folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bir İnci Göz Hastanesi

Bir İnci Göz Hastanesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    metalkolik
    metalkolik's avatar
    Erkek

http://tahribat.com/Forum-Intralasik-Lazer-Ameliyati-151929/1/lazer

geçen sene olmuştum hocam ben. konusunuda açmıştım bi bak istersen

üstünden 1 sene geçti hiç bi sıkıntım yok uçuşan nesneler geceleri görememe falan hiç bişeyim yok. ilk zamanlarda da bikaç ay kuruluk oldu ama ilkgünden itibaren kızarıklık falan olmadı hiç.  hala diorum iyiki yaptırdım ve kesinlikle tavsiye ederim.

metalkolik tarafından 10/Ara/13 11:05 tarihinde düzenlenmiştir

metal, bir müzik türü değildir bir yaşam tarzıdır, bırak seni yönlendirsin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

evet karar verdim yarın sabah 9 da ameliyat olacağım çok heyecanlıyım.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

optik sektöründeyim dikkat et derim yaptırıp 4 yıl soonra eski numaralarının iki katını kullanan müşterilerimiz var.ben tavsiye etmem. bu işi yapam hi.bir doktıor önermez zaten bu yöntemi yakınlarına.hatta hatırlarsın 3-4 yıl önce tvlerde lazer reklamı vardı zibille. neden kesildiğini düşündünmü hiç? yaptıkları operasyonların coğu denemeydi ve ücret yok denecek kadr azdı. ve su an bu kişilerin birçoğu mort durumda. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

sabah 9 diye planlanan ameliyatım kar nedeniyle saat 15:30 a alındı başarılı geçtiğini söyledi doktor biraz ağrın olacak dedi şimdi 1-2 saat dinleneceğim sonrasında gelişmeleri yazarım .

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    metalkolik
    metalkolik's avatar
    Erkek

hadi geçmiş olsun hocam. ben en çok sabah uyandığımda etrafı net görünce çok hoşuma gitmişti bide banyo yaparken :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek
    ElizaBeTH bunu yazdı

sabah 9 diye planlanan ameliyatım kar nedeniyle saat 15:30 a alındı başarılı geçtiğini söyledi doktor biraz ağrın olacak dedi şimdi 1-2 saat dinleneceğim sonrasında gelişmeleri yazarım .

kalktiginda hayatinda hic aglamadigin kadar aglayacaksin :)

All I need is a possibility.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    metalkolik
    metalkolik's avatar
    Erkek

ewet biraz sulanma olacak :) sakın damlalarını ihmal etme suni gözyaşı damlasınıda ilk bikaçgün saat başı kullan

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

hayatının hatasını yapmıssın (bence)  geçmiş olsun.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ameliyattan sonra biraz ağrım oldu açamaıdm gözlerimi ama şimdi cam gibi görüyorum resmen hd görüntü var doktor kontrolü yaptı kabarcıkta kalmamış  ve normalde oluşan kılcal kanamalarda yok ama az biraz batma var sadece damlalarımı düzgün kullanmam gerekiyor 1 ay sonra tekrar kontrole gidecem .

eğer ameliyat olmak isteyen olursa yardımcı olurum doktorla aram gayet iyi.http://

bit.ly/bir-incigozhastanesi

http://

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    ElizaBeTH bunu yazdı

ameliyattan sonra biraz ağrım oldu açamaıdm gözlerimi ama şimdi cam gibi görüyorum resmen hd görüntü var doktor kontrolü yaptı kabarcıkta kalmamış  ve normalde oluşan kılcal kanamalarda yok ama az biraz batma var sadece damlalarımı düzgün kullanmam gerekiyor 1 ay sonra tekrar kontrole gidecem .

eğer ameliyat olmak isteyen olursa yardımcı olurum doktorla aram gayet iyi.http://

bit.ly/bir-incigozhastanesi

http://

Peki dostum nasıl oluyor biraz anlatır mısın? Sakinleştirici yapıyorlar değil mi? Bu tür şeylerden çok tırsarım ben, göz sonuçta. Ben çok kararsızım bu konuda. Yapılacaksa da parasına falan bakmam en iyisine giderim yani, iyi araştırsaydın sende.

Ameliyatta iken nasıl hissediyorsun yani gözünü kesiyorlar sonuçta :S

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
Toplam Hit: 4681 Toplam Mesaj: 32