Bir İnsan Böbreğini Satmalımı ?
-
Bir müridin sitesinde bu makale altında yapılan yorumlar beni fevkalade üzdü
hani kişi başına düşen gelir 11000 dolardı !

http://www.bilenyok.com/bir-insan-bobregini-satmali-mi-ilginc-bilgiler.html
-
Kardeşim insanlar aç parasız pulsuz,kimi işinden dolayı kimisi de hesapsız harcamadan dolayı batık ve çıkmaza girmiş bulunuyor ve son çare olarak ta bu geliyor ellerinden,
son kapı burası olmasa zaten adamlar bu kadar acı birşeyi düşünmezler,ya asıcak kendini ya da satıcak böbreğini,Yıl 2012 ama bir TÜRKİYE gerçeği maalesef ha bu arada o aylık gelir 11.000 dolar lafları filan hikayeden başka bişey değil benim çevremde niye yok o kadar gelire sahip insanlar.
Allahım bu durumlara düşen insanların yardımcısı olsun gerçekten çok zor bir durum :((
-
Harbiden yuh
-
suan soklardayim aga
-
ülkenin durumu bu .kimisi böbregini satıyor ,kimisi birbirini dolandırıyor ,kimisi uyuşturucu satıyor kimisi silah . ülke bu insanlar napsın a.q asgari ücret 700 tl iken .
-
Perfects bunu yazdı
Paraya sıkıştım diye böbrek satmak mı olur ? bunların ki en kolaya kacmak sanki hiç kimse paraya sıkışmıyor.
bugüne kadar hiç o duruma gelmedim Allah getirtmesin ama çaresizliği çıkmazlığı çok iyi bilirim öyle bir an gelirki yukarda arkadaşın dediği gibi ya kendini asarsın yada böbreğini satarsın.. O yüzden çok büyük konuşmamak gerekir..
-
çok üzücü bir durum.bir insanın o kıvama gelmesi çok üzücü
-
borçlanması ve bunu ödeyememesi, böbreğini satmak istemesi sanki arada bir bağ var, ortak nokta gerizekalılık olmalı.
Amk borca bak 40000TL, borç mu o amk, yok kendini öldürecekmiş böbreğini satacakmış, hiç karşı çıkmıyor bütün bedenini satsın bir sike yarasın.
Cevaba gelince hayır, uzun vadede kötü bir alışveriş. Sen onu satıp anlık para kazanacaksın sonra sana daha çok kaybettirecek aynı Türkiyenin musul ve kerkük'ü zamanında vermesi gibi. Senden 45000 e alacaklar 450000 e satacaklar.
-
Böbrek satmak diye birşey olmamalı diye düşünüyorum. Canlı insanlar organ satamamalı. Bu cahiller 15000-20000 tlye böbrek satınca ileride yaşayacakları sağlık sorunlarını o paraya çözemeyebilirler.
Fakirin sömürülmesiyle sonuçlanır bu. Heriflerin ticaret zekası da yok amq hem bobrek satior hem internetten satmaya calisior hemde yalvarior satim diye. sokarım borcuna, böbrek lan bu
Bide çinde böbreğini satıp ipad alan bir salak vardı, sanırım o kadar salağı çıkmadı henüz bizim memleketten
HolyOne tarafından 01/Kas/12 09:10 tarihinde düzenlenmiştir -
Piyasayi dusurmesinler amk
-
Noneyim bunu yazdı
Piyasayi dusurmesinler amk
Hacı ne iş sendemi satacan