Bir Kadın Bunu Nasıl Yapabilir...
-
bunu izlemekle elimize gececek bir şey yok...sadece kuru dal gibi için yanar..üzülürsün,kızarsın..duygu denizinde boğulursun ..
-------------
http://www.steakandcheese.com/content/detail.asp?ID=28551&type=1&page=1
-
bidahaki sefere konunun başlığını büyük harflerle acma emi!!
-
haysiyetini ziktimin avradi...amk kotu oldum .
-
comp ben izleyemedim olayı anlatsana :) baktım activex istiyo yandaki resimleride görünce içim söle karıştı izlemiim dedim :D
-
En az o kadın kadar piskopat birisin belliki "mrdmrd" ! Bunu izlettirmekle ne geçti, geçecek eline anlamadım?
Gönlümden geçen ve umduğum şu ki; İnşallah tez zamanda Tahribat yönetimi bunu siler. (Amin) -
dai şimdk izlicek ruh halinde diilm ama baktım başlık büük harflerle bi söliim dedm sana zahmet düzeltirmisn ?
-
hacilar sevimli bir tavsani kaltagin bitanesi topuklu ayakkabisiyla...iskence ederek eziyor amk hepsini izlemeden kapattim zaten en son sivru topugu tavsanin agzina soktu bastiriyordu kapattim...konunun silinmesi soz konusu degil cunku vukat anarsi bolumu burayi sevenlerde var :)
-
insan mı bunu yapan harbiden iğrennçç midem bulandı
-
dayanamadım izledim izlemez olaydım way aq
-
cancanbey de çok cancanlı yaw...biraz farklılık yaşadın oldu bitti...
-
şerefsizim gözünden kan gelince ne biçim oldum bu orospunun ayaklarını bileklerinden koparmaklazım a.g karısı
bunu millet izlesin site hit yabsın diyemi yabtılarki ya hayvan deil bunlar abi, ..ne bende bilmiyorm
Toplam Hit: 13600 Toplam Mesaj: 52