folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bir Hayvandan Alıntılar- Issız Öküz ( Issız Adama Eleştiri)

Bir Hayvandan Alıntılar- Issız Öküz ( Issız Adama Eleştiri)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    prisoner
    prisoner's avatar
    Erkek
    bence romantik sahneleri kesip yeine güzel erotik sahneler koysaydılar hem daha fazla hit yapardı yani erotik filmi yapsalardı şahsen orjinal cd sini alırdım :D

Beneficium accipere libertatem est vendere
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    sanat, taklidin bittiği yerde başlar :W
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tLG
    tLG's avatar
    Erkek
    xz bunu yazdı:
    -----------------------------

-----------------------------

bunun  üzerine başka söyleyecek söz bulamıorum.. aynen katılıorum.

film, dizi bilmemne eleştirirken biraz yapıcı olmalı insan. Hiç mi güzel tarafı yok bu filmin. elmanın bi tarafı çürükse, çürük kısmı kes yemeye devam et aga...

ayrıca ben de her sabah RedBull içiorum. bu da kahve içmek gibi bir alışkanlık... olabilir yani ne var.. saçma yerlere takılmış, ve birazda abarmış arkadaş... 

"Geri geri çıkarken, biiip biiip sesi çıkaran araçların seslerini zil sesi yapmayı sevenlerin buluşma noktası" diye bi grup açsam katılır mısın lan feysbuk"ta?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek
    4 yaşında bi çocuk bile herşeyi eleştirebilir ne kadar doğru ne kadar yanlış ama eleştiri yapabilir bu cümlenin türkçe karşılığı götü olan herkez kafadan 5 - 10 cümle sallar sonra eleştiri olur sadece bu konuda deil hayatın tüm yerinde bu wardır . bu eleştirmeye gelince bu eleştrme falan deil resmen söwme eğer bu filmi bilmem kaç milyon kişi gidip yarısından fazlası ağladıysa bu filme bu kadar ağır "Söwme" yapılmaz bu eleştiriyi yapan insan aynı yapıtı hollywood çekse baqalım aynı şeyleri söyleyebilirmi söylemeyemez neden çünkü bu türk filmi ya bizimkiler bi boktan çakmıo ya ondan tamam bazı abartı yerleri war ama her filmde abartı olmazmı ? neyse sonuç olarak eleştiri yapmak için eleştiri yapmaın 

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek
    "Filmdir bunlar en nihayetinde." Cmylmz.

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek

Güzel olan birşeye sivri laflar ederek sivrilmeye çalışmak işte...

Aynı lafları muroya etse bu konu bu kadar mesaj almazdı 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Valla ben de sevmedim filmi... Çiziktirik bir senaryo... Güya adam ayarıldıkaatan sonra dağılmış falan da filan da hiç bir duygusal yoğunluk alalmadım ben filmden...

Teknik hatalara girersek iç mekan çekimlerinde gün ışığı filimi kullanmış abi.. Bu yüzden gece çekimlerinde hastalıklı bir sarı renk ahkim oluş sahnelere...  Bene tipk kız duygusalllığı üzerine yüürmüş bir film...  Karakter analizleri başk abir konu... Tırt yani... 

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

yo öle düşünme bence sitesine girip ilk yazılardan itibaren okumaya başlarsan özenme ile ilgili araklama ile ilgili farklı bir hassasiyetinin olduğunu vede iyi birşeye laf atıp ondan ekmek yeme gibi bir çabası olmadığını anlarsın diğer yazıalrındanda okuyun derim vede bence yorum eleştirilerinizi site üzerinden ona ypabilirsiniz

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    yazıya baştan sona katılıyorum.ama bizim milletimiz duygusallığı sever.bir ıssız adam manyaklığıdır gidiyor.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Filmden notlar...

Kesinlikle kız arkadaşınızla izlememeniz gerekn bir film hatta hiç bir kızın izlememesi gerekir.

Issız adam deil seks hayatında sorunları olan adam sekste doruk nokta çıkamayan adam daha doğru olur... Kızların genel fikri erkekler işte böyle hep başka kızlarla fingirdeşirler..

Ama kızların salak oldğunun kanaatide adam her boku yapar  filmde ama filmin sonundaki ana tema kızlar açısından yazık kızı çok sevdi unutamadı tabi :))

Bi tane lavuğun film boyunca vucudunu sevişme sahnelerini izliyorsunuz sonrasında ona bir kadın eşlik ediyor.Ama öle demeyin sanat için hepsi.

Çağan ırmağın filmlerinin hiç bi konusu yok ama sıf ağlatmaya yönelik ve can alıcı bir kaç diyalogtan ibaret.Babam ve oğlumda bence aynıydı konu denen birşey yok ama süper biçimde anlatım var. Herneyse bu benim düşüncem.

Ve son olarak zorla götürmüştü kız arkaaşımın ve film sonunda arkamda hıçkıra hıçkıra ağlayan  (gerçekten abartmıorum) kızları gördükten sonra bu kız milletini anlamak güç oldğunun farkına vardım.Duygusallığı hiç kaldıramıyorlar bu da bir gerçek :))

Filmi hiç izlemeye en sn konşmaları izleyen baştan sona kadar filmi anlamış olrsunuz zaten tipik türk filminin daha modernize ve seksi sahneleri olan versiyonu :))

Toplam Hit: 5599 Toplam Mesaj: 32