Bir Öneri
-
Bu kadar mı lan ilginiz?!
Kaparız ülen forumu!
Yok artık kimseye bilgi!
Herkes köpek gibi çalışacak!
Ne kadar emek, o kadar ekmek!
:)))))) -
Criminal , gerçekten güzel bi proje ancak gerek ben gerekse bazı arkadaşlarım tahribat için zaman zaman çok proje düşündük , öneride bulunduk.
malesef bunlar zaman geçtikçe unutuldu ve hiçkimse ilgilenmedi ama eğer bu proje harbiden yapılacaksa çalışmalara şimdiden başlanmalı ve kadro oluşturulmalıdır.
Her türlü desteği de vermeye hazırım. -
ya benım yetenegımle ılgılı bı konu yok hıc
nabıyım moralmı versem bende?
Neyse arkadaslşar anlatımları resımlı herkesın anlayacagı dılde ( yenı baslayan pc de ılerı derece bılgı sahıbı olmayan arkadasları dusunerekten) hatta bazı konularda vıdeo anlatımlı dersler yaratalım derım?
Bu arada ben de cok guzel karakalem resım yaparım, photoshoptan bı derste ben hazırlayabılırım eger baslık olarak sunulacaksa vıdeo anlatımlı yada resımlı anlatım ? He? -
Tamam bu işin sorumlu Yöneticisi sen ol Tuğrul!
Kitap kapaklarını da kara kalemle çizersin :) -
Yükünüzü hafifletmek için araştırmalarda yardımcı olabilirim..
Pek bilgim yoktur ama araştırırım yinede bir emeğim geçer yardımım olur...
En azından zaman kaybını önlemiş oluruz...
Görev paylaşımı gibi birşey demek istediğim..
-
Oke
wep programlamanın asp ,php html
özellikle html dalında bilgi toplarım.
Diğer gruplarada bi şekilde yardımcı olmayıda düşünürüm. -
canerim bana hiiiç sorumluluk yukleme gardasım. Bana deki tugrul sen bi photoshop dersi hazırla resımlı hazırlayım. Hatta bıkac tane hazırlayım. Ama bana sorumluluk yukleme..
Bu arada arkadaslar oyle manyak derecede photoshop bılgım yok basıt uygulamalardan bahsedecem ben sadece. Zmannda dedımkı desıgnere felan gelın dersler hazırlayın suraya fıan hıııc sankı ben dememısım gıbı ozelden mesaj attım cvp bıle vermedı. Bende sallamadım bıdaha. Flsh bılen arkaadslar flash derslerı hazırlasın. Photoshop bılenler mısal doguhan photoshop dersı hazırlasın Kimisi baska ders hazırlasın
Bıde dersler hazırlanırken fılanca programı acalım zart zurt yazalım fılanca tusunu tıklayalım seklınde olmasın o fılanca program bende varmı yokmu nerden bılıyon varsa bıldıgın bı lınk ındırebılecegım desın basında ver onu bı uygulama yapacagın programı kısaca bı tanıt ne ıse yarar dersın konusunu bı anlat kısaca boyle kapsamlı olsun ısterım adam akıllı yanı 1 yıla yayılması fıkrı son derece ıyı cunku ıyı seyler cıkartacaksak ortaya saglam ve temız olmalı ve zaman yayılmalı kı temızlıgıne guvenebılelım. Degılmı? -
beyler bende warım. hangi konu olursa onun temel bilgisini rahatlıkla yazarım cizerim. ama video cekemem pc hypercami kaldırmıyo muaha :D
-
Tuğrul bu işi kişiler değil gruplar yapacak, yani grup oluşturacağız, bu adamlar
şilerini 1 yılda bitirecekler.
Haftada bir grup liderleri gidişat konusunda bilgi vericik ilgili admin/mod'a.
Hani ne durumdayız, nereye takıldık, ne yapalım gibisinden şeyleri de danışacak ve
bildirecek.
Bu zor bir iş, o adamların 1 yıl boyunca hack işini bir kenara bırakıp proje üzerinde
vakit harcamaları lazım, inan hiç kolay olmayacak!
Ama çok kişi olursa herkesin omuzundaki yük hafifler.
Onun için insanların dikkatini çekmeye çalışıyorum bu başlığa. :) -
O halde sana şöyle sorayım bana bi sorumluluk yukleyeceksen benım yerım burada neresı? Bos bos kenarda durmak işime gelmiyor. Dıyecegım su bana gorev verılecekse kı ıstıyorum ancak benden bı numara cıkmaz bu konularda ıyı degılım ufak caplı ps dersı yazabılırım sadece, ben ne olacam benım gorevım ne ben kımım:)
Bide gorsel programlar uzerınede (ps, flash, autocad, corel [inşalla dogru yazmısımdır]) ders başlığı olması konusunda ısrar edıyorum. Delphı, vısual,vb. gıbı zımbırtılar hakkındada ders hazırlanacakmı? Bunuda ogrenmek ısıtıyorum.
Toplam Hit: 9450 Toplam Mesaj: 74