Bir Kızın Kalbine Giden Yol
-
paranız sağlam olmalı gerisi kolay a.q. bu memlekette !!!
-
bi kızın kalbine giden en iyi yol paradır:)
-
bi kere tahribata takılan adam kız tawlıyamaz :D
niden diceniz, çünkü burası knight gibi bişe, bağımlılık yapıyo..
buraya takılanlar gnelde asosyal kişiler.. yani siktimin televolesinin deimiyle nerd erkekler.. wala kızlar pek hoşlanmıyo böle sarı saçlı gözlüklü kıravat takan zeki erkeklerden :D ama cool olacan pcden falan anlıcan ama hayat tarzın pc olmıcak.. arabalardan anlıcan ama hiç araba muhabbeti yapmıcan, konusu açıldı mı bilgini konuşturcan.. biraz paralı olcan ama kızdan çok zengin olmıcan çünkü kız ezilir bu sefer.. sora biraz da espirili olacan ama sulu olmıcan, e biraz da boy pos lazım tabi :) bi de kaliteli bi mesleğin varsa süper.. ayrıca son olarak olmazsa olmazı bu işin, muhabbetin sıkıcı olmıcak yoksa diğerlerinin hepsi olsun bu omasın işin zor.. bi de daha kızı tavlamadan önce güzel bakışlar atma rahatsız olur, bi kere rahatsız oldu mu da bi kızı tawlamak çok zordur, bunca yıllık tecrübem bunu slüyo :D -
Yorum yok.
-
Önce zeka, kızlar akıllı erkeklere bayılırlar bunun yanında maddi durumunda iyi ise tamamdır (:
-
bana göre giyimine dikkat etmelisin, kıyafet işin %30 dur ilk görüşlerde..sonrası konuşma..öle kızı gördünmü bişeyler uydurup lafa girersen geri gelir ama biraz hafif takılmalı ..sonra gözler ve göz teması ve gerçekçi olmak
-
Unutmadan ilk ÖPÜCÜK çok önemlidir, %90 sen gidiceksin %10 o gelicek tamam :)
-
önce kızın kalbi varmı buna bakmalısın..
karşına kalbsiz bi kız çıkarsa ne yapsan boş
aha benim gibi 1 yıl peşinden koştum seviyodum ve s.... oldum kıza kaç defa açıldığımın sayısını hatırlamıyorum ve neler neler yaptım besteler şiirler çicekten tut çeşitli hediyelere kadar..
olayları baştan anlatsam bi aşk romanı cıkar ortaya
dediğim gibi kalpsiz kızın neresine girecen önce bir kalbi olduğundan emin ol ! -
bi kere tahribata takılan adam kız tawlıyamaz :D
niden diceniz, çünkü burası knight gibi bişe, bağımlılık yapıyo..
buraya takılanlar gnelde asosyal kişiler.. yani siktimin televolesinin deimiyle nerd erkekler.. wala kızlar pek hoşlanmıyo böle sarı saçlı gözlüklü kıravat takan zeki erkeklerden :D ama cool olacan pcden falan anlıcan ama hayat tarzın pc olmıcak.. arabalardan anlıcan ama hiç araba muhabbeti yapmıcan, konusu açıldı mı bilgini konuşturcan.. biraz paralı olcan ama kızdan çok zengin olmıcan çünkü kız ezilir bu sefer.. sora biraz da espirili olacan ama sulu olmıcan, e biraz da boy pos lazım tabi :) bi de kaliteli bi mesleğin varsa süper.. ayrıca son olarak olmazsa olmazı bu işin, muhabbetin sıkıcı olmıcak yoksa diğerlerinin hepsi olsun bu omasın işin zor.. bi de daha kızı tavlamadan önce güzel bakışlar atma rahatsız olur, bi kere rahatsız oldu mu da bi kızı tawlamak çok zordur, bunca yıllık tecrübem bunu slüyo :D
--------------------------------------------------------------------------------
6 ay önce msn aresim değişti eskisini eklediyseniz boşa uraşmışınız bi de bunu ekleyin power_ful_2@hot.. ister ekle ister ekleme zorla ekle diyen mi var amk..
senin bunca yillik tecrubeni yesinler daha yas 16:P -
dayı cesaretin varsa ağızın laf yapıyorsa hemen cık karsısına ama cıkınca kemküm etme söle içinden gelenleri tabi daha kıza bi merhaba demedien gözgöze bakışmadan bu laflar sölenmez unutma ilk önce kızı yokla sende gönlü varmı söle delikanlı gibi söle içinden gelenleri en önemliside yalan konuşurken caktırma kısaca eskiden biraz kiatp okumussan konuşursun iyi (bazıları para demiş adam ciddi bi ilişki diyor 2 takılıp zikip bırakacam demiyor o sizin dediğiniz paraya bakanlar ancak böleleridir) aldırma sen bunlara diline güveniyosan gerisi hikaye (benim dilime dayanan kız olmadı daha)
Toplam Hit: 8401 Toplam Mesaj: 37