Bir İnci Göz Hastanesi
-
DevilRullz bunu yazdıElizaBeTH bunu yazdı
ameliyattan sonra biraz ağrım oldu açamaıdm gözlerimi ama şimdi cam gibi görüyorum resmen hd görüntü var doktor kontrolü yaptı kabarcıkta kalmamış ve normalde oluşan kılcal kanamalarda yok ama az biraz batma var sadece damlalarımı düzgün kullanmam gerekiyor 1 ay sonra tekrar kontrole gidecem .
eğer ameliyat olmak isteyen olursa yardımcı olurum doktorla aram gayet iyi.
http:// Peki dostum nasıl oluyor biraz anlatır mısın? Sakinleştirici yapıyorlar değil mi? Bu tür şeylerden çok tırsarım ben, göz sonuçta. Ben çok kararsızım bu konuda. Yapılacaksa da parasına falan bakmam en iyisine giderim yani, iyi araştırsaydın sende.
Ameliyatta iken nasıl hissediyorsun yani gözünü kesiyorlar sonuçta :S
açıkçası şöyle doktor zaten anlatarak yaptı
önce gözüme damla damlatıldı gözüm uyuşturuldu ve ekarter denilen aparatla acık kalması sağlandı herhangib ir acı olamdan önce flep denilen bölüm oluşturuldu sonra hemen yandaki cihaza kaydırdılar beni flep denilen alanı bi bıçak gibi ama keskin olmayan bir şeyle kaldırıp lazr yaptı ve bitti dedi bu kadar sakinleştirici ebnde istedim ama gerek olmadıgını söyledi gerçektende gerek yokmuş çünkü toplamda 10 dakika bile sürmüyor sadece işte masaya yapma filan 5- 10 dakiak aml 1 dakika filan sürüyor şimdi çok iyiyim gayette mutluyum , en iyisi demek doktorun tecrübesi demek , bu doktoru seçmemdeki en büyük özellik bazı ilk ameliyatlarda bulunması ve gelişime katkı sağlaması açıkçası memnunum eğer istiyorsan iletişim sağlarım .