Bir Öneri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bossie
    bossie's avatar
    Dişi
    ben belki programlama konusunda yardımcı olamam ama bana şu konuda bilgi topla deyin inanın tahmin edemeyeceğiniz kadar ayrıntıyı ve bilgiyi bulurum.en büyük hobim araştırma yapmaktır yardımcı olabilirsem ne mutlu bana :)

bu vatan bizimdir bizim kalacak!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Programlama
    Hack
    Network
    Olarak 3 ana başlık yapabiliriz her başlığın başında bir ara yönetici olur 5er kişiden oluşur dışarıdan gelecek yardımlara hayır denmez.

Toplanan dökümanlar txt yapılır pdf yapacak adama yollanır oda en son düzenler arkaya Tahribat.Com logosu koyar grubun ismini falan yazar bizde siteye koyarız,böylelikle hem sitede bir sürü konu açılmamış olur hemde daha sağlam bir iletişim sağlanır?

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakankaya
    Hakankaya's avatar
    Erkek
    Suan bu konuya msj yazanlara görev dagılımı yapın bunun icinde Baslıgı acan Criminal (Bence)arkadasımız görevli olsun Grubu,kişileri secsin..''Programlama-hack-network '' konuları,grublara dagıtsın bilgi toplaması gercekten eglenceli olucaktır hemde bir grup olursa...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Yanlış anlaşılma olmasın,grupta herkes eşit sadece bu insan daha bilgili yada yada "boş" bir insan olabilir.Criminalin bu insanı seçmesi doğru olmaz.Grupta kimler olursa onlar seçsin derim ben.Daha adil bi ortam olur yarın bigün bi şey olursa e hoca siz seçtiniz diebiliriz.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakankaya
    Hakankaya's avatar
    Erkek
    Antikyy grubu o zaman herkez kendi belirlicek bence buna baska bir yol bulalım böyle degildee farklı bişey yani grub seciminde böylece tanısma ortamıda olur ne bilim tanıdıgın degilde tanımadıgın kişilerden oluşucak grub(sen gel,sen gel,sen gel,sen gelme la ayı..)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    ya valla benim için yönetici falan önemli değil,yönetici arkadaşlar da benim gibi algılarsa sorun olmayacak.Sadece koordinasyonu sağlamak amacı vardır yöneticinin,bunun da yetenekli biri olmasa daha güzel olur, hack üzerine yazı yazmam ben,ama network ve programlama üzerine görevleri bekliyorum

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    En iyisi admin ve modlar oturup ana başlıkları ve programlama dillerini (uğraşılmak istenen programlama dili olursa) seçmeliler.
    Ondan sonra "Tahribat Forum" bölümünde alanlar ile ilgili başlıklar açalım.

Adaylar hangi alanda çalışmak istiyorlarsa, o alanla ilgili başlığın altına isimlerini eklerler, bir de haftada kaç saat ayırrabileceklerini.

Birçok kişi farkında değil belki ama, böyle bir şey bir bilgisayarcının kendini geliştirmesi açısından da çok faydalı olacaktır.

Forum db'sinden o konuyla ilgili tüm başlıkları tarayıp bilgi kırıntılarını toplayıp derleyeceksiniz.

Bunları yeniden yazacak, içindeki hataları bulacak ve düzelteceksiniz.

Bunu grup çalışması olarak yapacağınız için, koordine çalışma anlayışınızı geliştirecek ve Tahribat içi dayanışmayı arttıracak bu.

Birlikte birşey yapmanın, paylaşımın güzelliğini ve sıkıntısını tadacaksınız..

Ve kimbilir sonunda ortaya çıkan şey, Türkiye İnternet tarihinde bir ilk olacak...

Tüm kullanıcılara, kendini geliştirmek isteyen her insana yarayacak e-book'lar.

Bu arşiv İnternet'te yıllarca kalır muhtemelen :))

(Daimi imza : Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    hocam valla konu uzadıkça uzuyor gibime geliyor,bir an önce bir icraat yapmalı,şuan ilk adımı nasıl atabiliriz,ayrı bir konu açın görev almak isteyenler isimlerini ve online saatlerini yazsın.Hangi konularda bilgi sahibi olduklarını yazsınlar,sizde ona göre grupları oluşturursunuz. Bir an önce başlamak en iyisi. Sonra yazılan dökümanlar her grup yöneticisine gönderilir o da pdf yapar,antikkyninde dediği gibi arkada tahribat.com un mührünü basar ve piyasaya süreriz :)

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Daha fikir ortaya atılalı iki gün oldu.
    Ha deyince başlamak olmaz.
    Değişik fikirler de bekliyoruz, hemen başlayıp bitecek bir iş değil bu.
    Yani şu anda brain storming aşamasındayız :)
    Zamandan yana da sıkıntımız yok.

(Daimi imza : Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    :))
    tamam öyle olsun,acele etmeyiz

Bir fikir vermek istiyorum.Bazı programların resimli veya videolu anlatımı da yapılabilir.Böylece sık sık bu nasıl yapılır gibi sorular sorulmaz

Toplam Hit: 9449 Toplam Mesaj: 74