Bir İnsan Bu Kadar Şansız Olurmu
-
aynı durum bendede var alla alla yahu herkezde azda olsa bir bereketsizlik varmış demekki :D önemli bir iş yapcagım sıra net gider paso 1-2 saat gelir gider gelir gider delirtir beni modemi parçalarım sonra 100 tl ver yeni modem al amq
-
Valla kardeşlerim ne yapacam bilmiyorum gusul abdesti doğru alıyorum evin voltajları sağlam fekat ne hikmettir anlamadım bi türlü kurtulamadım bu uğursuzluktan bi gitmediğim büyücüler kaldı valla hacı hocaya çok gittim ama nafile
-
ilginc gercekten...
-
hacı maşallah dediğin bir hafta yaşamıyor :D
-
Hocam bu ilgincliklere ragmen kücük bi dua etmeyi esirgemen mi şansızlık.
-
- Bir şeyin ters gitme olasılığı varsa, ters gidecektir.
- Bir şeyin birkaç şekilde ters gitme olasılığı varsa, hep en kötü sonuç doğuracak şekilde ters gidecektir.
- Bir şeyin ters gidebileceği olasılıkları engelleseniz bile, anında yeni bir olasılık ortaya çıkacaktır.
- Bir şeyin olma olasılığı, isteme olasılığı ile ters orantılıdır.
- Er ya da geç olası en kötü koşullar zincirlemesi vuku bulacaktır.
- Ne zaman bir şeyden vazgeçseniz, vazgeçtiğiniz o şey size geri gelir.
- Olmuyorsa zorlayın, kırılırsa zaten değişmesi gerekirdi.
- Ne kadar beklersen bekle istenmediği zaman gelecektir.
- Çözülen her problem yeni problemler yaratır.
murphy'e göre böyle :D bana sorarsan neye odaklanırsan onu görürsün.illaki yolunda giden bir sürü işin vardır ama arada aksilik çıkınca gözüne batar büyütürsün.
edit.hocam belki de mutantsın.hiç radyasyona maruz kaldın mı? manyetik bi özelliğin fln vardır belki :) yanlış anlama biraz önce x-men i izledim hala etkisi altındayım. :D
-
Niflheim bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam bu ilgincliklere ragmen kücük bi dua etmeyi esirgemen mi şansızlık.
-----------------------------kardeş etmedğim dua kalmadı şansızlık üzerine bi hatim indirmedim kaldı ama yine aynı doğultan ben şansızım galiba
-
benimkide sizinkilerden aşağı değil sanırım. ctesi günü ayakkabı aldım kredi kartımla limit 300 neyse 130 oraya gitti 4 taksitle neyse. arkadaşın teki benim kartla bi oyundan bişey satın almıstı yani oyuna bişey çekmişti oyun bilgisi ne varsa hepsini başkasına kaptırmış karta bilgileride orda duruyor 90 tl girdi bana napcm bilmiyorum kendi borcumda 130 eder 220 2 gündür ne yapcam diye düşünmekten havale geçircem kartı kapattırdm geç oldu ama ne diyim giren girdi şuan arkds dedğm kişide hatayda yaşıyor benden 12 saat uzakta öde desem bin türlü masal bilmiyorum ne olcak. herkese allah kolaylık versin
-
Kendini kandırıp durma sevgili arkadaşım.
Yaşayıp, uğursuzluk olarak nitelediğin olaylar o kadar basit ve umursanmayacak derecede gereksiz ki, şans konusunda kategorize etmen dahi psikolojik bir sorunun belirtisi.
Çok yönlü düşünce denen bir olay vardır ki, eğitimi veya ulaşım stratejisi bile yoktur.
Buradaki amaç, senin başını ve sonunu gördüğün olaylara tek değil, farklı ihtimallerle yaklaşmandır.
Bilgisayarını alırsın, 3 ay sonra bozulur. Bu bir şanssızlık veya kara büyü olabilir elbette, lakin benim aklıma gelen türlü sebebpleride sana sıralayayım.
1) Hor kullanılmıştır.
2) Ev ortamın sistemin çalışmasına uygunsuzdur ( Rutubet, aşırı nem vs.. )
3) başka bir şahıs, pişmanlık sonucunu doğuracak bir eylemle, aletine zarar vermiştir.
4) Elektronik cihaz seçiminde, güvenilir marka taktiğini es geçip, sadece düşük fiyata aldanıp, kötü bir alışveriş yapmış olabilirsin.
Sadece bilgisayar aldım, 3 ay sonra servise yolladım demekle bitmiyor iş.
Demem o ki, dudak yaladığın o güzel hayatlar, kötü tecrübelerin yansımasıdır.
Kolay gelsin... -
Bu müridi etiketleyin, birşey satmaya falan kalkarsa kimse almasın :)