Bir Kadın Bunu Nasıl Yapabilir...
-
midesi kaldirmayanlar kesinlikle izlemesin derim.
kadin tavsayin topuklu ayakkabisiyla ezerek olduruyor. -
En son topuğunu tavsanın boğazına sokmustu ondan sonra gözlerine çalışıyordu daha sonrasını izlemedim kapattım direk.. Dünyada böyle insanlar da varmış demekki.. İzlemeyin, izlettirmeyin.
-
mınakodmun karısı en sonunda gözününiçine sokuyor tavsanı bunun gibilerini bugs bunny 'ye siktirtecen a.q. elime geçirsem o danaları kestikleri gibi ben de bu karının ayak arka liflerini keserdim sonra yürüsün piç
-
kadına küfür edin de bana etmeyin karışmam haa..abime söylerim..çünkü bu a..cık awrat daha çok küfür yiyecek gibi...
-
Zurna.Net'e kızıyorum, çünki; Hit'im artsın, gelirim artsın diye nasıl gaylerin, sapıkların falan buluşma noktası haline getirdi güzelim serverı.
«Toplumdan banane, topluma etkilerinden banane. Ben eğleniyorum ya, ilgi oldu ya. Tamam işte benim istediğim de bu idi zaten»
Ha, belki de ben eksik düşünüyorum, belki de psikososyologsunuzdur ve iyi etüd etmiş ve bunu izlettirmekten toplumsal bir yarar elde edeceğinizi düşünmüşsünüzdür. Ama ben yarar göremedim be baba, bağışlayın. -
herkes geçmişinin bedelini öder....
-
Bu kadinin agzina vericeksin 5-10 tane yarragi sonra bosalicaksin burnundan kulagindan gelicek..a.k. mun karisi..
-
bu kadar iğrençlik yapan bi kadın...
işte bunla rı diri dirir keseceksin.direköoldürmeyeceksin acısını anlasın.izleyince bende fena oldum moralim bozuldu. -
anneannesini kitledigimin evladi.. iste biz boyle insanlar icin yasayacaz bunlarin soyunu tuketmek icin
-
Açacak başka bi konu bulamadın mı
Toplam Hit: 13805 Toplam Mesaj: 52