca eyw..ztn postunu görünce ne alaka die düşünmüştüm :| -
xursi bence yalnış tanımlamışsın canım o rap rock olayını hiç yakıştıramadım sana. İrticai yaklaşmışsın olaya bence