Bir Kızın Kalbine Giden Yol

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CTG
    CTG's avatar
    Erkek

kızlar göbek severler hacı... her işin başı önce göbek... ama çok değil ama önde olacak biraz.

:|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aspirin
    aspirin's avatar
    Dişi

Diatonic bunu yazdı:
    -----------------------------
    Kızla birlikte 2günde bir alışverişe çık o kız tapar sana ama 3gunde bir çıkmaya başlarsan soğur senden..kızlar öyle işte.arkadaş demiş cüzdan...yok ötesi....
    :) muhaha bu guzeldı

ben alısverısden nefret edıyorum yuzume 54545454 kılo boya badana yapmıyorum saclarım dogal sırf zayıflık ugruna aylarca az gezmıyorum sımdı sız soyleyın bana kıymetımı bılecek adam varmı ? :))

mimi " yim ben ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KeKo44
    KeKo44's avatar
    Erkek

kızların kalbine gidecek tek yol onları aşağılamak aşağılanmaktan çok hoşlanırlar

tarlaya tiken kızları .................. yaranıyor bende bunu bildim bunu söylerim

kendilerine aşağılanacak horgürülecek şeylere bayılırlar çünkü erkeklerin kendinden üstün tutarla ama çaktırmazlar onun için

kızın kötü yönlerini ortaya çıkar bak nasıl senin kulun köpeğin oluyo hep kötü yönlerini ona söyle seni seviyom falan bunlar boş işler senden nefret ediyom çok çirkinsinde tamamdır ama bunu söylemenin bi adabı var sen pat diye kıza senden nefret ediyom dersen o aşk başlamadan biter :-) neyse uzun lafın kısası ortak sen benim dediklerime uy sonra gel yanıma  ok...

kimseye haddinden fazla değer verme...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhbir
    muhbir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    wala tek bildiğim bi bok var a.q oda kızların kalbine giden ylun benim gibi midesinden geçmeyeceği :S

muhbir-tbt@hotmail.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    KeKo44 bunu yazdı:

kızların kalbine gidecek tek yol onları aşağılamak aşağılanmaktan çok hoşlanırlar

tarlaya tiken kızları .................. yaranıyor bende bunu bildim bunu söylerim

kendilerine aşağılanacak horgürülecek şeylere bayılırlar çünkü erkeklerin kendinden üstün tutarla ama çaktırmazlar onun için

kızın kötü yönlerini ortaya çıkar bak nasıl senin kulun köpeğin oluyo hep kötü yönlerini ona söyle seni seviyom falan bunlar boş işler senden nefret ediyom çok çirkinsinde tamamdır ama bunu söylemenin bi adabı var sen pat diye kıza senden nefret ediyom dersen o aşk başlamadan biter :-) neyse uzun lafın kısası ortak sen benim dediklerime uy sonra gel yanıma  ok...

doğru aq. gerçekten doğru. tabi bundan bir tümevarım yapılmaz. bazı kızlar böyle mal oluyo gerçekten :/

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    r3dros
    r3dros's avatar
    Erkek
    Gözlerinden gider arkadaşım
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirel
    demirel's avatar
    Erkek

abi kzı daha görmedim kız ankaralı yanlış numara sonucu tanıştık ve onu diğer numarayla saatlerce aradım açmadı sununda bana kimsin diğe mesj attı şimdi bensiz uyuyamadığı söylü yor neyse 4 gün konuştuk yanıma gelecek oldu seni görmem gerek foto dedim (kargoyla 10 küsür foto 4 tane bikinili). geldide hatta adresi bile bana sordu ama anlamadı garibim ama hiç bozulmadı gelmedim numarası çekti :d neyse buna bozuldum yalan söyleyin şimdi benim bütün ihtiyaçlarımı karşılıyor kontör 500 aşa düşmüyor benim ona verdiğim sadece gece fantazi konuşmaları istediğim an gelmeye ****  hazır.. bizi bozar..

yapmak gereken sadece laf laf laf daha "seni seviyorum" demedim

Baskasi Olma Kendin Ol Ki Köpeklerden fark1n Olsun
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaBBiT
    RaBBiT's avatar
    Dişi

Arkadaşım en başta söliyim bi kızn kalbine giden yol ne cüzdandan geçer ne alışverişten...Arkadaşlarmızn bahsettği aşağılama veya ezme olaylarına grmeni hiç tafsiye etmyorum.Bu bi kızı kendnden uzaklaştrmanın en kolay yoludur.Bi kızı elde etmek istyosan kendin olman yeterli...Ona, ona değer verdiğini göstericeksn.Ne çok yakın olucaksın ne de çok uzak...Ama onun senin için bi arkadaştan da öte oldğunu göstericek bişiler yapıcaksın..Şimdilik aklıma gelen bunlar.Aklıma gelirse eklerim..:D:D

It was a lie when they smile and said you won"t feel a thing!!...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    red_devils
    red_devils's avatar
    Erkek
    kardeşler bence kızların kalbine inen yoll dürüstlükten geçerr.. güven duygusu verdinmi gerisi ister istemez gelir benceee...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaBBiT
    RaBBiT's avatar
    Dişi

red_devils bunu yazdı:
    kardeşler bence kızların kalbine inen yoll dürüstlükten geçerr.. güven duygusu verdinmi gerisi ister istemez gelir benceee...

Efet kesnlkle bu da doğru bence...

It was a lie when they smile and said you won"t feel a thing!!...
Toplam Hit: 8364 Toplam Mesaj: 37