folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bir Hayvandan Alıntılar- Issız Öküz ( Issız Adama Eleştiri)

Bir Hayvandan Alıntılar- Issız Öküz ( Issız Adama Eleştiri)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

Öncelikle daha sürünmekten emeklemeye yeni geçmiş bir Türk sineması için, fazla da bir şey beklememek gerek, tamam ıssız adam çakma ( şu adam - ada'm laf oyunu bile aslında taktire değer bence, bir Türk filmi için )  ama diğer iğrenç Türk filmleri ?? maskeli 5ler mi desem, hababam sınıfı 3,5 mu artık yoksa destere mi . Birde düşünün o arabesk zırva filmleri, batı özentisi demiş arkadaş jiletli damarlı akıllara ziyan arabesk film olacağına gene çakma entel olsun daha iyi .

şindi bu salak filmi savunuyor gibi oldum, izlemedim bile filmi izlemem muhtemelen ztn ama ben genel olarak sinema hakkında şunu söylemek istiyorum, japonlar mesela amerikan elektronik cihazları taklit ederek 1-1 kopyasını yaparak başladılar bu elektro-tekno işlere şimdi orjinalinden daha iyi yapıyorlar. Taklit etmek doğru ve üstün bir şeye bir esere özenmek çokta kötü birşey değil özellikle elinde kendinden gelen sadece "damarlı jiletli arabesk" varsa.

bu arada blog u yazan resmen nefret kusmuş filme, sakin ol bilader sadece film o , geçti ... 

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 5600 Toplam Mesaj: 32