Bir Kızın Kalbine Giden Yol
-
bu arkadaş konuyu açalı bir hafta kadar olmuş.
kızın kalbine giden yolu ararken muhtemelen imamın yuduğunu almıitır koyun koyuna onla yatıyordur.
birader. bir kız derki
sev yeter, arkadaşlarına derki bana güven versin yeter.
sen ona hayatını verirsin.
o, şimdi olmasa bile bir gün gelir .ıçına tepmeyi basar.
şimdi burdaki hatunlar ayaklanır.
sakin olun, bunlar yaşanmıştır. denenmiştir.
canı yanan bilir. bırak birader ne yolu arıyorsun. hayatta kafana takacağıın en son şey kızlar olsun.
bir gün, perişan halimi gören halam bana demişti ki; mmı olanın dini olmaz.
elbette bunu mecazi anlamda söylüyor. ve doğru söylüyor(muş)
-
söyledikleriniz gayet olumlu şeyler ama biraz düşünmek ve herkesin fikrini almak gerek teşekkürler
-
birçok yol olmakla beraber en kesin yol paradır. Çünkü her kadının bir fiyatı vardır...
Hatta şöyle bir şey var;
bernard shaw ve soylu bir hanimefendi arasındaki bi konuşma
- hanımefendi bin sterline benimle yatarmısınız?
- önerinizi düşüneceğim.
- pekiii bir sterline benimle yatar mısınız?
- siz beni ne sanıyorsunuz???
- madam sizin ne oldugunuz zaten saptanmış durumda. iş pazarlığa
kaldı. -
cancanBey bunu yazdı:
-----------------------------
valla kızdan kıza fark var. hangi kız sorusu burada çok önemli ama bunu cevabını veremezsin tabii. versen de biz tanımayız :D
ama genel olarak diyorsan şayet; ben bunu bilir bunu söylerim; kız, kadın=dişi güçden hoşlanır, gücü sever.
güç mü; seni diğer erkeklere üstün kılan her ne ise o. o kızın çevresinde ki diğer erkeklerden güçlü olacaksın. paranla da olur bu, kabakuvvetinle de, mantık, zeka gücünle de, babanın gücüyle de v.s
sanalda güç gösterisi ise sadece çoklu sohbet ortamlarında olur.
teke tek görüşmelerin yapıldığı messenger türevi programlar gücü ispata yetmez, dolayısıyla havanda su dövmeye benzer bu.
bir dişinin senin gücünü test edebilmesi için senle gezmesi, konuşması aynı ortamı yaşaması şarttır ama Türk kızları çok çok zayıf olduklarından birileriyle gezmeye cesaret bile edemezler. edenlerden ise ne kadar ana olur o da bilinmez :D
-----------------------------bu adam birşeyler biliyor.söylediklerine dikkat etmelisin
eyv hocam saygılar.
-
bi kıızın kalbine giden yol bacak arasından gecerrr:):)
-
gözler çok önemli kardeş boş bakmıcan gözlerinin içine bakcan ondan sora da biraz ilgili davrancan bikaç gün çok uzak davrancan kafasını karıştırcan dikkatini çekicen derken ilk fırsatta gircen mevzuya golü atıcan sorası Allah kerim..