folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Bir Sır Gibi Saklanan Gerçekler

Bir Sır Gibi Saklanan Gerçekler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    HowL bunu yazdı

Mcdonals'da işe başladım. Mutfak arkasını görmeniz lazım :) .. Ama yorumlara bakıyorum görüpte yiyen insan da olur. İnsan olduğumu yıllardır utanıyorum, insanlar kadar pis bir mahluk tanımadım. Adam yıllardır uğraşmış hala uğraşıyor. Kimileride sikimsonik espiriler yapmış. Bu tarz videolar sürekli izliyorum bulabildiğim kadar bilgi edinmek istiyorum. Geçenlerde bi arkadaş konu açtı. Burger king yeni ürün üretmişte yemişte beğenmemişte, ulan arkadaş yeni ürün denesinler yeni hayvan kessinler yeterki sen ye yavrum ye.. Ulan ne insanlar var ya. Bu barınaklara onları atacaksın oh miss :) can çekişsin şerefsizler. 

Sen hayvanlara en çok eziyet yapan kurumlardan birinde çalışırken utanmıyosun da biz kasaptan et alırken mi utanacaz ? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

ulan oradan kimse çıkıpta adama yenecek bitki var yenmeyecek bitki var yenecek hayvan var yenmeyecek hayvan var neden karşılaştırma yapıyorsun ? demiyor.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek
    HowL bunu yazdı

Mcdonals'da işe başladım. Mutfak arkasını görmeniz lazım :) .. Ama yorumlara bakıyorum görüpte yiyen insan da olur. İnsan olduğumu yıllardır utanıyorum, insanlar kadar pis bir mahluk tanımadım. Adam yıllardır uğraşmış hala uğraşıyor. Kimileride sikimsonik espiriler yapmış. Bu tarz videolar sürekli izliyorum bulabildiğim kadar bilgi edinmek istiyorum. Geçenlerde bi arkadaş konu açtı. Burger king yeni ürün üretmişte yemişte beğenmemişte, ulan arkadaş yeni ürün denesinler yeni hayvan kessinler yeterki sen ye yavrum ye.. Ulan ne insanlar var ya. Bu barınaklara onları atacaksın oh miss :) can çekişsin şerefsizler. 

bende çalıştım hocam mc in mutfagında ne varmış söylermisin

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HowL
    HowL's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı
    HowL bunu yazdı

Sen hayvanlara en çok eziyet yapan kurumlardan birinde çalışırken utanmıyosun da biz kasaptan et alırken mi utanacaz ? 

Bundan önce açtığım konuya bi göz atarsan anlarsın. Zevkten değil yani.

Mutluluk çatık kaşlıdır ve ciddidir. Bizim gibilerin sonu en fazla sürpriz olur :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HowL
    HowL's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Baracuda bunu yazdı
    HowL bunu yazdı

bende çalıştım hocam mc in mutfagında ne varmış söylermisin

Hocam sanki birşey yokmuş gibi söylepde adamın canını sıkıyorsun ya. Daha 3 gün oldu. Yere düşen eti ekmeğin arasına koyan mı dersin, o sabahtan akşama kadar aynı yağdan pişen p.cipslerimi dersin cipslri makinaya atıyorsun ya oradan ilerliyor çocuk yanlıklışka için değil altına atmış makina yağının içinden tek tek toplayıp geri attı içeri. Sprite, Pepsi bildiğin kendi şuruplarıyla üretiyorlar olduğuna şeker. Çalışan elemanlar daha 18 yaşında pislikten bakılmıyor etrafa. Bi müdürler var emir yağdırıp duruyor etrafa. Daha 3 gün oldu hocam zamanla daha neler görürüm bilemiyorum.

Mutluluk çatık kaşlıdır ve ciddidir. Bizim gibilerin sonu en fazla sürpriz olur :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Hocam bence onlar mcdonaldsa özel değil, her tür lokantada olabilecek şeyler. Hatta mcdonalds/burgerking gibi işletmelerin hijyene çok daha önem verdiğini düşünüyorum

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

hayvansal protein almazsan cücük kadar kalırsın tabii işin birde bu boyutu var, bizim et kesim yöntemimiz boğazlayarak diye geçiyor, bunu "insancıl" bulmayan almanlar hayvanların kafaya kurşun sıkıp delik açarak oradan tel sokup duyularını iptal ediyorlar acı çekmesin diye, yada balyozla kafasına vurup duyularını iptal ediyorlar yine daha insancıl olur diyerek, bu yöntemleride "insancıl" bulmayan amerika hayvanlara gaz verip bayıltıyor öyle kesiyor söylediklerine göre hayvan gaz ile tam bir gevşeme durumuna geçtiği için etin lezzetide daha iyi oluyormuş, 2 gün önce et ürünleri dersinin finaline girdimde oradan geliyor bunlar hep :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

Daha da konuşmaya gerek yok ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    HowL bunu yazdı

Bir hocam 2 sene burgerking'de çalıştıktan sonra vejetaryan olmuştu, gördüğü pisliklerin bir kısmını da mümkün mertebe anlatmaya çalıştı.

Zaten o steak'in falan nasıl bir tadı var anlayamadım, ben hayatımda öyle kötü et yemedim.

Vejeteryan olmayı düşünüyordum da bir yandan da yemiyor, dayanamam diye düşünüyorum.

pcdoktor636 tarafından 13/Oca/14 00:24 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

ya mecdanılsdan et mi yinir gidin bi kilo ile et mangalcıya vejeteryan olan bie döner :)

Toplam Hit: 8099 Toplam Mesaj: 62