Bir Kaç Resim (Yorum Sizin)
-
tuncaxxz bunu yazdı:
-----------------------------sen varya eziğin önde gidenisin biliyorsun dime?
dağıstan çetinkayaya yobaz diyorsun sen muhattaba bile alınmayacak derecede bilgisiz cahil bir insansın.
ezik bilmiyorsan yorum yapma. bana dağıtsan çetinkayanın hayatını anlatsana ne biliyorsun hakkkında? saçmalamayacaksın bilmediğin şey hakkında konuşmayacaksın adam olacaksın.
burnuna sarımsak tıkamışsın etrafta gül kokusu arıyorsun.
-----------------------------sen de saygısızın önde gidenisin bunu biliyorsun değil mi?
nerden biliyorsun dağıstan çetinkaya'nın yobaz olmadığını? nerden biliyorsun karşındakinin neyi ne kadar bildiğini?
birilerine hakaret ederek bir yerlere varamazsın. arkadaşın tezini çürütecek şekilde kanıtların varsa seni çok ilgilendiriyorsa bu konu ortaya koyarsın..
-----------------------------ne o ezik dedik diyemi terbiyesiz olduk =)
ben lafımı esirgemem ezik diyosam eziktir ben chpyi veya bir başkasını savunuyor demedim maydonoz olma.
ben dedimki bilmeden konuştuğu için eziksin ve benim neznimdede hala ezik bir durumda arkadaş evet kendisi akp sempatizanı ve gerçekleri çizmekte usta bir çizer ama sizin kafa almıyoki çizdikkerini anlamak için hala soruyosunuz rtenin nesini seviyosunuz diye. sanane kardeşim?
anlamıyorsan sus işine bak ben sana neden atatürkçüsün diye soruyomuyum atatürkün nesini seviyorsun iye soruyormuyum atatürkçüysen atatürkçüsün ha ben akp sempatizanıyım atatürkü sevmemmi atatürk olmasaydı bu ülkede olmazdı ama siz milliyetçilik diye benliğinizi kaybetmişsiniz.
sadece belli kesşmlerin baskısı altında kalarak oluşmuş cahil ama bişi bildiğini sanan bir zavallı topluluğusunuz siz beence
-
tuncaxxz bunu yazdı:
-----------------------------FiLoZoF bunu yazdı:
-----------------------------
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------bu çizerin chp ile bi sorunu olduğu apaçık ortada
tuncaxxz inde ilk mesajına katılıyorum
-----------------------------hehe
chp ninde türk milletiyle bi sorunu olduğu apaçık ortada :)
-----------------------------chp'nin türk milletiyle bi sorunu olduğunu hangi apaçık ortada? biraz açarsan konuyu sevinirim. ortada öle açık saçık bişi göremedim ben
-----------------------------açıklayayım baykal neden ergenekon taraflı mesaj veriyo durmadan bunun bir sebebi olmalı dime?
chpnin ne mal olduğunu herkes biliyo chpnin başında baykal olmasa baya fazla oy alacağıda biliniyo ama baykal zamanından bu yana chpnin açıkları ortaya çıktı. bi kere baykal dediğiniz adam daha konuşmayı bilmiyor eğitim seviyesi nedirki bunların.
konuşmaya çıkar elinde metin baka hazırlanmış senaryoyu okur.
bu yargınızı orgenerel büyükanıt geçenlerde yıktı kürsüye elinde kağıtsız çıktı sizin adamlarınız ağından ufak bir kelime kaçırmamak için metin yazıyo çıkmadan öncve 30 kere okuyo acaba bi pot kırdımmı diye sonrada konuşuyo.
konuyşmanı yiyim senin. nede güzel okuyo dime?---sanki ezberlemiş.
birde adam gibi adalara bak lafının arkasında rte mesela veyahut akpnin bütün üyeleri hangisi bir konuşmaya hazırlanıyorda çıkıyor ?
adamlarda yalan düzenbazlık yok telefon dinlenme iddiası çıktı baykal fırladı kkim kimi dinliyo diye direk tutuştu acaba neden? medyanın birşeyleri bilmesini istemiyormu yoksa ha ne dersin?
-
Senin öz dediğin şey araplıksa sikeyim öyle özü .
Özmüş , arap olmuşsunuz , soysuzlaşmışsınız , hâlâ burada din dersi veriyorsunuz .
Yanacaksınız aq haberiniz yok .
-
tuncaxxz bunu yazdı:
-----------------------------evet. Kemalistim
Chp'nin Cumhuriyete karşı olduğunu mu sölüceksin? :|
-----------------------------hayır chp duvara karşı birilerinin gelipte şey yapmasını bekliyo. ve diğer seçimelrdede beklesin esla rte gelecek ve bitirecek.
o zaman tatmin olur ve belki siyaseti bırakır sayın baykal
-
askere yükleniyolar :)
Ama bilmiyorlarki TSK olmadan bunu çizenlerde-askerleri alaya alanlarda 1 gün ayakda duramaz.Dört yanımız düşman doluyken,göz bebeği gibi bakılması gereken kurumu,başta hükümet ve tüm kamu kurumları adeta taşa tutuyor.Sonumuz hayırlı olsun :) -
tuncaxxz bunu yazdı:
-----------------------------Sen şimdi chp ye Atatürkün partisi de dersin :)
ve son cümlende bahsettiğin şeyi söylememe gerek yok gerçekler ayan beyan ortadayken.
(Kalkıp akpli falan deme akpli falan değilim.)
-
SiyanojeN bunu yazdı:
-----------------------------açıklayayım baykal neden ergenekon taraflı mesaj veriyo durmadan bunun bir sebebi olmalı dime?
chpnin ne mal olduğunu herkes biliyo chpnin başında baykal olmasa baya fazla oy alacağıda biliniyo ama baykal zamanından bu yana chpnin açıkları ortaya çıktı. bi kere baykal dediğiniz adam daha konuşmayı bilmiyor eğitim seviyesi nedirki bunların.
konuşmaya çıkar elinde metin baka hazırlanmış senaryoyu okur.
bu yargınızı orgenerel büyükanıt geçenlerde yıktı kürsüye elinde kağıtsız çıktı sizin adamlarınız ağından ufak bir kelime kaçırmamak için metin yazıyo çıkmadan öncve 30 kere okuyo acaba bi pot kırdımmı diye sonrada konuşuyo.
konuyşmanı yiyim senin. nede güzel okuyo dime?---sanki ezberlemiş.
birde adam gibi adalara bak lafının arkasında rte mesela veyahut akpnin bütün üyeleri hangisi bir konuşmaya hazırlanıyorda çıkıyor ?
adamlarda yalan düzenbazlık yok telefon dinlenme iddiası çıktı baykal fırladı kkim kimi dinliyo diye direk tutuştu acaba neden? medyanın birşeyleri bilmesini istemiyormu yoksa ha ne dersin?
-----------------------------yani bunların hepsi konuşma yaparken kağıda bakıyor die mi?
deniz baykal 2 tane üniversite bitirmiş adam. konuşmasını senden benden rteden daha iyi yapıyor.
ulan rte ve saz arkadaşlarının ne bok oldukları ortada gelipte bana onları savunma. onlar iktidar'a gelene kadar yapılan kadrolaşmanın 2 katını yaptılar bu şerefsizler.
ülkeye sokulan kazığın haddi hesabı yok. devleti kendi çıkar ve kazançları için kulanıyorlar.
unkıtan paraları tomar tomar cebine indiriyor. tayyibin oğkunun gemiği oldu. hayırlı olsun biririck gemiciiğimiz
unakıtanın oğlu mısır ticareti yapıo.Ne olmuş çocuk mısır almadan önce , mısırdan alınan gümrük vergisi %35 ten %20 ye , mısır alımını tamamladıktan hemen 4 gün sonra %20 olan vergi oranı %70 e çıktıysa ? Ne olmuş (kendisi) 50 milyon dolarlık SEKA yı 1 milyon dolara Albayraklara satmaya kalktıysa ? Ne olmuş likit yumurtadan alınan vergi %18 den % 8 e düştüyse ? Ne olmuş adam için affın da affı aranıyorsa ? Adamın tek derdi çocuklarının aç kalmaması , söylenmeyi bırakın.
KDV'si yüzde 18'den yüzde 8'e düşürülen gıda maddeleri listesine, Maliye Bakanı Unakıtan'ın oğlunun 'pastörize yumurta'sı da kararnameyle eklendi.
daha o kadar çok şey var ki hepsi aklımda değil. sayfalarca yazı yazsam anca biter onların yolsuzlukları.
şunu kafınıza sokun yolsuzluk yapandan yol beklersen sana kazığı sonuna kadar sokar. hala bu adamları yüceltiyorsunuz gözünüzde.
-
C_e_Z_a bunu yazdı:
askere yükleniyolar :)
Ama bilmiyorlarki TSK olmadan bunu çizenlerde-askerleri alaya alanlarda 1 gün ayakda duramaz.Dört yanımız düşman doluyken,göz bebeği gibi bakılması gereken kurumu,başta hükümet ve tüm kamu kurumları adeta taşa tutuyor.Sonumuz hayırlı olsun :)
BAŞTA HÜKÜMET Mİ ASKERİ ALAYA ALIYOR :S?BUNU SÖYLEMEK İÇİN İNSANIN TÜRKİYENİN GÜNDEMİ HAKKINDA HİÇ BİR BİLGİYE SAHİP OLMAMASI GEREKİR HERHALDE...No comment..........
-
tuncaxxz bunu yazdı:
CHP Cumhuriyete değil demokrasiye karşı.........Demokrasiyi peki kim getirdi?ATATÜRK...Madem Kemalistsin o zaman ATAnın getirdiği demokrasiye de saygı duycan... -
baykalın eğitim seviyesini bilmeyenler. biraz daha araştırsa iyi olur öyle atmayla olmuyo bu işler adam avukat. sanıyorum ki hukuk bitirmeyeni avukat yapmıyorlar yanlışmıyım ?
tayyip ne mezunu ?