Bir Öneri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    yazacağın şey buradaki kullanıcıların bir ihtiyacını karşılamıyor ama!
    ben yazamazsın demedim!
    bu nitelikte yapacağın herşey fuzulidir dedim, boş iştir dedim. Ok?

(Daimi imza : Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    ben yokken baya konuşulmuş :((

Hocam aslında şöyle birşey aklıma geldi.Normal kitap olarak çıkartabilirzde,bir dergi şeklinde,tahribat.com dergileri,kazancımız pek olmayacak tabii,amaç hizmet,sadece giderler karşılansın yeter.Düşünsenize biri gazeteciye gidiyor,abi bir tahribat dergisi :))

Ama ne bileyim kulağa hoş geliyor :))

Ben birşeyler yazmaya başladım,visual basic ile birkaç konu yazıyorum ayrıca crackerlık içinde yazıyorum,elektronik üzerine de yazabilirim

Haa bu arada bazı arkadaşlar araştırırız falan demişler,bu yazılar kendi yorumumuzdan,bilgimizden olmayacak mı? O zaman ne anlamı var,herkes bilgisini yazmalı,elbette yardım alacak ama bu kaynağın hepsini alıp kullanacağı anlamın gelmemeli

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek

bırakın :)

leadertay tarafından 06/May/13 08:52 tarihinde düzenlenmiştir

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ertan aklına gelen şeyi yazmadan önce yazılanları oksaydın keşke!
    Ben sıfırdan kendi bilgilerimizle yazalım demedim, zira böylesi kişiler için yıpratıcı
    olabilir.
    Daha çok Forum'da o konuda açılan sorulara verilen cevaplardan yola çıkılsın
    istedim.
    Aynı konuya yönelik detaylı cevaplar yanyana getirilsin, derlensin, bütünleştirilsin
    istedim.
    Tabii ki Forum'da değinilmeyen ayrıntılara da inilecektir.
    Ama daha en baştan yardımcı olacak arkadaşları yıpratmayalım.
    Tahribat Forum yıllardır insanlara yardım edilen bir yer, bugüne kadar hiçbir
    yardımımızdan para almadık, bundan sonra da almamız absürd olur!
    Ayrıca bize yakışmaz.
    Dergi falan ayrı hadise, çok iş çıkar başımıza.
    Böylesi daha basit bir iş.
    Hem kim bilir belki forum da biraz rahatlar bu sayede, belli konularla ilgili sorunları
    olanlar, ilgili e-book'u okur bu sayede kendilerini geliştirirler.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek
    Bilgi toparlama..
    Bilgileri duzenleme.. (Word,Pdf vs vs)
    Ve buna benzer kucuk gorunen ama az da olsa zaman alan seyleri yapabilirim..

Ayri Ertan Demis ki!
    Haa bu arada bazı arkadaşlar araştırırız falan demişler,bu yazılar kendi yorumumuzdan,bilgimizden olmayacak mı? O zaman ne anlamı var,herkes bilgisini yazmalı,elbette yardım alacak ama bu kaynağın hepsini alıp kullanacağı anlamın gelmemeli
    ------
    Sonucta cogu sey alintidir,sonradan ogrenmedir..Elbette birseyleri kendileri bulan arkadaslarimiz vardir..Ama cogu seyi sonradan ogreniyoruz..Sen bile okuldan ogrendin,kendin kesfetmedin ki ? Senin bilginin de anlami olmaz bu sekilde dusunulurse..

Saygilar..

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar görüyorum ki beni yanlış anlamışsınız.Zaten yazıların tümünü okuyup da yazdım,demek sizin anlatmak istediğinizi kavrayamadım,tıpkı sizin beni anlamadığınız gibi

Ben direkt kopyala-yapıştıra karşıyım,kişi bilgilerini,tecrübelerini aksettirmesi lazım,yoksa bende alırım hazır dersleri iki cümlesini değiştirir koyarım.Zor birşey mi bu.Evet bizde bilgiyi farklı yerlerden öğrendik.Ama bu okul değil,okulda bilgisayar adına birşey görmedik. Mesela crack konusunu ele alayım,eskiden okuduğum döküman xxx programının kırılmasını anlatıyordu,ben bu işi kavradıktan sonra kendim yyyy programınının kırılmasını anlatacağım.Bu tamamen bana ait birşey olacak,ama bilgilerim elbette öğrendiklerimle kısıtlıdır,en azından içinde kendi yorumum olacak

Dergi işine gelince,biraz zor olur,ama yine de bir fikirdi..

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    KIBRISLI da döndü, o da yardımcı olacaktır bize :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KIBRISLI
    KIBRISLI's avatar
    Erkek
    Elimden geldiğince yardımcı olurum....

----------------------- Www.TahribaT.CoM -----------------------
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BozcaN
    BozcaN's avatar
    Erkek
    abü özetleyecek oLursak ;

iLk olarak forumun kıyısında köşesinde kaLmş soru-cvplar toparlanıp düzenlenecek

sora eksiklikler / fazlalıklar ayıklancak ve elimizde güsel bi özet / taslak tarzında bişi olacak..

bunun dışında sıfrdan döküman hazırlamak isteyen arkadaşlarda dökümanlarını hazırlayacak..

durum böyle.. bn ilk bölümde yani kıyıda köşede kalan bilgileri toparlayp düzenleyebilirm.. daha sonrada bunu grup yönetecisine -gerci daha ortada grup flm yok ama nse- iletirm.. oda pdf flm ayarlar..

şey bide ertan acele edin edin diye boşa yırtınmıo bakın ortada hala bişicik yok.. bian önce bşlamak lazm derim..

√ βǾź¢ẵŋ ® //\\ ~ Türkiye"de yaşayan Türk"e biat edecek !!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KIBRISLI
    KIBRISLI's avatar
    Erkek
    Bir komite oluşturun, Criminal bu işlerin başkanlığını yapmak sana düşer kurucu olaraktan, sonra herkese bi iş verin yeteneğine bilgisine göre...

Şöyle 400 sayfalık bir metin olsun bol örnekli..

----------------------- Www.TahribaT.CoM -----------------------
Toplam Hit: 9447 Toplam Mesaj: 74