Bir İnsan Böbreğini Satmalımı ?
-
Satabilir, ayrıca kişi kınadığını yaşamadan ölmezmiş.
-
Bu işle aile geçindirenler var milletin ekmeğine salça olmayın
-
HolyOne bunu yazdı
Böbrek satmak diye birşey olmamalı diye düşünüyorum. Canlı insanlar organ satamamalı. Bu cahiller 15000-20000 tlye böbrek satınca ileride yaşayacakları sağlık sorunlarını o paraya çözemeyebilirler.
Fakirin sömürülmesiyle sonuçlanır bu. Heriflerin ticaret zekası da yok amq hem bobrek satior hem internetten satmaya calisior hemde yalvarior satim diye. sokarım borcuna, böbrek lan bu
Bide çinde böbreğini satıp ipad alan bir salak vardı, sanırım o kadar salağı çıkmadı henüz bizim memleketten
aklıma soktun fikri şeyhim, olmuyor böyle :|
o değiil de inanılmaz yatırım şeysi bu, 40 bin e satıyorsun yatırım matırım derken köşeyi dönersende tekrardan alıyorsun ehehe :D
-
fiyatlar uygun toplu alımda indirim yaparlar mı acaba ?
insanlar götünü satıyor böbreğini satmış çok mu ?
-
HolyOne bunu yazdı
Böbrek satmak diye birşey olmamalı diye düşünüyorum. Canlı insanlar organ satamamalı. Bu cahiller 15000-20000 tlye böbrek satınca ileride yaşayacakları sağlık sorunlarını o paraya çözemeyebilirler.
Fakirin sömürülmesiyle sonuçlanır bu. Heriflerin ticaret zekası da yok amq hem bobrek satior hem internetten satmaya calisior hemde yalvarior satim diye. sokarım borcuna, böbrek lan bu
Bide çinde böbreğini satıp ipad alan bir salak vardı, sanırım o kadar salağı çıkmadı henüz bizim memleketten
park yeri kavgasına arabadaki aileyi öldüren manyak bi adam vardı düzceli
-
Allah zorda kalana yardım etsin.
İmkansız ben yapmam dediğimiz şeyleri bile ileride yapabiliyoruz . Belki bu adamlarda sağlıklı yaşam uğruna bir sürü şey uyguladı ve gün geldi böbreğinini satmak zorunda kaldı zor işler .
-
Yokluk ateşten köynek derdi rahmetli nenem,
-
olamaz abiya. Cidden Tassak yapmak için girdim konuya taşşak oldum. AQ.
-
Yapılan duble yollar sayesinde o böbrekler zamanında hastalara ulaşacak.
-
Bekara karı boşamak kolay.