Bir İnsan Bu Kadar Şansız Olurmu
-
Takma Kafaan Tamamen tesadüfler denk gelmiş
ama yinede bir gusül abdesti almanda fayda var. -
Enteresan. Ben olsaydım yerinde kafayı oynatırdım.
-
senin üzerinde statik elektrik mi var. ellediğin şey bozuluyor. olurda bir gün karşılaşırsak lütfen el sıkışmayalım. neme lazım bizi de bozmayasın :)
-
asıl şanssızlık benim başbelam hocam seninkiler bana kalırsa çok ufak tefek şeyler. ben her ne yapmaya kalksam önüme bi engel . şans yok şanss
-
Dur tahmin ediyim ismin "Hugo Reyes" :D
-
ercag bunu yazdı:
-----------------------------
evdeki voltajı bi kontrol ettir bence
-----------------------------:)
-
Olasılık, mantık dersi falan görmediniz mi la siz hiç? Profesyonel cenabetim, ömrümde gusül abdesti almadım, geçin o ayakları bir kere.
-
hoca bide abdest alma bilmiyorum banamı özel ama ne zaman abdest alsam başıma bin türlü oaly geliyo ama ab destsizken çok rahatım 6 sene oldu almıyorum bahtsızlık gelmedi daha.
-
@rappermcs ustad dogru yazmis.
Benimde basima kotu birseyler geldiginde ayni sekilde dusunuyorum. Sonunda stres yapmadan olayi gecistiriyorum.
Unutma "Sizin kotu bildiklerinizde ne Hayirlar, Hayir bildiklerinizde ne kotulukler vardir. Siz bilemezsiniz fakat Allak bilir"
-
konuya biraz derinden girecek olsam da, faydalı olacak diye düşünüyorum, dünyada dinazorların yaşadığı belli başlı bölgeler vardır, dinazorlar diğer tüm canlılar gibi ölümlüdürler ve ölürler, aradan binlerce onbinlerce sene geçer, yağmur yağar toprak kayar ve çok sevgili dinazorumuzun iskeleti ortaya çıkar, bunu gören köylüler böyle bir varlık yaşadıysa mutlaka üremiştir ve hala hayatta olanları vardır der, ejderha masallarının kaynağı budur, ağızdan çıkan ateş falan her zamanki abartmalar, karayip korsanlarında da geçen deniz canavarı efsanesi, nedense devasa mürekkepbalıklarının yaşadığı sularda türemiştir, örnekleri çoğaltmak mümkün, insanoğlu garip şeylere takılma konusunda iyidir, konuyu sana getirirsek, istediğin onca şey olurken olmayanlar gözüne batıyor, murphy kanunları mesela, şöyle der; "bir şeyi bulmak için pantolonunuzu karıştırırken aradığınız şey hep en son baktığınız ceptedir", bir çetele tutun, her pantolonda bişi aradığınzda kaçıncı cepte buldugunuzu yazın, yeterli sure sonunda murphy'nin yanıldıgını göreceksiniz, sadece bulamadıgınız zamanlar aklınızda kaldıgı icin böyle bir yanılgıya dusuyorsunuz, nazar da öyle, güzel bir bayana her gün güzel oldugunu soyleyen insanlar vardır, ve o bayan kazasız bir sekilde 25 yasına gelmistir, güzel oldugu soylenen sıradan bir gunde araba carpar ve kadın olur adı nazar degdi olur, deginmek istedigim noktalardan biri de su, gusul abdesti al demis onca murid, yani almanyada ya da avrupanın herhangi bir ülkesinde, gusul abdesti yok ancak kazalar kat kat bizden az, resme biraz geriden bakmayı ogrenmelisiniz. Resme geriden bak ve bu olumsuz durumların yaşadıgın onca yılda ne kadar da küçük bir toz zerreciği oldugunu gör =)