folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Bir Psikopatın Anatomisi!

Bir Psikopatın Anatomisi!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    Bu eleman çok ezik büyümüş. Anlaşılan bunu baya horlamış, küçük görmüşler oda böylelerinden intikam alma hırsıyla yıllarca kendisini bir psikoya dönüştürmüş ve bu katliamı gerçekleştirmiş.

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    kasımpaşanın üst taraflarında hacıhüsrevde, üsküdar selamsızda flan çok var bunlardan da basının önüne pek çıkmıolar işte (:

... sorcerer & musket ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek
    kokainman bunu yazdı:
    -----------------------------
    kasımpaşanın üst taraflarında hacıhüsrevde, üsküdar selamsızda flan çok var bunlardan da basının önüne pek çıkmıolar işte (:
    Bunlardan var (...) heryerde hemde sürüyle 3 kişi Malatya'da kafası kesilerek öldürüldü... Biraz para belki uyuşturucu verdikten sonra istenilen herşeyi yaparlar. Psikopat biliyo kafa güzel oldumu kolu kopsa ruhu duymaz. Kendilerine görede neden bulduktan sonra yapmıcakları şey yok!...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    guru
    guru's avatar
    Erkek
    amk bu herif ciddimi ? bu ne böle.tipi tutmuyo ama harbiden pisipisikopatmış adam.

..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Hoca Normaldir, hepimizin içinde olan dürtülerdir Esasen, falanca bana boyun eğsin dürtüsüdür bu. ama bunlar Toplumda elini neye attıysa başarısızlıkla sonuçlanmış vede toplumun üstüne fazla gittiği insanlardır.

Riyakarlıklarımız, Dürüst olmayan tavırlar içten pazarlıklarımız bu insanları yarattı. Biri diğerini çarpmayı planlar çarpar ve varını yoğunu almıştır adam cinnet geçirir ben gittim madem bir kaç kişiyide beraberimde götürecem diye düşünceler le de bunu yapabilr.

Eğitim şart ama Eğitim yetmiyor, Adaletli Gelir Dağılımını Yurt Safında dağılımını sağlamak Toplumsal Boynumuzun borcu vede Devlet Büyüklerimizin görevi olmalıdır. Çözümsüz bir olay değildir ancak insanın doğası bunun çözümlenmesine olanaklı görünmüyor.

Zira Bir yanda bir kuru kira parası kadar miktara bir ay boyunca eşşek gibi çalışan insanları görüyoruz bir yandanda Trilyonları kazandığı halde Gözleri doymayan Vergi kaçıran insanlar, ve ilginçtir Bu trilyonlukların peşinden koşmamaktadır Vergi usul Kurulu, Zavallı batmak üzere olan şirket sahipleri yada elinde avucunda olmayan vatandaşın takibini mükemmel bir şekilde yapmaktadırlar. Neyse Kafa ütülemiyeyim bunları zaten biliyoruz ama bilmemezlikten takılmaya devam edelim.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek

bu herif çok güzel dövülür haa... vercekler elime böyle vurdukca vurasım gelıyor bu tiplere...

çok güzel dayak yerrr... 

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkûmdurlar." M. Kemal ATATÜRK
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    renegadealien bunu yazdı:

Ya 33 kişi öldü, sizin gibiler hala zengin züppelerini temizlediler dio....

Birisi bilkenti bassa aynısınımı diyeceksiniz.??

Bazen okudukca şu forumu "insanların" insanlığından şüphe ediyorum...

Hangi dinde var, müslümanlığın neresinde var zengiz züppeleri öldü iyi olmuş demek ya?

zengin olduklari için öyle konusmadim aslinda haberi yanlis duymussum çocuga kotu davranan bimem ne ogrencilerden intikam aldi fln soyleniordu ama anlasilan önüne geleni vurmus columbine katliami gibi

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XeniA
    XeniA's avatar
    Erkek
    Cinnet degil bu adam zevkten kafa koparioo :) Cinnet gecirse daha kotu seyler yapar adam matrixs ama bizim cuneyt abi dover onu bi yumruk amerika Yerde :)(

[ XeniA ] Atını Kovalayan Kovboya Nasihat Veren Adam :D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaL
    ZaL's avatar
    Erkek
    ByALeX bunu yazdı:

Adam Burda İsmaiL Yk Lavuğuna Benzior

aslşdjaslşdaslhdklsahdlaskidhsal :D:D

2 kelime yanyana gelirde güzel olmaz mı? Sen bunu göremiyorsan,ben sana gösterememki.Tıpkı şuan şurada yazılanlar gibi.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek

Adam harbi dangalakmış :Ç

Toplam Hit: 8997 Toplam Mesaj: 32