Bir Kadın Bunu Nasıl Yapabilir...
-
Arkadaslar bilirsiniz ki bazi insanlar kendilerini karsisindakilerine farkli lanse etmek niyetine boyle cahillikler yapiyor.Metalci rock cı takımının böyle iğrencliklerini izledim ben(Metallica konserinde heriflerin civcivleri ezmesi) Yani bence psikolojisi bozuk insanlar böyle seyler yapabilir.Neden durduk yere bir hayvanin canina kastedeyim? Veya neden aci cektireyim bu tamamen gerizekalılık dusuncesizlik vede cahillikten başka birsey deildir ne kadar kufur etsenizde azdir!
-
PSİKOLAJIK DELİ BUNLAR - BUNLAR İNSAN DEĞİLLER YAW
SOYUNU SOPUNU ZİKTİKLER...... -
birader hakkaten moralim bozuldu. koyucak başka konular bulun ne olur. orospunun birinin vahşiliğini izletip moralimizi bozacak ne vardı şimdi!!!
-
iğrenç allah cezasını versin ya midem kaktı hayvan sevmeyen insanda sevmez
-
Konuda sorun yogh..!! anarşi bölümü olduğunu görüyosanız ..kaldıramam diyosanız bakmayıınn .konunun açılması ve bu olayı seyretmeniz en azında insanlığın ne hal aldığını görmenizi sağlıyor ..öz eleştiri yapmanızı sağlıyor ..ibret almanızı sağlıyor ..bunlarda var mış diyorsunuz ..bazılarına ise görüldüğü gibi ahireti hatırlatıyor ..konu da sorun yogh..!!
Mcyargic'in dediği gibi herkez geçmişinin bedelini öder..!!
-
o kadının ben amk diyorum
noel_babo +1 diyorum bide unutmadan -
Metallica konserinde böyle bir şey yapmadı. Klibinde civciv ezdi ama konserde değil. 80-90 metal müzik fırtınası sırasında Ozzy Osbourne bunun öncüsü oldu daha sonra Nirvana'da yaptı... Bence çok aptalca ve gereksiz bir şey zarar vermek, müziğini yap coşturuyorsan milleti yeter; neden daha abzürt şeylerle uğraşıyorsun ki...
-
Bu tür olaylara şahit oldukça; aklıma ölüm geliyor ve mutlu oluyorum. (bütün bunların hesabının sorulacağını bilmek mutlu ediyor beni)
İşkence ettiği bir insan olsa belki bir şekilde helâlleşmek söz konusu olabilir ama hayvana yaptığı bu işkencenin bedelini nasıl ödeyecek bu hatuncağız. Valla ne diyeyim Allah ıslah etsin. -
deli_gaffur +1
-
1. Onu yapanın kadın olduğunu nerden biliyonmuz? her fileli çorap giyeni kadın zannetmiyin
2. böyle şeyler yapmanın kadınlıkla bi alakası yok. insan olması (olmaması) yetiyo
3. tavşanın hareketleri biraz garibime gitti, neden okdar hareketsiz duruyo (başta) bence kesin o tavşana bişiler vermişler
Toplam Hit: 13671 Toplam Mesaj: 52