folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bir Gençliğin Anatomisi

Bir Gençliğin Anatomisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek
    ZaYGo bunu yazdı:
    -----------------------------

ben rapciyim ama aynı zamandada psikopatım:D Bide [yar]rockçular nefret ediom :P Ama şu aralar görüyorumki rap müziğin içini boşaltmı$lar. Ceza gibiler yüzündn.

Rap-hiphop müzik isyan müziğidirAma ceza gibiler yüzündn zenginler ve ne oldugu bilinmeyen "zekadan mahrum kalmı$" insanlar dinlior.

Biz mi gündemi takip etmiorz.Sizin gibi eyhli müslim insanlarda goruyoruz.Güya siz mi herşeyden haberdarsınız. işinize geldi mi vatan için ölürsünüz ama ülke hakkında önemli bişi sorsak , abi benim kafam basmaz dersiniz ve başkalarının dolduruşlarıyla kendinizi kullandırırsınız. Bizi gördüğünüz yerde dine mi döndürüceksiniz, buyur gel harlem e  seni mi bizi dine döndürücen yoksa biz mi sana mokoko yapıp cinsiyetini döndürcez.!

Ceza hiç değilse gazete,dergi,yazı bulduğunda okuyormuş ama görüyorumda okumaktan aciziz.Okumadan hala "bizi gördüğünüz yerde dine mi döndürceksin" kısmına takılıp yorum yapıyosun.Yada dediğin şeyler doğru :D

Adam gibi bir yazıyı okuyup yorumlayamıyorsan.Helal olsun sana yola devam.

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek
    italyan bunu yazdı:

Ceza hiç değilse gazete,dergi,yazı bulduğunda okuyormuş ama görüyorumda okumaktan aciziz.Okumadan hala "bizi gördüğünüz yerde dine mi döndürceksin" kısmına takılıp yorum yapıyosun.Yada dediğin şeyler doğru :D

Adam gibi bir yazıyı okuyup yorumlayamıyorsan.Helal olsun sana yola devam.

bn sadece o kısma bakarak kıstaslama yapmadım.Genel olarak yorumladım, dikkat ettiysen.Arkadaşın konuşma biçimi ho$uma gitmedi.Öle insanları döverek düşüncesini değiştiremessiniz.Kafalardaki akımı boğmak imkansızdır.Ancak öldürerek o akımı yok etmeye çalışabilirsin, oda bitmeyeceğindn imkansızdır.

Bilgisayar Yazılım & Donanım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    yorum yok

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek

LuCiFeR bunu yazdı:
    profılındekı resımden basla once ozentılıgı tanımlamaya...
    Profilimdeki resmin bana ait olduğunu biliyorsundur... Ayrıca telefonun kamerasına bakıp sigara içmenin özentilik olmadığınıda biliyorsunudur her halde.. (Tabi hemen fırlayacaksın o elin ne ağalar gibi amcam güzel bi poz yakalamıştı.Umarım bunada özenti demezsin)

Ayrıca ben ,sende özentilik aramaya kalksam kii normalde bana göre özentilik değildir ama Nickin bile özenti...

Neyse şimdi gargaraya gerek yok.

Ayrıca bana hakaret etmekten çekinmeyen.Hatta sövmeyi bile düşünen arkadaşlarıda şiddetle kınıyorum.Üşenerek  yazının bir satırını okuyup hakarete başlayanlar....

Aslında hata İtalyan kardeşimizde ...İtalyan kardeş keşke daha önce görseymişsin konuyu direkt yazsaydın bunları...

Yazıyı okurken lütfen notlara dikkkat edin...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarninG_ErroR
    WarninG_ErroR's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Yazın çok güzel olmuş..tamamiyle ucube diye tabir ettiğimiz özenti,toplumda kendini kanıtlama yolunu bu şekilde seçmiş ..ezik şahsiyetleri anlatan bi yazı olmuş ..Eline sağlık ..

Not : ÖZENTİLERE

helikopter kiralayıp norveçli üstsüzleri görsel taciz edesim var.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tatarramazan
    tatarramazan's avatar
    Erkek

zuhahah zaygo amma tırsıkmışsın sen be

adamın espri amaçlı yazdığı seyi bile lan şeriat istio bunlar laik rejimi korumamız lazım kabilinden kavramış(!) gel ulan gel kim kimi dine döndürüyor meydan okumalarına girmişsin

aferin sana küçük

Bu niymiş la?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek
    tatarramazan bunu yazdı:

zuhahah zaygo amma tırsıkmışsın sen be

adamın espri amaçlı yazdığı seyi bile lan şeriat istio bunlar laik rejimi korumamız lazım kabilinden kavramış(!) gel ulan gel kim kimi dine döndürüyor meydan okumalarına girmişsin

aferin sana küçük

snde gel ek kontenjanımızdan sokturruz sana, bi moko buluruz dert etme =))

Bilgisayar Yazılım & Donanım
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    "Bu dahil bütün genellemeler yanlıştır."  F. Nietzche

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

xursi senin ben amk :) neyse yazıya gelince bu forumda ehrkes bilir benim metal müzik dinlediğimi ve özenti kelimesinide benim kullnıcak kimse yoktur zannımca. yazı toplumun içinde lan bi noktaya parnak atmış, eleştiri getirmiş küçük hikaye tadında gezel olmuş saten xursi kardeşimde belirtmiş üzerinize alınmayın!!! dierekten. kıstaslama ypaanları hala görüyorum burda RAP - ROCK die abijim kabuullenmekmi istemionuz anlamıyonuzmu. rock başka bir müzik tarzı rap başka nasıl bi kıyaslama yaparsınız ya. siiznki şuna benziyo şebnem ferahmı (Rock) dimmu borgir mi(black metal) :D şimdi şu açıdan bakarsak kulak mevzuu hafif esintili yawaş tonlar arada çığlık falan filan şebnem. çıldırdınızmı, sinirlimisiniz isyan tadındamısınız dimmu borgir.

Rap-hiphop müzik isyan müziğidir. =isyan müziği olabilir ama  onun babasını  yani Asıl isyanı tadımlamak istiyosanız buyrun ssize metal öneriyorum. 

Living Death
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fincan
    Fincan's avatar
    Erkek

Yazida genelleme var ama ustune alinan alinir..Ben hard rock metal haric hepsini dinlerim..oyun havasi da dahil.. Tespitler dogru genelde arabesk dinleyenlerin ornek Muslum gurses konserlerinde hepimiz goruyoruz..Rock takilanlar da hic tasvip etmedigim bir yasam bicimini kabullenmis durumdalar..benim bi sorunum yok rock dinleyenlerle sikime kadar a.k:) Diger mumtaz insanlar ise bazilari ozenti olmakla beraber agir abi veya ablayi oynarlar..Veya siyasetin icindelerdir.. Bunlar benim dusuncelerimisteyen yalan der isteyen dogru der.. Krala selam damara devam koclar...

ULKUMUZ GOKLERDE DALGALANAN SANCAK;BIZ ALLAH"IN ONUNDE EGILIRIZ ANCAK.
Toplam Hit: 5604 Toplam Mesaj: 41