Bir Sır Gibi Saklanan Gerçekler
-
çizik
-
yemeyene karışmam, ama ben yerim aga.
-
asa42 bunu yazdıUzatmaNaciye bunu yazdıHowL bunu yazdıBaracuda bunu yazdıHowL bunu yazdı
Mcdonals'da işe başladım. Mutfak arkasını görmeniz lazım :) .. Ama yorumlara bakıyorum görüpte yiyen insan da olur. İnsan olduğumu yıllardır utanıyorum, insanlar kadar pis bir mahluk tanımadım. Adam yıllardır uğraşmış hala uğraşıyor. Kimileride sikimsonik espiriler yapmış. Bu tarz videolar sürekli izliyorum bulabildiğim kadar bilgi edinmek istiyorum. Geçenlerde bi arkadaş konu açtı. Burger king yeni ürün üretmişte yemişte beğenmemişte, ulan arkadaş yeni ürün denesinler yeni hayvan kessinler yeterki sen ye yavrum ye.. Ulan ne insanlar var ya. Bu barınaklara onları atacaksın oh miss :) can çekişsin şerefsizler.
bende çalıştım hocam mc in mutfagında ne varmış söylermisin
Hocam sanki birşey yokmuş gibi söylepde adamın canını sıkıyorsun ya. Daha 3 gün oldu. Yere düşen eti ekmeğin arasına koyan mı dersin, o sabahtan akşama kadar aynı yağdan pişen p.cipslerimi dersin cipslri makinaya atıyorsun ya oradan ilerliyor çocuk yanlıklışka için değil altına atmış makina yağının içinden tek tek toplayıp geri attı içeri. Sprite, Pepsi bildiğin kendi şuruplarıyla üretiyorlar olduğuna şeker. Çalışan elemanlar daha 18 yaşında pislikten bakılmıyor etrafa. Bi müdürler var emir yağdırıp duruyor etrafa. Daha 3 gün oldu hocam zamanla daha neler görürüm bilemiyorum.
Hocam şuan cicim ayların ilerleyen günlerde egerde işten cıkmassan sen dahada beterini yaparsın eminim..
Bu arada mcdonalds calışan eleman yorumlarını editlerse kendisi icin iyi olur cünkü bu gibi firmalar kendileri hakkında yorumlara pek sıcak bakmaz boşu boşuna başın belaya girmesin..
ne bu abi terör örgütü gibi bahsetmişiniz, kötüyse kötü adamın başı niye belaya girsin
Milyarlarca dolar cirosu olan onlarca ülkede restoranı olan bir şirketten bahsediyorsunuz köşedeki kebapcıdan degil..
-
Bizim için maliyet önemli daha pahalı ve türkiye de heryerde bulman zor.
-
bilimden uzak, amaci ana tema icerisinde zaman zaman degindigi insan sagligindan ziyade hayvanseverlik olan bir gosterim. bize et ye , sut ic , bunlarla beslen seklinde ogretildiginden degil, otonom olarak gelen icgudusel durtulerle hayvan eti, urunu yer iceriz.
ilk insanlar avlanip , et yerken reklam , ogreti , satis pazarlama unsurlari mi vardi? , hayatta kalmak , doymak , daha iyisini yemek , tatmin olmak gibi cesitli nedenlerle yasamin kanunu olarak yemeye basladilar.
muz, meyve, sebze , goril , fil derken afrikada , asyada fazla et,sut tuketilmiyordan yuzustu kemik yapisi ve sagligina bagliyor.. peki en ucta, kutuplarda bitki,sebze,pirinc,tahil vb.. hicbir seyin yetismedigi yerde sadece et ve yag ile beslenipte hayatini surduren topluluklarda istatistik tutturacak kemik arizasi gorulmuyor olmasi nasil olcak?
genel itibari ile herseyin fazlasi yada noksanligi zarardir, ayrica mandirasi , ciftligi , hijyen ve kesim sartlari yetersiz diye et,sut kakadir yenmez deyip, balik yeme petrol yutuyo diye nemalanana kadar bu olumsuz sartlarinda insan kaynakli oldugunu gormeli arkadas.
-
UzatmaNaciye bunu yazdıasa42 bunu yazdıUzatmaNaciye bunu yazdıHowL bunu yazdıBaracuda bunu yazdıHowL bunu yazdı
Mcdonals'da işe başladım. Mutfak arkasını görmeniz lazım :) .. Ama yorumlara bakıyorum görüpte yiyen insan da olur. İnsan olduğumu yıllardır utanıyorum, insanlar kadar pis bir mahluk tanımadım. Adam yıllardır uğraşmış hala uğraşıyor. Kimileride sikimsonik espiriler yapmış. Bu tarz videolar sürekli izliyorum bulabildiğim kadar bilgi edinmek istiyorum. Geçenlerde bi arkadaş konu açtı. Burger king yeni ürün üretmişte yemişte beğenmemişte, ulan arkadaş yeni ürün denesinler yeni hayvan kessinler yeterki sen ye yavrum ye.. Ulan ne insanlar var ya. Bu barınaklara onları atacaksın oh miss :) can çekişsin şerefsizler.
bende çalıştım hocam mc in mutfagında ne varmış söylermisin
Hocam sanki birşey yokmuş gibi söylepde adamın canını sıkıyorsun ya. Daha 3 gün oldu. Yere düşen eti ekmeğin arasına koyan mı dersin, o sabahtan akşama kadar aynı yağdan pişen p.cipslerimi dersin cipslri makinaya atıyorsun ya oradan ilerliyor çocuk yanlıklışka için değil altına atmış makina yağının içinden tek tek toplayıp geri attı içeri. Sprite, Pepsi bildiğin kendi şuruplarıyla üretiyorlar olduğuna şeker. Çalışan elemanlar daha 18 yaşında pislikten bakılmıyor etrafa. Bi müdürler var emir yağdırıp duruyor etrafa. Daha 3 gün oldu hocam zamanla daha neler görürüm bilemiyorum.
Hocam şuan cicim ayların ilerleyen günlerde egerde işten cıkmassan sen dahada beterini yaparsın eminim..
Bu arada mcdonalds calışan eleman yorumlarını editlerse kendisi icin iyi olur cünkü bu gibi firmalar kendileri hakkında yorumlara pek sıcak bakmaz boşu boşuna başın belaya girmesin..
ne bu abi terör örgütü gibi bahsetmişiniz, kötüyse kötü adamın başı niye belaya girsin
Milyarlarca dolar cirosu olan onlarca ülkede restoranı olan bir şirketten bahsediyorsunuz köşedeki kebapcıdan degil..
köşedeki kebapçı daha temiz
-
HolyOne bunu yazdıswordfish bunu yazdı
lan ne mal adam bu.
inekler hamile kalmasada süt verir.
hatta ineğin sütünü sağmayın bak ne oluyor hasta olur inek
Hoca yok öle bişi
ya öyle birşey yokta eğer yavrusu emmiyorsa, anne inek arıza çıkartıyor muhtemelen sütten rahatsız oluyor mö de mö mö de mö bağırıp duruyor
-
ya at eti serbest olsa da boğazımızdan iki gram protein geçse.
-
-
SyspioniC bunu yazdı
ya at eti serbest olsa da boğazımızdan iki gram protein geçse.
at eti serbest ki abi zaten, türkiyede at kesmek at eti ile üretilen ürünleri piyasaya sürmek serbest lakin yapan yok zira denetim dahilinde yapmak istiyorsan etikete at etinin varlığını yazman gerekiyor bu sefer insanlar almak istemiyor zarar ediyorsun, denetimsiz at eti koyan adamda zaten sağlıklı hayvan kesmediği için her türlü sıkıntı oluyor