folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Bir Psikopatın Anatomisi!

Bir Psikopatın Anatomisi!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek

ABD'nin Virginia eyaletindeki Virginia Teknoloji Üniversitesinde 32 kişiyi öldüren Cho Seung-Hui'nin yatakhaneye düzenlediği ilk saldırının ardından NBC televizyonuna çeşitli fotoğrafları ve video görüntülerini gönderdiği öğrenildi. İşte dehşete düşürecek fotoğraflar...

NBC Gece Haberleri adlı programda çeşitli bölümlerinden alıntılar yapılan görüntülerde, zengin çocuklarını ve zevk düşkünlüğünü kötüleyen küfürlü konuşmalarda bulunan 23 yaşındaki Cho'nun silahlarını sallarken gösteren fotoğrafları yer aldı.

Cho'nun video görüntülerde sert ve monoton bir sesle “Bugünden kaçınmak için milyarlarca şansınız ve yolunuz vardı, ama siz benim kanımı dökmeye karar verdiniz. Beni köşeye sıkıştırdınız ve tek bir seçenek bıraktınız. Karar sizindi. Şimdi hiç çıkmayacak kan ellerinizde”dediği görüldü. NBC, kendilerine gönderilen materyalin çoğu anlaşılmaz, konudan konuya atlayan 1800 kelimelik bir video açıklaması ve aralarında Cho'yu kameraya silahını doğrulturken gösteren fotoğrafların da bulunduğu 43 fotoğraftan oluştuğunu duyurdu. Video görüntülerde sık sık kendisiyle uğraşıldığını veya kendisinin incitildiğini tekrarlayan Cho'nun video görüntülerde “Kalbimi zalimce paramparça ettiniz, ruhuma tecavüzde bulundunuz ve vicdanımı ateşe verdiniz. Siz acınacak durumda olan bir çocuğun hayatını söndürdüğünüzü düşündünüz. Sizin sayenizde ben Hazreti İsa gibi ölüyorum, zayıf ve savunmasız insanların nesillerine ilham kaynağı oluyorum” dediği dikkati çekti. Söz konusu materyallerin NBC'nin New York kentindeki merkezine saldırıdan 2 gün sonra ulaştığı kaydedildi.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek

Adam Burda İsmaiL Yk Lavuğuna Benzior

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    puhaha herif harbi sıyırmıs kayısı lan tipe bak a.q. kendini matrix sanmıs (bknz.neo) allah bole tiplere akıl fikir versin bizimde allah aklımızı alıp ortaya koymasın:D

delimiyim ben?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Toplumun Günahıdır hoca, Toplum utanmalı

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    shockman bunu yazdı:
    -----------------------------
    Toplumun Günahıdır hoca, Toplum utanmalı
    -----------------------------
    Hacı Ne TopLumu Adam Zaten Kafadan Kontak

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    adamı niye eziyosunuzki sonuçta sabrı kalmamış silip süpürmüş ortalığı bir gün aynısını bende yapıcam..

:|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    dünyayı kurtaran adam benim diyor sanki çekilin önümden ben geliyorum gibisinnde

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Glock'u nerden bulmuş bu allah'ın delisi aq : )

dont think twice its all right
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek
    Ne içmis/çekmis  acaba...

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    edit: bu tür facialar yaklasik her sene oluyo amerikada 8 senede 6 katliam
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Ya 33 kişi öldü, sizin gibiler hala zengin züppelerini temizlediler dio....

Birisi bilkenti bassa aynısınımı diyeceksiniz.??

Bazen okudukca şu forumu "insanların" insanlığından şüphe ediyorum...

Hangi dinde var, müslümanlığın neresinde var zengiz züppeleri öldü iyi olmuş demek ya?

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 8985 Toplam Mesaj: 32