Bir Pizzaya 17 Milyon Lira
-
https://bitcointalk.org/index.php?topic=137.msg1141#msg1141
olayın türkçe özeti adam, 3 yıl önce 10.000 btc yani 41 dolar'a ama ödeme btc olarak tabi pizza alıyor ama evine pizza 3 günde geliyor bunu yazıyor, ama asıl olay 3 yıl önce 10.000 btc 41 dolar iken suanda 10.000 btc 17 milyon 650 bir lira ediyor :) -
olum bunlar gerçek mi amk :/
biride unutmuş elinde ki btc'leri zamanında almış, 40 milyon dolar filanmış şuan elindeki sermaye.
-
valla arkadaş geçen hafta parasını bitirdi sigara alacak parası yoktu suanda 2 sene önce offshore vps almak için tuttugunu btclerini notdefterinde buldu 50küsür bin dolar var paraya çevirdi dün
-
aklımıu sikeyim aklımııı
-
nerden bakılıyo buna belki bizde almışızdır haberimiz yoktur:D
-
kara para aklamada fena şekilde patlayacak bu bitcoinler zaten patlamıştır eroin esrar parası ABD de ama asıl devlet el atacak mı acaba o önemli
-
Hangi ülkede olmuş bu olay? :)
Pc-ErrOr tarafından 24/Kas/13 22:36 tarihinde düzenlenmiştir -
Bitcoin atm leri kuruldu düşünün artık amk
-
mına koduma zamanında güvenmedim. o zaman güvenim bassaydım parayı şuan ortalığın mına koymuştum.
-
Ahaha zamanında 2-3 btc falan btc yapmıştım keşke kastırsaydım az daha :D
Neyse bu aralar gene celallendim ltc minige başlıyorum. Bari ondan kazanalım az.
Bu arada ebayden asicminer sipariş etmeyi düşünüyorum şu sb olanlardan. 2-3 tanesini raspberry pi ye bağlayıp modemin üstüne monteliycem sabah akşam mining yapsın :D
Bu arada pek sanmıyorum ama daha önce asicminer almış etmiş olan varsa satıcı tavsiyesi alabilirim.
Bu arada btc ve ltc kurlarını merak edenler için:
torpedo_XL tarafından 25/Kas/13 00:08 tarihinde düzenlenmiştir -
Beyler nerden alınıyor bu olay.