folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bir İnsan Böbreğini Satmalımı ?

Bir İnsan Böbreğini Satmalımı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

Bir müridin sitesinde bu makale altında yapılan yorumlar beni fevkalade üzdü

hani kişi başına düşen gelir 11000 dolardı !

http://i.imgur.com/z5JoH.jpg

http://www.bilenyok.com/bir-insan-bobregini-satmali-mi-ilginc-bilgiler.html

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

Kardeşim insanlar aç parasız pulsuz,kimi işinden dolayı kimisi de hesapsız harcamadan dolayı batık ve çıkmaza girmiş bulunuyor ve son çare olarak ta bu geliyor ellerinden,

son kapı burası olmasa zaten adamlar bu kadar acı birşeyi düşünmezler,ya asıcak kendini ya da satıcak böbreğini,Yıl 2012 ama bir TÜRKİYE gerçeği maalesef ha bu arada o aylık gelir 11.000 dolar lafları filan hikayeden başka bişey değil benim çevremde niye yok o kadar gelire sahip insanlar.

Allahım bu durumlara düşen insanların yardımcısı olsun gerçekten çok zor bir durum :((

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

Harbiden yuh

All I need is a possibility.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iQsuz
    iQsuz's avatar
    Erkek

suan soklardayim aga

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek

ülkenin durumu bu .kimisi böbregini satıyor ,kimisi birbirini dolandırıyor ,kimisi uyuşturucu satıyor kimisi silah . ülke bu insanlar napsın a.q asgari ücret 700 tl iken .

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efecan123
    efecan123's avatar
    Erkek
    Perfects bunu yazdı

Paraya sıkıştım diye böbrek satmak mı olur ? bunların ki en kolaya kacmak sanki hiç kimse paraya sıkışmıyor.

bugüne kadar hiç o duruma gelmedim Allah getirtmesin ama çaresizliği çıkmazlığı çok iyi bilirim öyle bir an gelirki yukarda arkadaşın dediği gibi ya kendini asarsın yada böbreğini satarsın.. O yüzden çok büyük konuşmamak gerekir..

Benim evim valizimdir. http://efecetir.info
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

çok üzücü bir durum.bir insanın o kıvama gelmesi çok üzücü

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

borçlanması ve bunu ödeyememesi, böbreğini satmak istemesi sanki arada bir bağ var, ortak nokta gerizekalılık olmalı.

Amk borca bak 40000TL, borç mu o amk, yok kendini öldürecekmiş böbreğini satacakmış, hiç karşı çıkmıyor bütün bedenini satsın bir sike yarasın.

Cevaba gelince hayır, uzun vadede kötü bir alışveriş. Sen onu satıp anlık para kazanacaksın sonra sana daha çok kaybettirecek aynı Türkiyenin musul ve kerkük'ü zamanında vermesi gibi. Senden 45000 e alacaklar 450000 e satacaklar. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Böbrek satmak diye birşey olmamalı diye düşünüyorum. Canlı insanlar organ satamamalı. Bu cahiller 15000-20000 tlye böbrek satınca ileride yaşayacakları sağlık sorunlarını o paraya çözemeyebilirler.

Fakirin sömürülmesiyle sonuçlanır bu. Heriflerin ticaret zekası da yok amq hem bobrek satior hem internetten satmaya calisior hemde yalvarior satim diye. sokarım borcuna, böbrek lan bu

Bide çinde böbreğini satıp ipad alan bir salak vardı, sanırım o kadar salağı çıkmadı henüz bizim memleketten

HolyOne tarafından 01/Kas/12 09:10 tarihinde düzenlenmiştir

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Piyasayi dusurmesinler amk

...said addicted.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek
    Noneyim bunu yazdı

Piyasayi dusurmesinler amk

Hacı ne iş sendemi satacan

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
Toplam Hit: 4453 Toplam Mesaj: 34